Godnatt :)


HAHAHAHA, på tåget på väg hem i fredags! Försökte härma den här snubben ------->

Hel kul helg faktiskt, lite smått galen! Men ändå helkul, sängen kallar. Puss

31a januari 2010


Tycker vi var rätt fula snygga när vi testade denna fula kavajen.. haha, kavajen är snygg i sig,
men det randiga går fett bort liknar ju värsta clownen eller nåt liknande, men annars
I ♥ Monki, hihi.

Har ju somsagt varit och spelat fotbollscup utanför Lund och det gick väl hyffsat. Kom på tredje plats och med tanke på att Louise skadade sig och fick åka ambulans och hela köret så var vi ändå rätt bra. Men kan säga att det var en av våra "dåliga cuper".
Nu är jag super trött och ska sova, sen ska jag upp om en stund och gyma med joshua och mum!

vi tänker på dig L.F♥


Morning, sunshines!


Godmorgon! Tänka er att jag är uppe såhär tidigt en söndag morgon?! Haha, nej. Har precis fått i mig en god frukost och juice, sen har jag packat och nu ska jag fixa det sista och sen blir jag hämtad! Ska ju spela cup med brudarna idag, men vi hörs ikv! ♥


I'm going where the sun keeps shining


Topshop.com- där hittar ni kläderna på bilden ovan! Bikinin är såå underbar.

Har varit en lugn lördag, har mest laddat inför cupen imorgon. Jag och min brorsa storstädade även ovanvåningen, även fast där finns en del saker kvar att göra.... suck. Nu ligger jag i min sköna säng och kollar robinson(?) Ingen aning varför, ska snart ta en dusch och kolla en film, sedan ska jag  försöka få lite sömn! Men hoppas ni alla därute har en underbar lördag ♥


små bilder.





Vi städar äter godis, lyssnar på musik och dansar, en helt vanlig dag för Opebiyi's med andra ord!
HAHA! Just nu spelas min favorit låt med Miley Cyrus, kan knarka den låten dag ut & in!

Later, =D


Godmorgon på alla er därute =)



Nu har jag äntligen vaknat till liv! Igår somnade i Joshuas säng och vaknade i min egen, så (logiskt) har jag antagligen gått upp och lagt mig i min egen säng, vet dock inte när och hur, haha! Dagens planer är väl egentligen att åka in till stan och träffa Elin, men vet dock inte vad min kropp tycker om det. Konstigt nog har jag hunnit bli "frisk" under ett dygn, inte så konstigt mina vänner blev chockade när dom såg mig.. Haha, är man kämpe så är man! Ville bara tacka för en underbar fredag, och jag hoppas alla läsare även hade det, ♥

Mina planer för idag, bara rann iväg och det ser jag att tiden också gjort. Skulle egentligen ta en fika på stan med en vän, men som sagt tiden har bara runnit iväg. Men får se vart denna dagen tar vägen, vi hörs senare.


hemma igen...


Inte för fin outfit, men rätt bekväm med tanke på att jag och Lovisa sprungit in och ut i mååånga affärer, lämnade inte Malmö stad tomhänt iallafall!

Min fredag har varit kanon, ber om ursäkt för den usla uppdateringen men har som sagt varit iväg och shoppat sedan tog jag och Lovi bussen till Kågeröd, så har inte direkt haft tillgång till it. But here I'am, har kollat fotboll och umgåts med vänner, blir inte bättre! Och Lovisa är en fin vän, bäst helt enkelt ♥

Ps. bilder från idag kommer imorgon. Peace  ♥


Frukost♥ alice


Blev en kass bild med min webbkamera! Blev ingen skola idag heller, synd va? Hehe....

Har sprungit runt och fixat mig hela morgonen, även bestämt att jag och lovisa kör heldag på stan. Äntligen har jag fått en lugn stund och sitter och äter frukost, oboy och en varm macka knåpa jag ihop lite snabbt..


Blir galen...



Blogg.se fungerar verkligen inte som det ska! Och jag var ursinnig innan idag, när jag naturligtvis inte kunde blogga eftersom de "ändrar" om.. Hehe, tyckte det passade alldeles utmärkt som det var innan fast det är ju min åsikt.. Äsch!  ska slänga mig i sängen och kolla några filmer med Joshua nu, blir även popcorn och saft =) Imorgon blir det ingen skola, eftersom vi ska ha friluftsdag och jag är inte tillräckligt frisk för att hålla igång.. Men men, shopping botar väl alltid (?) Hell Yeah!

alice


Jag älskar att går runt i stora t-shirts =)



Hello, sunshines! gud vad solen skiner idag, vilket den har gjort hela dagen eller iallafall sen jag vaknade, bara synd att det är så mycket snö tycker gott det kan bli vår snart... Fast det här med solen gör mig på glatt humör =) Jag har till och med orkat stå och laga frukost och även pluggat lite.. Dagen har iallafall bara rullat på, och jag har börjat göra upp planer för helgen. Sweet =) Nu ska jag ta tag i det här med matte, och även göra lite fika. Rätt skönt att umgås med sig själv lite då och då =)
Peace and Love, Alice


Brunch

Yes! Klockan är snart halv ett och det enda jag hunnit med är att äta en bamse frukost, gud sååå gott.. Mmm, ananas, ägg, bacon.. you name it! Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, och bli riktigt utvilad tills imorgon, för då ska jag ta mig till skolan, och vara med på någon friluftsdag :)


Kanon, fast det mesta är i min mage nu.. Spricker snart!!


Nyduschad

 Jo, nu är det såhär att jag försökte mobil blogga för ett tag sen, men det blev total superfail.. Sen när jag skulle försöka för sådär sjätte gången insåg jag att mina pengar tagit slut, whatever ett totalt i-landsproblem.

Proppade i mig massor av lunch eftersom det var min favoriträtt, nämligen tacos. Så hade verkligen inga planer på att käka mer... Tills jag såg att husmor hade gjort vofflor, haha! Supergott :) Men nu ska jag läsa min deckare och sedan sova, vi hörs imorgon mina fina läsare

♥                                               
                                           
                                                         Bild: Jag för ett tag sen när jag var nyduschad, =) lovely!


part four



Det började bli kallt, och konfan började! Jag umgicks väldigt mycket med michelle och Emmely i kågeröd och där var en hel del drama och dricka inblandat. Elin fyllde år, så jag och Julia överraskade henne med mat och idol! Minns att det var en hel del jobbiga LTU-träningar denna månaden.... Var på fest med Tova, och min jacka blev snodd :(:( Fastvi träffade roliga människor den dagen! Det började gå bra för min blogg, och statistiken började gå ifrån två siffrigt till tre siffrigt, wiho.  Innan lovet åkte vår superfailade klass till skogen, haha och jag och tova klädde upp oss rätt sött :)  Jag var med en viss Danijela ett par dagar på nåt lov, och träffade även en efterlängtad victoria som var hemma över lovet! När det var halloween, klädde jag och tova ut oss och stack på fest!


Firade Elins födelsedag, i efterskott..


Haha, riktigt seriösa :)


 Tja Super snygga nördglasögon som jag hittade hemma hos kvist, som jag dock inte fick ta med mig hem :( Men mindes att jag tjatade som fasen, haha!


Kylan kom! Jag och Elin hittade på allt möjligt ihop. Haha, kommer ihåg att Elias och Elias kom mitt i natten och sov hos mig! :) Spelade första inomhus cupen med Häljarp, och vann :D Sen fortsatte tråkiga vardagen igen.. *positiva alice*

Här hade vi precis vunnit :D


Jag och Elin någon kväll!

Fotades med laget...

Haha, Elias och Elias, och tova som gömmer sig någonstans!


Året började gå emot sitt slut, äntligen fick jag chansen att börja om igen!  Hade ett underbart år faktiskt, :)


Blev mycket umgänge med laget, var sjuk en hel del under december! Sedan firade jag julafton med familjen här hemma, en helt okej nyårsafton utan föräldrar blev det också!

Vill bara tacka mina underbara vänner och familj, och hoppas ni gör mitt nya år lika fantastiskt om inte bättre än det förra..
The end of 2009!

part three



En av de första bilderna som togs med min systemkamera! Hahah, gud så överlycklig jag var :)


Blev rätt mycket sol denna månaden så hängde med vänner och var på stranden en del...

Jag och Amanda i helsingborg :)


Jag & Jasmine och min high tech mobil! YEAH



En tråkig, men riktigt varm dag!!!! Då bestämde jag och veronika oss för att cykla en lång jäkla runda ner till tågarp och käka mjukglass... Hahah, minns att det var en del klagomål på vägen hem, men riktigt roligt var det iallafall..


Jag minns att det var sommar på riktigt! Jag umgicks en hel del med Saga, och många turer ner till stranden och raggade på brun brända killar! Hah. Blev även en del galna dagar med Jessica och Saga! Minns även att jag åkte till både danmark med laget och stockholm+västerås med familjen.
OCH FRAMFÖRALLT SÅ STARTADE JAG BLOGGEN- tack o lov!


Någon dag efter att jag varit med Pommes och Lisa, hahah minns att jag hoppade ifrån sjuan på nåt bad i Landskrona.


Blev hårda träningar denna månaden eftersom vi skulle vara i toppform till dk-resan!


Blev ovänn med min allra bästa vän....


TAGGADE SOM GALNINGAR INFÖR CUPEN!!


Cup denmark med brudarna, och fyfan vilket jävla liv vi hade där! Spelade fotboll, åt som grisar, plattade hår som inga andra, strulade med killar, haha! Helt okej och något jag sällan glömmer!
Direkt efter denna resan packade jag nya väskor och åkte till stockholm med familjen!


I stockholm åt vi god mat, chillade, åkte till gröna lund och shoppade som galningar!!!!!

Sedan fortsatte jag att bada sola umgås med Saga, träna, serien på fotbollen började gå super och minns att vi hamnade på en fjärde plats!


Umgicks en hel del med Saga denna månaden, skolan började, var på malmö festivalen ett par gånger, var även på fest med vänner några gånger... Suveränt avslut på sommarlovet minns jag!


Jag och saga =D


Hahah, minns att jag var kär i en viss Elias och att vi träffades.... Minns också att jag fick reda på att Jasse skulle flytta ifrån svalöv :(


En cup som spelades i helsingborg, som faktiskt gick rätt dåligt! Men roligt hade vi ändå :D

Träffade Linn & Sigrid!!! Minns att jag och Linn inte träffats på evigheter...


Åkte till Malmöfestivalen med Joshua, Tair, Lovisa, Emmy och Thimo! Minns att jag såg en hel del bra artister så som OLAlAlA :D - Samma dag som skolan började... Dessutom var de varma dagarna förbi....


Slogs av vardagen igen, blev mycket pluggande och läxor! Jag och Tova blev bra vänner igen och började umgås like old days! :) Minns att jag rökte vattenpipa för första gången, haha :) Började även umgås med Elin igen! Jag och Veronika slutade umgås helt och hållet..... Och jag blev vän med Victoria igen!

Back to vardagen igen, -skola, osv!


Efter mycket bråk och omständigheter hittade vi tillbaka till varandra och blev jätte tajta vänner!


Jag och Tova, hos Emmely på förfest..


Elias, som tror han är sååååååå cool :)


Elin! Och denna månaden blev det många runder till Lund och mycket fika!


Jag och Lovisa :)

Vi njöt av den sista värmen och grillade i parken i torp!

Tre månader kvar, och dom kommer senare ikväll!
Love

onsdag, 27e januari!




Godmorgon, eller eh ja.. Godförmiddag! =)  Har varit på vårdcentralen hela morgonen, för min bror hade ett ärende där. Sedan skulle jag ta (första) gardasil sprutan, men eftersom jag var sjuk fick man tydligen inte göra det. Så vi har bokat tid nästa vecka, så nu hinner jag även förbereda mig mentalt.. Skönt (hatar sprutor!!) Nu ska jag kolla en film med Joshua, och även äta lunch! Tänkte bara önska er en trevlig onsdag, ♥


part two


månaden som är lurig? Det är väl så det är! Men just denna månaden, minns jag mycket skratt och en längtan efter sommaren, jag minns Jasmines damp och att vi började umgås mer och mer. Michelle och jag umgicks också en hel del på helgerna och loven!


fortsatte vara bra kompis med både Veronika och Michelle och ibland umgicks vi alla tre tillsammans

jag och några vänner bestämde oss för att trotsa kylan och grillade för första gången på året i parken... Frös rövarna av oss!!


Ida, Olivia, Jag och Jasse spenderade ´mestadels utan våran tid utomhus, bla i vår park, på pressbyrån osv. Vi käkade mycket kakor och jävligt med glass! Jag minns att Tova och jag var bästa vänner, men mycket kom emellan oss detta året! Himla synd..

började umgås med olivia ida, men mest jasse vid den här tiden på året! Jag och Jasse blev otroligt bra vänner..

det började bli varmare, och jag och Veronika var fortfarande rätt tajta! Och det blev mycket godis, och sex and the city denna måndaden! :)

Jag och Tova

Umgicks en hel del, men det höll lika länge som alla dom andra gångerna. Och vi blev ovänner lika snabbt igen, massa skitsnack och missförstånd som kom emellan oss, vilket var väldigt synd eftersom vi hade rätt roligt vissa stunder!


Minns att jag fortfarande var kär i T... Men det var bara något jag kunde drömma om!! :) haha.


Hälsade på tildas nya skola när dom hade öppethus, (tilda till blond längst till vänster) Minns att jag även frös som ett djur denna dagen!



Mycket hände denna månaden bla.
-skolavslutningen
-började umgås med massa nytt folk
-fyllde år
-fick systemkameran
-Häljarp bestämde sig för att inte ta uppehåll och vi slet rövarna av oss!!

Skolavslutning sommaren 09- jag minns hur skönt jag tyckte det var eftersom jag hatade vår klass!

  jag började umgås med Thimo och Lovisa, spenderade väldigt mycket i torp och det var trevligt!



En sjukt galen kväll, med Pommes och Jasse!


Fortsättningen på Juni kommer imorgon! Nu är det paradise hotel..  Puss!

part one


Jag minns inte speciellt mycket ifrån denna månaden, bara att det blev en tråkig nyårsafton och att jag umgicks en hel del med Sigrid, min barndoms vän.. Jag minns också att jag lämnade svalöv för gott och sa "hello" till ett nytt lag som välkommnade mig varmt och hjärtligt!

Jag umgicks en hel del med min barndomsvän Sigge, och vi åkte även till vallåsen och åkte skidor med min familj!

 jag och sigrid!


Efter många fina år med Svalövs Bk lämnade jag det bakom mig, mest för att jag ville utvecklas och kände att jag inte gjorde det med tanke på att jag spelade med 95/96/97 istället började jag i häljarps if! Och tackade för alla fina år med SBK!

Det blev en bra start på mitt fotbollsår! Och trivdes hur bra som helst i mitt nya lag.


Jag minns riktigt mycket umgänge med Victoria och även en del utav hennes vänner ifrån helsingborg, jag minns även en helkul dag/natt med Sigge och Anna som jag lärde känns under några timmar!


Skolan flöt på och jag umgicks en hel del med min bästa vän victoria vi stod nog varandra som närmast vid denna tidpunkten på året och det blev galet mycket skräckfilmer och onyttigheter och jag fick även träffa hennes vänner i helsingborg!

Tror jag var på min första fest någon gång här också, annars rullade skolan och fotbollen på.
 
Jag började umgås med Veronika igen och även Michelle Molin Jag och Veronika blev riktigt goda vänner

Återuppfick kontakten med min granne Veronika och vi började umgås nästintill varenda dag, var inte riktigt sams alltid men löste det alltid igen! Det blev många skratt och mycket skit denna månaden...
Minns att jag var kär i en av mina brors vänner också, hahah skrattretande nu när jag blickar tillbaks! Blev erbjuden att spela DM med damerna någon gång här också.

Jag och michelle hängde rätt mycket, och var ganska mycket med hennes Kille Asse, var även på en fest!

Fortsättning följer...

nitton noll nio

Jag fick en lysande ide! Gjorde ju aldrig en riktig sumering utav 2009, och eftersom jag absolut inte har någonting annat att blogga om så får det bli en summering :) Ses snart!


Sneezer


Lyckades se sur ut på exakt alla bilder idag, men jag är rätt glad faktiskt :D om man bortser ifrån att jag är super-sjuk förstås..

Fick sovmorgon idag eftersom det inte blev någon skola för min del. Sen har jag tagit en dusch och inte gjort så mycket mer.  Just nu står jag och lagar mat, mums! Är riktigt hungrig faktiskt, fast tror iofs att jag inte kommer smaka speciellt mycket med tanke på att jag knappt har något luktsinne eller några smaklökar kvar.. Haha kul va?

Världens bästa familj ♥



Kolla vad min underbara familj tog med sig hem ifrån en shoppingrunda MAT IFRÅN DONKEN!!! fick även ett nytt minneskort till min systemkamera efter som (smarta jag) lyckats ta i sönder två andra! Iallafall mc'donalds har jag varit riktigt sugen på i flera veckor =) Det satt fint i magen, haha bara något fetare nu. Men det är helt okej faktiskt, med tanke på att jag är sjuk! Resten av kvällen tillbringas med min bror, vi ska käka popcorn och kolla paradise hotel.
Men vi hörs imorgon, puss!

Kass uppdatering...



T-shirt the doors men är köpt på carlings- mina saknade jeansleggings ifrån pieces köpta på vero moda halsduken är ifrån only och även köpt på vero moda. Smyckena är ifrån sisters och miss dee, klocka ur & penn.

Hej på er, ni kan tro att jag är sjuk! Ligger här hemma och snorar och mina ögon rinner konstant, huvudvärk och feber har jag också. Nej nu ska jag inte klaga, men mår skit. Blir ingen träning för min del imorgon heller, och helt ärligt var jag rätt pepp på att träna denna veckan ,fast det är väl lätt att säga nu. Joshua och morsan åkte iväg och shoppa utan mig. Taskigt men har faktiskt passat på att beställa en sak ifrån internetet istället =) vad får ni veta sen! Halla at you later.




Usel webbkamera....

    

Hej! Gick hem ifrån skolan innan idag, mådde riktigt dåligt. Både feber förkylning, sen fryser jag jättemycket... Så ska hoppa ner i sängen med jätte mycket kläder på mig och få sova lite.. Vi hörs sen iallafal!!
Puss


Återigen the doors


Godmorgon!
Humöret är på topp och jag lyckade att inte försova mig imorse, efter skolan ska jag iväg till Lund med Elin och min bror. Är verkligen sugen på lite shopping och så, men hörni nu måste jag sticka. Blev ett kort inlägg,men har jättebråttom! Vi hörs sen
Puss

Min söndagskväll


ph[1] resterande godis, hehe. Damn brutit mitt löfte redan.....
ph[2] Me, elin and josh watching oc!

Hej bloggen.
har lyckats klämma i mig ett toffifee paket och en halv påse godis, inte dåligt må jag säga inte dåligt alls! Men ja somsagt, nu har jag brutit mitt löfte efter bara några få veckor! Men ska fortsätta kolla Oc med min bror och elin.
 Ska försöka åka iväg och shoppa imorgon, men vi hörs puss & godnatt!


if you leave me now, leave me forever later



Aj aj aj!! Har så satans ont i foten, springer runt halvbent och klagar!   suck............. 

Ätit och fått städa lite är tragiskt nog det enda jag gjort idag, tyvärr. Borde egentligen ha gått upp i tid så jag hunnit gå på en gudtjänst, men ja självklart kommer jag på kvart över elva att det var gudtjänst och den började givetvis elva! Men strunt i det, nu fick jag städat istället ;) Men nu ska jag försöka muntra upp min bror.


Obligatoriskt


Jag kröp tillbaks i sängen för att fortsätta på min deckare, skumtimmen. Kort och gott handlar den om en pojke som försvunnit, 20 år senare har hans mamma fortfarande inte "gått vidare" hon är fortfarande sjukskriven och nere i djup depression......

Boken måste vi läsa eftersom den ska vara färdigläst till-jag-vet-inte-när men är på god väg och det ser ut som om jag blir klar snart! Även fast den innehåller en hel del sidor........

I only keep myself this sick in the head


Bad news!
Hello sunshines ;D Har duschat och tagit på mig myskläder! Dessvärre lyckades jag på nåt sätt snubbla på träningen(?) Och har just nu sjukt ont i vänstra fot, dessutom bränns det som katten eftersom jag precis smörjt  på tigerbalsam, ska trösta mig med chips och läsk nu! Dessutom kommer nog Elin närsom..
Halla at you later!

I'm coming out of cage


Bild sen 09- cup i helsingborg!

Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån Tova och ska bara packa sen ska jag till Häljarp och träna med brudarna på bilden. Har faktiskt inga planer för kvällen mer än att jag ska träffa tova! Sen får vi se var vi hamnar.. =) Vi hörs sen när jag är nytränad, puss!

Godmorning!


tisha the doors stickad kofta hilfiger

Blev en rätt galen fredagskväll ändå! Runt ett ringde Karlströmmer mig (jag sov),  och då stod han utanför mitt hus och frös så kunde inget annat än att släppa in honom. Sen gick vi ut en runda och mötte upp några vänner, sen gick vi tillbaka här och kollade lite OC! Haha, sen skulle dom sova här men vid tre stack dom! Så ja det blev en lång natt trots att jag somnade vid halv tolv ifrån början(?)

NU: Ska ta mig emot tova och resten. Senare ska jag till häljarp och träna, vi hörs innan det!
Puss!

Fredagsmys



Tror ni förstår resten.... :D

Har käkat pizza med mamma och kollat på let's dance för första gången på året! Men nu ska jag lyfta på rumpan och gå in på Joshuas rum och kolla på någon film, och om jag inte somnar där inne hörs vi senare, annars hörs vi imorgon! Ha en fin fredag guys, later.

sometimes the bad things and the right things are the same


Shoot- x4

Bud på att beställa hem mat, byta om till myskläder och zappa framför tv:n!! Joshua och hans vänner våldgästa mitt rum för ett tag sen & har precis lämnat för att festa, lagom sugen är man på det med tanke på förra helgens händelser. Så nöjer mig med en mysig hemmakväll idag, imorgon är det en ny dag we'll se what happens then! Later

She gotta be from out of town”


Alice, who the fu*k is that?

Skjorta ifrån h&m divided, strumpbyxor no clue, halskedjor Jc

Har inte rört min rumpa en centimeter sen sist, så jag är grymt hungrig nu [like always] haha! Men nu ska jag (på riktigt) gå ner och göra nåt käk! Sen ska jag försöka få min moder att köra till Landskrona och hyra några filmer. Kan passa på att berätta för er hur sugen jag är på godis, har ju äntligen slutat äta det nu (sen den femte januari) rätt sjukt med tanke på att jag åt godis i princip varenda dag innan det! Nu lät det som det knackade på dörren, gotta go! Halla at you later

Kisses under starry night skies



Fredag! Yippie, kom nyss hem ifrån skolan. Vilket varit en rätt lugn dag, och har verkligen inte haft någon koll alls på klockan idag, vilket resulterade försent till minst 2 lektioner! Dagens planer blir hemmakväll, tänkte igentligen träffa några vänner fika på stan inget jag tackar nej till vanligtvis men min kropp säger nej! Nu tänkte jag få i mig lite käk, så vi hörs snart!
Puss!

I'm not going to write you a love song


bild sen jag-vet-inte-när! Ph In Rottingdean Brighton England- Jag och Joshua

Hej! Sorterade exakt alla mina bilder igår, och jag vet inte hur många där var! Det tog sin lilla tid, men efter alla bilder jag kollat in så var den här den absolut bästa. Bodde ju i England ett tag när jag var mindre, sådär runt 3 års åldern! Minns inte speciellt mycket, men jag minns stranden, lukten, havet, stenarna, bageriet [donutsen, mina och Joshuas favoriter, sen skulle där vara vit glasyr på] jag minns alla gångerna vi åt fish 'n chips vid piren! Där fanns både gott och ont. Men ett härligt land är det, runt drygt 3 år sen jag var där sist, och kan även passa på att berätta att min far bor där! Funderar på att åka över där snart och hälsa på tjocka släkten, skulle inte suttit helt fel över påsken. Nej nu ska jag inte sitta och fantisera iväg, sängen kallar!

Vi hörs imorgon, love

I'm so over my head, totally.



Myskläderna är på, och det doftar mat i vårt hus. Ska snart gå ner och se vad som står på menyn min mage kurar som fasen, haha! Vi hörs sen.
Peace in!

Why should I feel ashamed?


Klocka köpt på ur&penn armband ifrån girls for pearls finns på sisters.

Ligger och läser min deckare som ska vara färdig om några veckor och tar det hur lugnt som helst! Som sagt denna veckan har varit hektisk och jag har helt ärligt inte mått speciellt bra! Tar nya tag nu i helgen, och vilar upp mig ordentligt och fasen vad tur att det är fredag imorgon.
Big love ♥

baby i'm helpless


[1] Grå/blå väst ifrån gina tricot [2] vit tunika ginani [3] baslinne, som ej syns gina tricot [4] väska h&m [5] halssduk only.

Hello sunshines. Gick på övertid i skolan idag, försökte fixa klart min artikel till skoltidningen, men det var dåligt med tid! Min mage verkligen ropar efter mat! Ska försöka få i mig något, sen ska jag verkligen gå upp och vila ett tag! This week been to much, men vi hörs sen!
Love

Cause i'm your pusher baby



Hej! Trodde det var Paradise Hotel idag men icke. Istället har jag legat och kollat på någon b-film på 6:an! Känner att jag inte riktigt fått något ut av mitt bloggande idag, so i'm out!

Peace readers

If I only could, make a deal with god make him switch our places.

Rubrik tagen ur: placebo- running up that hill


Haha, gigantisk alice!

Har inte så mycket att säga! Tänkte bara ta en snabb dusch och sedan kolla Paradise hotel, ska försöka få tag i L oxå!
Back soon.

The bigger they are, the harder they fall



Hoodtröja carlings Jeans nudie klocka ur & penn väska h&m, vaknade klockan åtta imorse! Gissa om jag fick bråttom?! Ja, under skoldagens gång har jag varit riktigt trött. Tröttare än någonsin denna veckan! Så efter dagens Ph kollande så blir det sängdags direkt.

Kom hem ifrån konfan för en stund sen, rätt rolig lektion! Skulle spela upp pjäser och sånt, annars är vår konfaledare Ingela rätt dryg, haha. Nu ska jag få pluggat lite sen ska jag äta middag med familjen!
Puss

Draft: Jan. 19, 2010


Hej hopp! Kom hem ifrån en väldigt bra och rolig träning för några timmar sen, då åt jag och tog en snabb dusch. Imorgon ska jag gå upp i tid, och verkligen inte försova mig! Tror jag försov mig minst en timme imorse, jag fick stressa som in i he***** Ja, jag har väl ingen annan än mig själv att skylla! Right.

Nu- paradise hotel en fet skål med popcorn, och digestive kex!
Puss

I've been searching for something like this.

Hej! Har sovit ett bra tag nu, fast vaknat med jämna mellanrum av att telefonen burrade! Nu har jag nyss fixat mig och blir alldeles strax hämtad utav Paula, sen beger vi oss till Asmundtorp där vi ska träna.. Men vi hörs ikväll! Big love♥

10 Most played
•Million dollar bill- Whitney Houston
•Party in the USA- Miley Cyrus
•Throw it in the bag- Fabolous Feat. The drake
•Party up in here- DMX
•One time- Justin Bieber
•Ride Wit Me- Nelly
•Heartbreaker- Will.I.Am
•Paranoid- Kanye West Ft. Kid cudi
•Starstrukk feat Katy Perry- 3OH!3
•Fireflies- Owl City


You make them good girls go bad!


Tjock yllekofta och halsdduk ifrån carlings ribbade strumpbyxor och väska ifrån H&M armband ifrån pearls for girls klocka ur & penn!

Gick hem ifrån skolan ifrån ett tag sen, hade rejält med huvudvärk! Nu ska jag sova lite sen ska jag lyfta mitt arsle til Asmundtorp och träna fotboll! Vi hörs om ett tag, love.

OFF TO SCHOOL!


Look a like 2 day!

See ya later alligator


Bed's calling!



Höll nästan på att glömma! Tro det eller ej, men såhär gick jag klädd till skolan idag. Mest för att jag var trött, sen för att sista lektionen var idrott och vi skulle åka skridsko. Ni missar antagligen inte hur trött jag är/ser ut, men ha det bra alla söta bloggläsare, see ya tomorrow!
ciao

tidsfördriv :)

ÄRLIGHET
ditt äldsta hångel? - 16 eller 17
hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - 1
vad tycker du om kärlek? - mestadels dåligt.
när kramade du någon sist? - idag
kramade du någon speciell person? - lovi tror jag
har du svårt för att bli kär? - ja, är rätt kräsen
när kysste/hånglade du med någon sist? - lördags
ångrar du det? - bryr mig inte
är du singel? - ja
när fick du senast en komplimang? - idag
har du hånglat med någon av samma kön? - pussat

HAR DU NÅGONSIN:
playat? - nej
hånglat med nån riktigt ful? - haha, har jag väl
hånglat med fler än 50 pers? - no.
gjort något riktigt dumt? - m.
gjort något du verkligen ångrar? - senast i lördes
blivit polisanmäld? - inte vad jag vet?
fått din mamma att gråta? - yes
slagit ner någon? - joshua haha, och lovisa :D
skämts över dina föräldrar? - min mamma ja.
skämts över dig själv? - ja....
sagt jag älskar dig och menat det? - yes
tar du droger? - nej
vad hatar du verkligen? - lögnare!
varit kär? - ja..
har du varit kär i någon du inte haft chans på? - har jag nog.
är du ensam nu? - joshi sitter här.
varit med på trekant? - haha, nope.
vill du gifta dig? - inte en aning.
vill du ha barn? - får se

SENASTE PERSONEN SOM:
sov i din säng? - lovisa
såg dig gråta? - joshua kanske?
du skrattade med? - LOVISA
fick dig att börja gråta? - kommer inte ihåg.
du gick på bio med? - joshua andreas & mami
skällde på dig? - mami

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
gråtit? - ja
kramat någon? - yes
pussat någon? - ja
köpt någonting? - lovisa har (a)
sjungit? - för lovisa :D
saknat någon? - har dom bästa omkring mig hela tiden1
vem? - -
haft sex? - nej
varit kåt? - HAHA! Nej.
duschat/ badat? - ja
bråkat med någon? - joshua!
varit elak mot någon? - tova, kanske :)

HOME!


crazy

Hej! Kom hem ifrån Lovisa för ett tag sen, där jag har spenderat hela min eftermiddag! har fått en del gjort i matteboken faktiskt! Ikväll blir det nog mest chill efter en superhelg!
Peace in.

let's delay our misery



Bild sen helgen!

Befinner mig hos Lovi, vi har sysselsatt oss med varm choklad och kortspel. Och nu ska vi kolla Livet enligt rosa och plugga lite!
Later

TOTALLY FALLING DOWN!


Bild sen / 09 - har inte en direkt outfit på mig idag, ska ju bara åka skridskor, så joggingbyxbyxorna är på!
Godmorgon! Försov mig rejält idag, 18 dagar har det gått på det nya året och mycket har redan hänt! Både bra och illa, men nu ska jag iallafall iväg till skolan, ska först möta upp Tova!

HARLÖSA CUP!








All photos taken by: Lovisa Wifvesson

Ja, gårdagen tär på mig. Men har väl ingen annan än mig själv att skylla! Har sovit i några timmar nu, och ska snart somna om igen, ska bara ta en lång dusch och fixa mig! Detta är det sista ni får höra av mig idag. Men vi ses såklart imorgon igen, don't miss me to much.

Yes, yesterday is tearing me apart. But I probably have no one but myself to blame! Has slept for a few hours now, and will soon go back to sleep again, just gonna take a long shower and get ready. This is the last you hear from me today. But of course tomorrow we meet again, do not miss me to much.

Love

you had me at hello



PARDEY!





FINT! Tappade bort lite bilder på vägen, helt okej ändå. Riktigt fin kväll, faktiskt lite för trött nu bara.

See ya later!

I send a postcard to you dear because I wish you were here..



Snyggaste syskonpar eveeeeer!

Gårdagen/natten var rätt perfekt! Började ju med fotbollscup med brudarna, förlorade två matcher sen vann vi två. Efter det, begav jag och Lovi oss till Emmely där det var fest [bilder kommer sen] Sen vid tolv drog vi därifrån och stack till torp och efterfesta med några stycken. Nu ska jag snart bege mig hemåt, frulle nu!

Vi ses!


DRAR TILL HÄLJARP!




Nu ska jag sticka till häljarp, har samling med brudarna sen ska vi sticka på cup! Wish me luck*
See ya!

Godnatt!


Bilder sen igår/idag!


Grabbsen, stack runt tolv! Sedan dess har jag och Lovisa plockat undan lite och städat. Just nu ligger vi och halvkollar Step Up 2. Vill bara tacka mina fina vänner för ikväll ♥
Big time for bed!
Love

IMORGON ÄR DET CUP MED BRUDARNA!!!

Friday!


Nu ska jag och mina fina vänner käka pizza!

Har in princip städat hela mitt rum! Och nu är det typ lika stökigt igen, runt fyra kom lite folk hit. Och Lovisa sover här inatt sen imorgon ska jag spela fotbollscup, så blir inte mycket uppdatering då! Men vi hörs ikväll, kram.

baby tell me where you got your body from?



Hörni! Har haft en super morgon :] Nu ska jag iväg till skolan. Vi hörs när jag kommer hem igen. Love

You worry about the wrong things



Godmorgon! Uppe i tid för engånsskull! Just nu sitter jag och äter frukost, med min familj. Inte varje familj  som har tid att göra det på morgonen, men det har vi faktiskt varenda morgon. [när jag inte försover mig, heh]
Ska hoppa in snabbt i duschen, sen ska jag ta och försöka damsuga snabbt på mitt rum! Har ju faktiskt folk som kommer hit ikväll, eller det är iallafall dagens planer. Vi hörs snart ♥


'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs



tishan- nike "just do it"
Yo!
Gud vilken seg kväll, har suttit och lagt in superbra ny musik på mobilen och bara degat. Ska snart gå och lägga mig så att jag verkligen kommer upp imorgon. Har försovit mig de senaste fyra dagarna, vill säga hela veckan! Så vi hörs helt enkelt imorgon då det är- fredag! How fun? Love it
Holà ♥

Owl city fireflies lyssna på den!

Bubbleroom.se



Har kollat i bubblerooms webbshop! Och precis anmält mig till en tävling, och här var min festoutfit för ca 6000:- kr så nu hoppas jag definitivt på att vinna! Haha... klockan och skinnjacka är so  l o v e l y  skorna är det inget fel på heller!

Your on slippery ice baby




Usla mobilbilder, när vi var ute med klassen och åkte skridskor. J

Dagen i kort har varit helt ok, smått dryga lektioner! Men annars har det varit rätt chill. Har faktiskt börjat ett nytt projekt inom skoltidningen som jag medverkar i som heter ”sexlådan” [som finns i veckorevyn osv.] idén kommer ifrån en vän, som jag snabbt satte igång med.C Så imorgon när vi elever kommer till skolan så kommer där att sitta en låda i vår cafeteria. Jag är ju ingen direkt sexexpert, så jag kommer även kunna ta hjälp utav lärare och skolsköterskan etc. Projektet kommer att avslutas den 21 Januari!
CIAO I


TOTALLY RANDOM!



Svart tröja JC Halsband- Dk Armband- England

Nu drar jag till skolan! Vi hörs när jag är hemma igen.
PEACE OUT!

how did we end up like this, it was only a kiss!




spɹɐʍʞɔɐq puɐ uʍop ǝpisdn.

vet att min kassa uppdatering verkligen är dålig, haha.
But i might be back! Godnatt, sovgott alla min läsare ♥


EAT ME!



T-shirts ifrån Black Book's collection, som även samarbetar med H&M som har t-shirts i samma stuk! Tishorna på bilden var dom jag fastnade för först!

Nu ska jag säga hello till min kompis duschen, vi hörs snart! Puss

NY KAMERA!






Sitter här och funderar på ifall jag ska köpa en ny digitalkamera eller inte min andra "very old fashion" har gått i sönder. Sjukt snygg är den här ovan, men vet inte ifall jag ska klicka hem en annan. Rätt sugen! Men har funderat på en begagnad, har ju redan min systemkamera nikon d5000 som jag fick i somras, men det finns både för och nackdelar med den. Den är ju rätt stor osv! Fast tar samtidigt fantastiska bilder.  Ska ta ett snack med morsan och se hur jag gör!
Olà

ANOTHER SOUL ON SOUL PRODUCTION YEAH, I STAY SOAKED IN FOREIGN COLOGNES


Jag har på mig en skjorta köpt på carlings,

Baslinne ifrån gina tricot

Färgade strumbyxor [gråa] vero moda
Halsdduk- lånad av L

Har haft en fantatisk dag! Vet inte hur lååånga lektioner vi hade idag, så lyckades jag ändå hålla mig pigg, och allmänt glad har jag också varit! På idrotten åkte vi skridsko, på vår lilla sjö här i svalöv! Jag lyckades trilla ett par gånger i början men sedan kom jag upp på fötter och det gick kanon. Sen avslutades kvällen lite tråkigt med konfa. Men ändå halvkul, eftersom det hela slutade med att vi slängde popcorn på varandra och fick städa hela lokalen. Kom hem för ett tag sen, och ligger just nu och kollar på simpsons..

Peace readers.

 


Morning!



Off to school!

ELIN SOVER HÄR.


Godnatt! Sovgott, nu ska jag kolla resten av Harry Potter med Elin och Joshua. Båda sover inne på mitt rum, men vi hörs imorgon!
xxx


I hope it's gonna make you notice




Har bakat kladdkaka, med mig själv faktiskt! Men Elin och Joshua njöt också utav den, mums. Extra god eftersom den bara stod inne i max sju minuter, kladdig och kanon!

Todays



Random svart tröja, och ingen aning om vart jag hittat den halskedjorna som jag nästintill bor i nuförtiden är båda köpta på Jc, armbanden bl.a. ifrån Jc, sisters och england svarta leggings ifrån H&M

Nu har jag äntligen kommit hem! Har ju varit i skolan, sedan hemma hos Elin och fixat ett och annat. Det första vi satte oss och gjorde var att äta! Haha, är man hungrig så är man. Men nu ska jag och Elin hitta på annat! Vi hörs om en stund.

Alicen



Gute Nacht!





Haha, måste påpeka att Paradise Hotel är väldigt spännande. Hoppas på dubbelavsnitt imorgon, igen men nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i min varma sköna säng! Men vi hörs imorgon, Olá!

Paradise Hotel


 Spikad framför tv:n i minst någon timme till! Efter det ska jag försöka somna till den nya harry potter filmen som jag fortfarande inte sett.

Uppdaterar snart, innan jag säger godnatt!
Big love.

MONDAY.



Riktigt lökiga kläder, som jag åkte pulka i innan idag. Första gången på året faktiskt! Helt okej.

Bakade kladdkaka hos Tova innan idag, egentligen borde jag försöka hålla mig ifrån sötsaker men känns som en kladdkaka mer eller mindre kan kvitta. Sen stack vi till Löddeköpinge och tittade på digitalkameror, för tovas del blev det en fin kamera! Jag satt mest i massagestolarna och lökade, haha. Sitter just nu och kollar ett avsnitt simpsons, garvar! Ni hör mer av mig om någon timme.
Kisses xoxo

The sun will come out tomorrow



[1]Randig tommy hilfiger kofta [2] tröja the doors [3] jeansleggings vila (som inte syns) [4] klocka ur & penn [5] armbanden, bl.a. miss de, och ifrån England [6] ringen ifrån glitter!

Godmorgon! Nu ska jag packa väskan, sen bege mig hem emot Tova, sen drar vi till skolan! Vi hörs senare.
xx

I'm in miami biatch!


Osminkad, perfekt!

Nu har jag varit med om årets första helg [tror jag] och det blev ingen dålig start kan jag tala om för er! Träffat vänner, och bara njutit! Sen avslutades helgen fint med en träning.  Nej nu ska jag sova för imorgon ska jag upp rätt tidigt och dra mig emot skolan,  bed's calling!
PEACE OUT READERS!

I'M WALKING ON SUNSHINE


Laughing out loud

Jisses vad trött jag blev! Mina ögon faller ihop hela tiden, har iallfall hunnit med alla saker som jag skrev i tidigare inlägg (se ovan) skönt! Har bara njutit till fullo, och verkligen inte lyft ett finger sen jag kom hem! Skönt, fast nu längtar jag redan till nästa helg... Ska bara lida igenom en hel skolvecka först!!!

 

A. xxx


this is the war thats never won


Rätt söta va?! Hahaha, nu ska jag ta en lååång skön dusch!

Ja, då är jag hemma igen ifrån en ganska kort träning! Känner att jag ligger lite efter i konditionen, haha. Men ska gyma några gånger denna vecka, så det löser sig nog! Nu ska jag få i mig något snabbt att äta, sen ska jag bara njuta av mina sista timmar innan skolan börjar [på allvar] igen. Jag ska Bl.a.

 
   -   Duscha

-   Raka benen

-   Noppa ögonbrynen

-  Blogga

-   Äta middag med familjen

-   Träffa en vän!

 


tio trettioåtta


Jag & Lovisa innan vi drog hem till Emmely

Förlåtförlåtförlåt, detta inlägget skulle publicerats för längesen. Men vårt internet funkar bara när de vill!!


Vid sex började jag och Lovisa fixa oss, sen kom Jesper och Pw till Joshi. Så var vi med dom lite! Runt åtta stack vi till Emmely som hade minikrök. Rätt mysigt och chill!  Vid tolv stack jag och Tova hem, och då lagade jag korv för jag var sjukt hungrig.
Peace


I realize you love yourself more than you could ever love me


Såhär ser rumpa lår och ben ut till tvåååååååå fotbollsspelare!!!

Nu har vi precis käkat pannkakor och spelat Jeopardy, tänkte bara säga att jag ponna dom båda två!! Lovisa kom igårkväll och sov här, mysigt. Vi har dock inga planer idag, får väl se om några alternativ dyker upp. Annars ska vi väl bara mysa och ta det lugnt!

 

Imorgon träffar jag världens bästa brudar, sjukt efterlängtade♥

Peace!

 


SMILE LIKE YOU MEAN IT




Snygga bilder sen när jag och Tova var i helsinborg idag!

Ursäkta för en urusel update idag. Jo, var ju iväg med tova i Helsingborg direkt efter skolan. Och det hela slutade med knutpunkten + glass + donkeyn rätt galet hur mycket jag lagt på mig nu under lovet, haha!

I’ll be back.

 


Off to school!


Har klätt mig helt random idag!
Drar och möter upp Elin nu, sen sticker vi till skolan yeah!
I'm Out


HÖJD STATISTIK=besöksrekord!

 


Just det! Glömde berätta att jag hade besöksrekord häromdagen, helt underbart och jag sprudlade av glädje. Jag bryr mig inte om hur många som kollar, bara att den höjs! Jag skapade inte en blogg för att folk skulle läsa den, det blev liksom bara en bonus grej, vilket är väldigt roligt! Har även sett att fler läsare har börja lägga till mig på bloglovin, jag använder mig inte speciellt mycket av bloglovin så blev förvånad när jag såg att några personer lagt till mig där.  suveränt!

Nu ska ropar en varm och skön säng!
Lots of love ♥
+ att jag hoppas ni nya läsare njuter utav min blogg och stannar kvar!

Sherlock Holmes

 Som sagt så begav jag, Joshua och Andy oss till Malmö! [och som vanligt tog jag för lite kläder på mig] Vi gick direkt till Monki och Weekday, men hittade inget som inte kunde hänga kvar tills någon annan dag. Sen gick vi vidare till donken, och där satt vi ett bra tag innan vi vandrade vidare till bion och såg Sherlock Holmes en underbar film!!!!!  Grymt cool iallafall hoppas ni har haft en bra kväll! Ska äta lite mackor nu, sen ska jag gå och lägga mig faktiskt! Har glömt att berätta att jag faktiskt börjar skolan imorgon, tragiskt men sant.
I'm Out!





YOU HAD ME SEVERAL TIMES BEFORE


Skjorta divided tunika ginani svart kjol indiskan halskedjor jc klocka ur & penn ringar bla. glitter

Usch, tuff morgon! Hade svårt att gå upp, men nu är jag på fötterna och ska åka in till malmö med bror och Andreas! Have a wonderful day.
Peace out!

Godmorgon!



Var tvungen att berätta att jag nyss kollat på två underbara filmer, nämnligen new moon och 2012! Såklart grät jag massvis, men gud vad bra dem var! Galet. Jaja, sängen kallar vi ses om några timmar
I'm out!


Videoinlägg!


Haha, sedär nåt sånt lätt kan förgylla en onsdag kväll!
Joshua berättar om sin dröm
och lovisa får skrattanfall!
HAHAH


``````Mitt krypin´´´´´´



Här är alltså min garderob! Intryckt med kläder alltså erat önskemål, här är även några av favoritskorna! Mina väskor håller till längst in i garderoben, men allt rasar nästan när jag ska dra ut dem. Men kort och gott så är det nog det mesta, skönt att vi är klara med den nya garderoben, dit ska mina kläder förflyttas om ett tag! Ska bara få mamma att flytta på sina kläder! 

Förresten! lovisa är här och underhåller mig lätt! Vi har umgåtts med Joshua och Andreas och även tagit en tur ner till vår pizzeria! Sedär, kolla vad mycket man kan få plats med i ett inlägg voila´
PEACE!

Svar till anonym..



Ska vara snäll och svara på din kommentar eftersom du spammat som en galning! Det blir tyvärr jättesvårt för mig och välja just en sak, det hade tagit hur lång tid som helst! Men jag kan vara snäll och visa min garderob och mina skor! Låter inte det bra?

Bildbomb- höst/09

         

Det hela kallas för klickbara bilder, tidig vinter, för lite kläder och platt hår!
Njut!!

Just like shooting stars.


Glömt att berätta vad jag fick med mig hem ifrån en tur till ica igår, nämligen veckorevyn och bubbleroom perfekt till frukosten nu!
peace xx

Dagens humör: glad, även fast hela vår by är under snö
Dagens borde: 100 saker, bl.a. städa
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: just nu: stort sweat shirt tights s-k-ö-n-t
Dagens planer: läsa mina nya tidningar.
Dagens materiella vill ha: en digitalkamera!!
Dagens längtan: mera lov + sommaren
Dagens fundering: Hur en livsnjutare lever? heh
Dagens beroende: (inte bara dagens, alltid) mina vänner.
Dagens tråkigaste: att det är kallt
Dagens personer: mamma, som lyckades fixa internet!!!!!
Dagens roliga: jag är lättroad!
Dagens låt: will.i.am - big and chunky (ifrån madagaskar 2, lyssna!!!!)

BEAT THE SPEAKERS UP



Tröja jc [new] ful/snygga leggings gina tricot som jag återigen inte kan bestämma mig ifall dom är fula eller snygga, "haha" halskedjor ifrån jc halsbandet med hjärtat har jag fått i present armbanden är ifrån Jc också nya!

Kan passa på att berätta att jag gick upp klockan 11 prick för att kunna blogga för er, men (olämpligt) börjar vårat internet här hemma att stirra, samma anledning till varför det inte blev någon uppdatering igår heller. Som tur kom en viss person som underhöll mig igårkväll med både dans och skratt! Jag och Lovisa hann även se två avsnitt paradise hotel innan hon begav sig hem! Jovisst det var det hela, känner att jag fick mycket sagt i detta inlägg, nu ropar kylskåpet haha. xx

TEAR ME APART LIKE U USED TO





[uno] armband jc
[dos]  fjäder öronhängen jc
[tres] öronhängen jc

Handlade även ett tungt halsband och en tröja!
CIAO

STACK UT EN STUND


kofta carlings t-shirt the doors slitna jeans nudie smycken bl.a. ifrån JC & Bik Bok
Har varit iväg med hela familjen på en snabb shoppingrunda, naturligtvis fick jag med mig en kasse med kläder och smycken i, bränner lite i börsen nu med tanke på hur mycket jag shoppat på sistonde! Men det är lugna bananer, haha. PEACE!

Kolla mig på bild [2]



Söta bilder, vi vet ^^

Nu har vi precis kollat klart på Matilda, det var nog bara jag som tyckte att den var bra h3h3. Fast nu ska vi ner och poppa popcorn och blanda svartvinbärssaft! Ha en riktigt trevlig måndagskväll!

Alicennn


You know what they say about the young


INNAN NÄR JAG OCH TOVISEN VAR UTE EN RUNDA!

 

Nu är Tova hemma en snabbis och hämtar några saker, sen ska vi kolla lite filmer med min kära bror som just nu kallar mig ”blogghoe” undrar vad det betyder egentligen? Min familj tycker nog att bloggen tar upp för stor del utav min vardag! Den enda som nog stöttar mig är mamma. I alla fall, så har han laddat ner några riktigt bra filmer (lagligt) så som Matilda en utav de bästa filmerna jag sett faktiskt, så sjukt bra! Men nu kallar Joshua, och Tova är säkert halvvägs hit igen. Uppdaterar senare ikväll!

Lots of love xx

 


I HATE THOOSE RAINY DAYS


Hej på er, vaknade med en tjock hals och en snuvig näsa. Skulle egentligen iväg en sväng till Malmö och shoppa med ett par vännr, men eftersom det är tjockt med snö hoppar jag nog det, och kör på hemma dag istället!
Men hörni, ha det bäst för nu ska jag nog ut en sväng i kylan!
Peace!

RANDOM SUNDAY


Geek!

Sitter och väntar på att en film ska bli färdig på datorn! Käkar clementin och biskottibiskvier eller nåt Haha! Lyssnar även på en grymt bra låt utav Miley Cyrus- Party in the U.S.A  gryyyym!
Halla at you later

''cause the word is just never gonna come out''


här
kan du kolla hur ditt 2010 blir!

Tror igentligen inte på sånt här, eller sådant med horoskop och sånt! Ren bullshit haha, men ändå ska jag vara envis och läsa det. Haha, jag menar hur kan dem veta varenda individs 2010?! Helt omöjligt.
Jag är iallafall tvilling och föddes 20 Juni 1995 på gränsen till kräfta med andra ord.

Nu ska jag sätta igång någon film, och äta jultomtar vi hörs sen!
All man over


run it back with the original flavor


Tisha flash

Ni får ursäkta den usla uppdateringen, men inte alltid lätt när man befinner sig hos kusinerna och det är full rulle hela dagen! Men är hemma nu och uppdaterar som vanligt. Vaknade runt tio idag, (gick och lade mig 3) illa! Haha, grymt trött nu. I förmiddags tog jag möjligheten att ta ett långt bad eftersom vi saknar badkar här hemma! Riktigt skönt var det iallafall, sen har det bara rullat på. Käkat pizza, kollat tv osv. En riktigt mysig avslutning på helgen iallafall!

Ikväll ska jag antingen iväg till t, eller bara kolla film och ta det lugnt!
Livet leker, peace readers ♥

Hos kusinerna.



Jag och världens sötaste kusin m.
Nu har vi precis ätit middag, och befinner oss i Beddinge Strand. Såklart när man åker ifrån vår livlösa håla, så händer det ju något! Självklart... Men är nog lite för trött för att festa, hur man nu kan vara det. Här ska vi också spendera vår natt! Ni kanske får se en glimt utav mig ikväll, men lovar inget!
Take care! PEACE

I've never been here before


Skjorta carlings halsduk likaså

Nu är jag hemma en snabbis… Ska iväg nu igen, träffa släkten osv. Alltid trevligt! Uppdaterar kanske när jag är där, annars hörs vi imorgon!

I’m out.

 


Like two strangers turning into dust

Fler bilder sen igår, before pardeey!

Update klockan 22:36 Inlägget blev helt weird och texten som jag skrev kom inte med så nu skriver jag en ny! Men i alla fall nu sitter jag och Saga och kollar någon random film, haha. För några timmar sen käkade vi middag och kollade något mode program, ikväll har vi i princip inte gjort ett skit! Lite sen ska vi krypa ner under täcket och kolla film och käka choklad. See ya!


Drar in till stan!

En lagom trött & osminkad Alice! Tröja lånad av E favvohalsduk only klocka ur & penn berlock-armband pearls for girls leggings hm


Nu ska jag ta mig in till Helsingborg, sedan vidare ut till Mörarp. Ska mysa och ta det lugnt med Saga! Vi hörs sen ikväll.
PEACE OUT

 


En lyckad men oplanerad nyår!

Bild på mig och Saga innan festen igår.


Egentligen skulle vi på någon fest i Husensjö! Men så blev det inte utan vi stannade i vår lilla håla på någon fest, började lite segt. Så jag och Saga åkte vidare till torp där var inget heller roligt, så det slutade med att jag hamnade tillbaka i Svalöv ensam, runt halv ett. Gick tillbaka till festen, sen runt två tog jag mig hem! Det var faktiskt inte en så illa nyår, förutom att jag har stora blåsor på mina fötter! L

 

Vaknade runt 40 minuter sen, och då låg jag och svarade på mina 70 olästa sms! Och mina fötter är så ömma att jag knappt kan gå på dem. Tänkte gå ner sakta men säkert och göra mig en fede stor frukost! Min mage kurrar som aldrig förr, sen ska jag ta mig emot mörarp och träffa Saga! Hoppas er nyår var som bäst J

All love to you.



RSS 2.0