Hi lovers♥

Hej kära bloggläsare, eller ja godnatt får det väl mer bli.. missed me? Blev dock lite dålig uppdatering idag, har suttit och pluggat tills nu, booooring life huh? Ohyes! Sju sidor hemkunskap om hur man tvättar, och nu ska jag f** ta mig få vg iaf men vi får väl se.. Har faktiskt varit ute också, och gjort en hemlig sak haha, har kanske träffat någon who knows? ;)

Bjuder även på en mysig låt och som får mig att tänka tillbaka på mysiga stunder♥

tråkiga alice!

Så nu är jag hemma, kollar faktiskt på dam em *intressant*

 Men nu ska jag plugga fast ska kolla lite simpson först, aja uppdaterar senare ikväll runt nio.. Plus att imorgon kommer mina bilder.. wiho..

Off to Lund!

Nu sticker jag iväg till Lund och fixar fixar en sak med fotona, men puss på er sålänge♥


Home from school now =)

Så äntligen hemma från skolan.. Hehu, och vår klass är kallad till ett "extra föräldrar möte" eftersom den är såpass stökig, men det har ju inte fungerat dom andra gångerna så varför skulle det funka nu? ;) Idag har varit en chilldag, har bara haft lite idrott och lite så, rätt chill iaf ;)

Blev att fixa med fotona idag istället, så ska åka in till Lund senare och fixa med det =) men uppdaterar väl såklart innan jag åker, i promise ;)
Hörs sen!

DRESSCODE

Godmorgon, bloggen och alla underbara bloggläsare! Nu är jag redo att gå till skolan ;) Men vi hörs senare, puss


Jeansjacka; h&m
Vit tunika: granit
leggings; h&m
armband köpt i england
halsband är en present.


SOVGOTT

Godnatt alla bloggläsare för nu stänger jag av datorn, skola imorgon och ska givetvis försöka hinna med att blogga på morgonen, det lovar jag annars hörs vi efter skolan ♥
Rätt chill dag imorgon, sweet!
 Men godnatt sötnosar utan er läsare är min blogg ingenting ♥

Kvällsblogg

Hej bloggen! Här ligger jag med en piggelin i handen på golvet, med massor av kläder på mig.. Fryser sjukt mycket, antingen är det bara fede kallt i vårt hus eller så börjar jag bli sjuk.. Innan sommaren var jag ju sjuk minst två gånger i månaden, men nu på sommarlovet har jag lyckats komma undan rejält för jag har dock inte varit sjuk en enda gång! skönt =)

Borde börja plugga nu även fast jag är yubertrött (stavning..?)  men gotta do it.. Ska nog ner och göra lite te också..
Puss


saknar sthlm <3


En låt som väcker känslor


det går verkligen inte att ladda upp ett videoklipp, hursom helst ser det iallfall ut såhär länkar er låten ist =) klicka här för att lyssna på låten..
Puss

UPDATE- 17.21

Har hunnit med en hel del idag.. Men nu har jag "familjens bästa kock" (enligt mig..?!?!) lovat muppen att laga mat, och det får bli tacos!



Just nu sitter jag på mitt nystädade rum och lyssnar på lite musik, lägg det på minnet. Måste hinna plugga också, e n  h e l  j ä * * *  u p p s a t s  o m  h u r  m a n  t v ä t t a r! och det ska kallas "hemkunskap" måste börja på den idag för jag har träning på tisdag.
Vi hörs sen, eller ikväll.




I love sundays!

Hello, har inte hunnit duscha än.. *suck*!  Men det bästa med Söndagar är att man kan ta det lungt och göra lite vad man vill (& i vilken takt man vill) och precis det tänker jag göra idag..
Men nu tänker jag inte sitta och skriva om hur man kan spendera en söndag?! Hello, i gotta live?

Things to do 2 day!
 duscha, raka benen osv.
fila fötterna, måla naglarna.
städa rummet, (damsuga, byta lakan)
plugga!
laga middag!

Tråkiga inlägg..

Förlåt för tråkiga inlägg. Men denna helgen har jag inte gjort något intressant alls! Vet ni varför?! Nej det vet ni inte..  Men det är för jag varit övertrött, skolan tar all ens energi, really! Så jag skyller på skolan i guess..

I Juni fick jag ju en systemkamera, så tänkte att jag vill framkalla några av sommarens foto.. Så jag får väl se om jag fixar det idag, eller imorgon kanske.. Vi får väl se. Nu ska jag iallfall ta en dusch och fixa mig lite
Puss vi hörs sen! :)
 

090830

Godmorgon! Sista helgdagen & jag hade tänkt njuta duktigt mycket.. Blåser lite kallt men solen skiner ändå!

Har sovit ut för första gången på en vecka typ, sköööönt!
Vi hörs sen, hej sålänge puss

Oj! blev borta längre än väntat

Var ju iväg och handlade, sen stannade jag till på kräftskivan, där mina kära föräldrar var.. Där var rätt mysigt, efter typ två timmars tid, började jag frysa galet så jag stack hem igen så ni sitter jag här med saft popcorn och chips! Vilket kräng jag är ;)  Hörs imorgon ska kolla på film nu och mysa
puss

I'll be back!

Ska sticka och handla, vad får ni snart veta
puss


tack till den som uppfan bank-kortet ♥

SKOLTRÖTT REDAN?

Är riktigt trött! Och nu har mina föräldrar stuckit på kräftskiva och jag (som älskar kräftor) följde dock inte med.. Orkade helt enkelt inte, men jag fick mamma till att lämna lite kräftor till moi! Så har precis käkat 5-6 kräftor, fast det smakar nog bättre när man är med andra :(!

:)

JUST DET!

Tänkte berätta hur matchen gick förresten..
 Det började med att första halvlek var riktigt usel och den slutade noll-noll och det var rätt mycket klagomål (inga namn nämns..) jag blev iallfall irriterad.. I Andra halvlek började vi spela bollen mer, och gjorde ett mål! wiho. Sen ett till, sen blev det frispark till dom, och den gjorde dom mål på, sen gjorde dom ett andra mål, så matchen slutade alltså 2-2  to bad!  Vi va dock ändå värda en vinst.


 två som var morgonpigga påväg till matchen iaf..

Hemma nu!

Hej igen! Är hemma nu, mår jättedåligt funderar starkt på att sova en stund.. Ska iallfall chilla och sätta på en film, men vi hörs självklart sen..
puss

Saturday morning.

Godmorgon bloggläsare! Kunde tyvärr inte uppdatera igårkväll eftersom det inte gick att logga in, och sen somnade jag.. "Inloggningen är tillfälligt avstängd p.g.a driftunderhåll" jaja, lite konstigt men så stod det.

Nu håller jag på att äta frukost och packar (lite båda delar) kvart i nio kommer Jasse hit och hämtar mig, och då sticker vi till häljarp möter upp laget, kör till malmö och spelar match (tror jag) 

Men ni får ha det såbra utan mig ;)
hörs!


Drar ut..

Ska ut nu, möta Veronika.. Hemma snart.
Puss

ENTERTAINMENT!

Jo simpson är väl också ett sätt man kan spendera sin fredagskväll? Jovisst, jag kan iaf!
Hör av mig puss♥

OPS!

Somnade visst till lite, men nu är ja pigg igen, hehehe! =)




OPS! hoppsan redan tjugo över sju?! AJDÅ!

trött..

somnar snart..





chezzy.. Jag hatar när folk är falska speciellt när dom ljuger om saker, och man ser rakt igenom dom (fattar dom inte det själv..?) Nej! Antagligen inte...

GRATTIS BÄSTAVÄN!

Idag fyller min sigrid år, ville bara säga grattis & tack för att du finns!


2008


2008



jag älskar dig bästavän & du blir bara vackrare för varje dag som går..

SKITSNACK!


Vilken tjej är inte bra på att snacka?

Det är väl något som alla njuter av? justde skitsnack tills det handlar om en själv, för det är väl det värsta alla vet? När man får höra att någon gått bakom ryggen och svikit en, då hugger det riktigt tag i hjärtat. Man känner sig helt förtvivlad på nåt konsigt sett, varför gör vi det själva om vi nu inte vill höra det? Jag "erkänner" jag älskar att höra skitsnack, jag älskar att snacka också, men jag ska verkligen försöka att inte lägga mig i alla andras liv, för när man tänker efter är det helt ointressant egt.. Är jag inte inblandat har det inget med mig att göra? Varför bry sig då liksom.. Man gör ju bara personerna arga eller ledsna, klart man har ju fått vara med om en del s.k skitsnack "incidenter" och nu när jag tänker efter handlar det bara om folk som lagt sig i..

Har man en vän som snackar skit om andra, hur vet du då att den personen inte gör likadant mot dig nästa dag? eller kanske bara en timme senare..






Såhär kan det gå när man inte håller tyst..

Home from school!

Hej alla bloggläsare och bloggen, hur har ni haft det idag?
Jag har iallfall haft en rätt tuff dag. Har ingen fredags eller helg känsla alls (..?) helt weird.. Men annars har det varit rätt segt i skolan, har haft två dryga 60 minuter långa so lektioner, ihh boring! sen 35 minuter lunch på det.. tack som fasen!? 
Yrar runt som en höna och letar efter min hjärna? haha nej men efter mitt usb-minne tycks inte vara någonstans på mitt rum men får väl leta lite till.
Ciao♥


Hörs sen!

Nu drar jag & såhär ser jag ut idag..

'
hinner inte beskriva måste gå nu, har brottåm som alltid..

GOODMORNING FRIDAY!

Hej bloggen! Har precis varit nere och ätit  frukost, igårkväll sov Joshua inne hos mig. Kollade på filmen tredje gången gilt, har sett step up 2 nu och gud vad bra den är rätt sjukt hur man kan dansa haha.

Nu ska jag fixa mig, sen drar jag till skolan, outfit kommer snart.. Btw fredag idag, LOVELY!
xoxoxo

GODNATT BLOGGEN!

Stänger av datorn nu,  men sovgott, så hörs vi imorgon
Kisses♥

Mariah Carey -Obsessed

today's song
 
Jag gillar denna låten den är mysig, och jag känner igen en del saker i låten från verkligenheten...

träningsvärk..

Hejsan, kvällsbloggar lite halvt snabbt härdå. Har ju spelat match mot LdB Malmö, och vinst blev det (dom spelar i skåneserien..) Jag gjorde första målet, det var ett långskott utifrån, sedan gjorde Bengan mål, sjukt nice! Riktigt nöjd är jag.. Är så trött i benen, och har fede mycket träningsvärk, ska bara ta det lungt nu.. Kolla en film, och har precis käkat pizza. Hui, ha det fint.. Puss♥

Wish me good luck?

Skoldagen har varit rätt chill, har faktiskt inte gjort speciellt mycket.. M3N GUD VAD LÄXOR NÄSTA VÄCKA?!! Ush, vet inte hur jag ska hinna med allt...

Nu ska jag iallfall iväg och spela match, vi hörs senare ikväll, puss på er


MORGONBLOGG!

Godmorgon bloggen & alla vakna läsare ♥
Här sitter jag yrvaken fortfarande fastän jag hållt på och fixat mig i över en timme nu, blir att möta upp Jasmine väldigt snart sen sticker vi till skolan, och vi har en del att prata om på vägen, ska faktiskt bli skönt. Men nu måste jag kila.. är typ väldigt sen, like always?!
Jag ska hinna uppdatera efter skolan innan vår träningsmatch mot LdB Malmö, det lovar jag.
Hörs sen, puss på er ♥♥♥


OUTFIT!
Jeans från Nudie i färgen blå
Grått baslinne från H&M
Scarfs: (..?)

EN SAK TILL..

Det enda som håller mig kvar på linåkerskolan är mamma och mina bra lärare, hade jag fått bestämma hade jag bytat för hel längesen, för jag hatar den lilla fattiga skolan, euw.. Och vem gillar inte nytt om jag? VILL BYTA NUNUNU! Orkar inte med våran helknäppa klass, varför gå i skolan om man inte ens kan höra sina egna tankar? svara på det!?
Argh..


Kvällsbloggar 22:05

Blev inte så mycket plugg, tog en lång varm skönt dusch istället. Skönt! Tänkte kolla klart på filmen jag somnade till igår nu, sen imorgon har jag besämt mig för att gå upp prick klockan 7, och denna morgonen ska jag f** inte vela eller (snozza..)
Puss på er sålänge, vi hörs imorgon!


sugen på choklad?


Hehu, om jag var?!?! Så jag bakade en kladdkaka som blev riktigt god. Men måste kila.. Ska plugga matte...
Puss så länge ♥

Hemma från skolan..

Hej bloggen♥ 
Kom hem runt fyra från skolan, det har varit rätt mycket chill för att vara skola, fotades runt elva sen hade vi idrott puh! Sprang så jag dog, har rätt dålig kondition om jag får säga det själv.!? Och sen när vi hade matte delades vi upp i tre grupper den första var för elever som hade det svårt för matte eller som failade på diagnosen vi hade i... igår, och en som då klarade den diagnosen, den tredje gruppen var för dom som hade svårt att koncetrera mig (tror jag..?) Och ni kan ju gissa vilken grupp jag hamnade i... TRO DET ELLER EJ! Men jag var en av dom som klarade det! Haha wiho, synd att jag redan ligger bak i matten (eller så ligger alla andra före?)

När jag kom hem städade jag mitt rum, dammsugade till och med.. Men tänkte plugga lite nu...
Puss på er vi hörs ikväll


STRESS!

Blev en rätt stressig morgon.. Hann inte ladda upp min outfit får bli nu istället.


somsagt S T R E S S
Men det ni ser är en tuptop från carlings woho
resten är från H&M
Puss

Today's look!

Godmorgon bloggen, blev en lite stressig morgon. Har knappt hunnit göra nåt, måste packa nu iallfall får ju f** inte missa idrotten idag haha

Ska iallafall fotas med skolan idag..? Fattar inte varför det var såhär tidigt.. Ja, men måste kila nu.. har en del att fixa somsagt..
Men ha det så bra, är tbx ikv puss


tisdags mys ♥

Denna filmen ska jag se nu.. Uppdaterar tidigt imorgon tror jag.. Vi ska nämnligen fotas, um.vet inte ritkigt när..? Vilken koll jag har va? haha, nej men ska upp runt sju tiden så uppdaterar någongång mellan sju och nio tror jag..  KISS♥



SOM FAT PAINTSKILLS♥

Har kom hem från Häljarp för ett tag sen. Vilket damp jag, Jackie Rebecca har, niggahpowah! love it♥






rätt cp, och lite mycket damp! Love på min mulatter♥

Vi drar till häljarp..

PUSS








LOVE

JASMINE IS HERE ♥

home from school, ohyes! Såå nu ska vi dra och träna, eller jag får se om jag hjälper mina niggahpowers "jackie & rebecca" att stå i kiosken, har iaf bytat om.
Hörs sen alla bloggläsare ♥

DRESSCODE


dagens outfit:
Chinos: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Kofta: Kappahl
Smycken: Kum Kum & Miss Dee


Godnatt bloggen ♥

Godnatt alla söta bloggläsare, stänger av datorn nu..
love♥

godnatt fogs! ♥


(bild tagen när jag kom hem från skolan då jag bytade om till myskläder dirrekt.. tänkte sova -.- )

börjar bli lite halv-trött nu, ska sova på Joshuas rum inatt faktiskt. Imorgon blir det skola och nya tag, tänkte bli lite trevligare också.. Har ju fått en del nya vänner som jag tänkte prata med imorgon, aja however ska kolla film med J nu, om han inte gnäller för mycket =')
Lots Of Love♥♥♥♥♥
/ alice


24 augusti..

Heeeeeeej!  ♥
sitter här med joshi och fördriver tiden, han har iallafall brutit foten, (smart ass..?) Nej men jag tycker faktiskt lite synd om honom. Fast det kanske blir mer synd om mig? får väl vara en snäääll sis nu och ta hand om honom lite, haha.
Hörs sen.
Kisses ♥

total fail.. ♥

Hej glada människor, försov mig ju i morse. (like always...) så jag glömde kolla schemat hade idrott och det var sånt test som ingick i någon satans kursplan, ja då har man missat det också (första idrottslektionen + ny lärare, "vilket intryck man gör" ) lite fail där, jaja annars har dagen varit perfa!

Uppdaterar senare
Love ♥


DRESSCODE


kofta: indiska
linne: gina tricot
leggings: vero moda
 sen ett par converse på det, :)

OFF TO SCHOOL!

Så nu är det måndag igen bär av till skolan, och jag försov mig (ovanligt...) har stressat som fan nu,
vi hörs sen, puss


borde kanske sova..?





bud på att gå och lägga sig, ish.. BARA SJU TIMMARS SÖMN!  det är väl 9 timmar en tonåring behöver..? Och en tonåring behöver väl sin skönhetetssömn, givetvis...
alice = död in the morning, aja måste sova nu...

Boring film..

Har kommit på nu att filmen var rätt tråkig andra gången, (har inte kollat ett dugg..?) Börjar bli lite trött nu..


SÄNGEN NÄSTA!

Kom hem för ett tag sen  , följde Jasse hem. Sen stötte jag på elin & emmely, så följde dom mig hem efter en liten pratstund aja när jag kom hem kom mamma utbärandes på joshua, tydligen har han brutit foten, ush.. Hoppas hon hör av sig snart för jag är rätt orolig nu, =( får hoppas allt är bra med min lilla joshi♥

Ska iallfall kolla klart på filmen jag somnade ifrån igår & vänta på att elin ska ringa mig om hon nu gör det haha blir kanske svårt utan en mobil hehu, men vi hörs imorgon
puss



DRAR UT ETT TAG NU!

Jasmine är här, wiho. Vi ska ut nu, ohyes. Man vet aldrig vad vi hittar på. Men först ska alice käka lite
mjaou...
PUSS


hello beuti's..



Ny design.. igen

Sitter och gör lite nya förändringar på bloggen, är rätt färdig nu lyssnar på lite bra musik också..



blir glad av denna låten, eller ska jag säga gladare? Har dock varit glad hela dagen nästan... haha  och Ken ring har blivit en stor favorit..  tänkte duscha nu och fixa mig lite, kanske städa rummet är en bra idè? hm..
Ska iallafall träffa Jasmine om ett tag.

Ciao


090823 morgon weeebcam!

Godmorgon bloggen och alla läsare! Blev en rätt mysig kväll igår, har sovit riktigt gott inatt somnade bara ifrån allt. Glömde borsta tänderna och allt, euw men får väl göra det dubbelt så länge idag. Haha om det nu fungerar så?

Vaknade iallafall av att J skickade sms, höh vi ska nog träffas idag igen woho sen gick jag ner ett tag, men blev riktigt trött så jag gick upp till min säng igen, och då var det några snorungar som busringde till mig, så tänkte jag, nu kan jag lika gärna stiga upp eftersom jag redan är väckt två gånger men skit i det. Nu får ni njuta av mitt härligt långa inlägg på länge. Haha om man nu kan säga så.. lite morgonglada bilder bjuds det också på. Och idag är jag fakiskt jätteglad. skriv upp det!

Puss på er alla sålänge ♥


sånt här gillar vi...








MYSER♥

Ligger och kollar, "borta bra men hemma bäst" den är väl rätt okej, haha rätt rolig men har ändå pausat den några gånger,ligger och snackar med lite folk och det är faktiskt svårt och rätt jobbigt att kolla och att kunna koncentrera sig på filmen  och sms:a samtidigt, heh. Ja, ska väl kolla vidare på filmen nu, somnar väl snart så det är väl lika bra att jag säger godnatt´till bloggen och alla söta bloggläsare, så ja godnatt.♥

Är hemma nu, :)

Är hemma från en lååång pratstund med Elias och Jasmine, två riktigt trevliga människor sådet är alltid mysigt..  Har tänkt på en sak nu när jag satte på datorn, att jag måste börja stänga av den ordentligt, höh brukar bara hålla inne knappen men kommit på nu att det förstör den.. haha.
Tänkte sätta på en film och mysa galet med mig själv, nu (äta popcorn då) men vi hörs puss
Love to lav ya!


tröttwer, mhmhm...


jag har nåt som inte ni har, lalal mums!


Drar Ut nu =)

Lagom trött är jag nu.. Blev inte mycket till städat, men en del av kläderna iaf. Men ska ut och möta upp jasmine, sen får vi se vem vi träffar ute :)
Hörs sen när jag är hemma,
Puss♥

 
Hm rätt lungt idag, mest trött
Outfit
kofta från cappucchino
linne från hm
jeanstights från vila

Måste man så måste man..

Rätt stökigt och skulle städat för lääängesen men ja, får väl ta mig tid nu innan jag går ut!

Jag har varit runt jorden i hällande regn, känt mig vilsen verkligen konstig.
Ta mig dit där man vet vad jag heter, för jag har inte sett någon som är som jag.
Jag är ung jag lär mig fortfarande av mina misstag.
som ingen annan.


Ni har också varit unga?

När ni var unga gjorde ni säkert saker som var tusen gånger värre, jag menar så att bli sur är kanske inte det rätta. Åh jag blir så irriterad, går runt och vara sur ist för att prata om det? Men egentligen vad finns det att prata om? Ingenting enligt mig, bli sur på mig när jag gör en enda grej medans andra i familjen gjort saker som är värre. Tack som fan!


RÄTT SÖTT

Har nyss ätit lunch, innan var jag ute med babe ett tag & pratade med henne och åt glass.. gott.  Blev en lyckad fest igår, roligt var det iallafall blev rätt kallt mot kvällen.  vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu men uppdaterar iallafall senare..
Lots of love♥


söta jasmine :*


Nyduschad =)

Håller på att fixa mig nu, sen åker ikv blir det fest/krök hos linus, vet inte riktigt hur jag tar mig dit, antingen med julia & elin, eller så drar jag till torp och träffar jasse sara och malin :) ohyes,
härligt med flätor, och kör med några stenseriösa bilder, aja whatever ska fixa mig i evigheter nu =)
Puss puss




kommer snart..

Som om jag skulle sitta och kolla egenom 134 bilddagböcker, :( Som om jag skulle sitta och kolla egenom 134 bilddagböcker, :(



hell no!
Har annat att fixa nu
hörs senare :)

It's friday bitches!

rätt svårt att uppdatera när man går i skolan och tränar 24/7 känns det som börjar bli lite tråkigt, med skolan nu och vi har gått tre dagar, go alice! hehu, men nu är det fredag  wiho..
Puss



TODAYS OUTFIT!

kofta- bikbok
tunika (använder den som klänning) är köpt på gina
halsband och klocka- ur & penn.
skabb strumpor!

Dålig uppdatering..

Idag är jag glad, hö njuter av det härliga. Nej, men guud har inte haft någon tid över alls kom hem efter skolan, åkte direkt till stan med babe, sen stack vi och tränade, så nu har jag nyss duschat och ätit, och ska ta det lungt är riktigt trött nu, blev ju somsagt en rätt sen kväll igår ohyes,
Puss Puss. ♥

OLALALALA!


ola

blir väl en liten repris med darin, runaway

Sov gott :)

Är hemma nu, fett ös det var istället hehu. Har både fått se Darin och Olalala ♥ awwwwesome!


kass mobil bild d å l i g  u p p l ö s n i n g

ännu en kass mobil bild fast liiite bättre

nathaaalie, olalalalalala handsome as hell.

Darin :)

TODAY'S OUTFIT!

Haft en lååååång dag i skolan, kom hem för ett tag sen ska fixa mig och lite så sen blir det malmöfestivalen ;)

Såhär ser man ut:

allt är från vero moda
jeanslegging
tunika


T A C K ♥

En liten hälsning till alla som gjort detta sommarlovet underbart. Ohja alla dagar har varit fantatiska, eller jao nästintill alla dar iaf, hm.. Ja nu måste jag dock verkligen sova, hie :)
Här kommer lite bilder från sommar'n
PUSS♥


Eskilscupen- 2009

kimpa och saga :)

amanda stekarn som steker!

ojoj, dock inte lite lökiga efter denna cykelturen.. haha

min älskade hund, vålle

Mammis födelsedag. -joshi och kusin inez på bild

västmanland- västerås :)

& hittade inga sthlm bilder, but that's all!

Gud vad tiden gått fort..

Har ju somsagt bytat tillbaks våra rum, så jävla  skönt här är. Vid sex stack jag iväg och träna, sen hämtade joshua mig med moppen så körde vi till torp, frös som ett huvud. Känns som det blivit riktigt kallat nu på sistoende, ush ja. Men sen åkte vi till Erik och Christoffer som satt och rökte vattenpipa. Aja, rätt kallt så vi stack hem efter ett tag, hehu käkade och fixade lite med rummen.. 
Måste sova nu, skola imorgon ju.
Godnatt bloggen och alla bloggläsare ♥


SKOLA IMORGON!

Godmorgon, eller godeftermiddag ;)
Nu håller jag på och bytar rum med min bror, ja inte för jag ville men så blev det.
Även fast det är han som gör det mesta jobbet! wiho nej men får väl hjälpa honom nu..
Så det kommer väl ta sin lilla tid, men uppdaterar senare =)
Sakna mig inte för mycket haha ;)




coooolt man!


I ♥ Pringles

Lite sömnig nu, ligger och kollar på tv ett av mina favotrit program 2 ½ men på 6:an, med ett paket chips och ska snart hämta upp läsken.
Vrf inte unna sig nu när det bara är några dagar kvar på sommarlovet? ;) 

     




Nu är jag tillbaks..

Hej bloggläsare. Rätt dålig upppdatering i några timmar, men har faktistkt chillat och tagit det lungt. Har varit ute och träffat Emmely behövde prata av mig rätt skönt faktiskt. 
Puss på er alla  ♥


jo ni ser rätt, idag blev det joggingbyxor eller mer myskläder gick runt mer eller mindre sen jag steg upp i detta..

Joggingbyxor: brors
Linne: Gina tricot
Kofta: Statidum

ffacebook!

Det är lätt ett tidsfördriv, haha. Gjorde ett sånt test om stjärntecken som visade att jag var...


Men hallå?!?! jag är ju tvilling, heh guess not? men sen kan man ju inte lita på sånna test, de´är ju rätt meningslösa men som sagt ett bra tidsfördriv, woho.

Gooooodmorning!

Faktiskt såhär att jag vakna klockan elva idag, wiho så duktig man är..
Drar kanske in till malmö senare, eftersom min vän Linns fest blev inställd tyvärr. Så nu får jag väl vara kreativ och hitta på något. :)
Puss

rätt lätt att vara efterklok haha

NATTBLOGGAR! - 01:53
ovanligt att jag fortfarande är vaken, hm lite sent att vända tbx sitt dygn nu.
Haha, jaja får väl bli en trött-skol-alice like always?
sov gott. ♥

åh vad den låten är bra


en mysig till låt, hehe. Men den är så fin... Tänkte kolla på tv nu faktiskt, ohyes.
Sov gott iallfall =)

äntligen :)

Så ja, nu är jag äntligen klar med bloggdesignen. Tycker jag börjar fatta mer och mer, höh.
Har iallfall suttit här i flera timmar  och försökt fixa, fast har hunnit käka också med min familj, vilket inte har hänt så många gånger denna sommaren iaf inte alla fyra tillsammans aja, det var mysigt iaf. Huvudvärken (vet att jag stavat rätt nu btw) har släppt, wiho finally. Har lagt till en presentation som ni ser till höger, hie.
KISSES

Jaha, resultatet? :)

NY DESIGN!

Håller på att fixa ny design, hur jag nu orkar?
Tröttnar ändå så lätt.
puss

3 dagar kvar...

Rätt sorgligt, tre j*vla dagar sen skolan... Vet dock inte om jag orkar den skolan, nej för det gör jag inte. Ska snart skicka in ansökan till en skola i helsingborg, ska bara få mamma att ringa, wihe. :)
PUSS!!

huvudverk...

Hej bloggen, och bloggläsare. :)
ännu en "sommarlovs-dag" bortspilld, vaknade havl tre. Har dessutom en riktig huvudverk, fyf*n..
Ska ta det lungt idag faktiskt, försöka sova bort denna huvudverk.
Aja, ha det bra :)
Lots of love, /alice


Mysmusik ♥


Nu ska jag faktiskt sova på riktigt, och denna låten är riktigt mysig just gotta love it ♥
Ps.Här bjuder jag på lyricsen också , sov gott alla vakna bloggläsare.

I am a mountain
I am a tall tree, oh
I am a swift wind, sweeping the country
I am a river down in the valley, oh
I'm a vision and I can see clearly

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

[chorus]
I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

I am a giant
I am an eagle, oh
I am a lion down in the jungle
I am a marching band
I am the people, oh
I am a helping hand
I am a hero


If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say


[chorus]
I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

In the ring of life I'll rain love
And the world will notice a king
Where there is darkess
I will shine light
And the rythem of sucess will
Be our key

I'm that star up in the sky (oh)
I'm that mountain (peak up high) peak up high
Hey, I made It (I said, I made it)
I'm the world's greatest (I'm that little bit)
I'm that little bit of hope (oh oh)
When my back's against the wall (when my back's against the ropes)
I can feel it (I can feel it)
I'm the world's greatest

Oh, I'm that star up in the sky (star up in the sky)
I'm that mountain peak up high (oh, yes I am)
Hey, I made it (I made it)
I'm the world's greatest (I'm that little bit of hope)
I'm that little bit of hope (oh oh)
When my back's against the wall (when my back's against the ropes)
I can feel it (I can feel it)
I'm the world's greatest

I'm that star up in the sky (oh)
I'm that mountain (peak up high) peak up high
Hey, I made It (I said, I made it)
I'm the world's greatest (I'm that little bit)
I'm that little bit of hope (oh oh)
When my back's against the wall (when my back's against the ropes)
I can feel it (I can feel it)
I'm the world's greatest


He's the greatest (he's the greatest)
He's the greatest, can you feel it
♥♥♥


BEAUTY SLEEP..

Har nyss kommit hem från en kräftskiva.. somnade faktiskt där, haha rätt sött ohyes.
Matchen gick bra, "premiärvinst" med 3-0 och ett offsidemål som dock inte räknades. Otur... höh Sen åkte vi ner till beddinge på kräftskiva, det var mysigt och alltid lika trevligt. :) Tänkte sova nu.
Hörs imorgon!
Kisses


nån bild sen kräftskivan, och roliga gamlingar, eller pensionärer låter kanske
trvligare hehe.. men vissa var jätteroliga, haha :)


RIKTIGT TAGGADE BRUDAR INNAN MATCH
SARA & JESSICA.N


SERIEPREMIÄR

Har just arrived home, heh. Kom hem till saga runt tre igår, ihhhh.  det stavas t r ö t t e r.
Fast malmöfestivalen var skitrolig, hihih, vi var där i fem minuter sen kom en kille fram till mig och pussa mig på kinden, no thanks, man kan ju iaf fråga. jaja.
Håller på och fixar mig nu, ska ju på spela match idag seriepremiär i regn dock.
A
ja allt för fotbol.

BTW, ni som kommenterade inlägget om "alice dissar" fjortis bla bla bla, hell no. Det är väl utsidan som ger insidan en chans, jag vill inte ha en kille med acne, hö..

Hörs ikv bloggen
P U S S


här sitter killar som försöker få med oss på foto, dom skulle hitta oss
på facebook.. bla bla bla. good luck btw.
Fast dom va rätt roliga.

Malmöfestivalen-09

Äntligen, är redo nu för att gå ut, har stått framför spegeln i timmar nu, hio. Jaja, ska träffa veronika nu sen ska vi träffa Malin, wiho.
Aja ha det fint


UT SNART!

Drar ut snart, ska träffa Veronika sen ska vi till malmö festivalen som börjar idag wiho.
Kommer inte hem idag och tar inte datorn med mig, tyvärr...
Men uppdaterar någon gång imorgon :)
Puss alla lovers (L)


Fresh air!


Gick ut och mötte Veronika wiho.  Sen passa hon på och handla en fet ben & jerry's med vit choklad. Nu sitter vi här och kollar på bring it on, gott! hui. Ikv blir det malmöfestivalen.
Uppdaterar senare, puss.

KILLAR MED ÄCKLIG ACNE



-Killar med äcklig acne.
Får faktiskt tycka till lite här då. Killar med acne går fetebort. Visst klart man får finnar i tonåren, men killar med acne som dessutom tror att dom är snygga ouew jag menar vem vill strula med en kille som har huvudet fullt med äckliga finnar? Jag hade dock inte tackat ja!?!  Do something about it boys.

Maybe everybody don't love you? ;)


Haha, här har vi nog alla fått oss ett gått skratt! Nejmen, jävligt moget och göra en sån sak. Rätt patetiskt men här sitter jag och skrattar ändå ;) i'm eviiil, höh

VAKNA ALICE

Känner mig rätt trött idag, men ska försöka rycka upp mig. Jag menar kan inte bara sitta och dö?!?!
Hallå, liksom
aja whatever,  måste hitta någonstans att dra innan jag dör, hihi.


14 auogusti :D

Erik väckte mig imorse, iiih. Sen körde han j och andreas iväg och handlade frukost, under tiden kom emmy och lovisa hit. Men nu har alla dom stuckit, så tänkte fixa mig och lite så :)
Puss Puss

Godnatt bloggen

Hej söta bloggläsare
Har tränat, wiho..
tänkte sova nu, och mina blogginlägg blir mindre och mindre för varje dag. Men skit i de
;)

Hello lovers!

Tja typ.. Sitter hemma hos Sigrid och chillar.. wiiiie.
PUSS PUSS
btw i'm the best ;)

Hey, i made it.

I'm the worldsgreatest...
Jo jag lyckades gå upp vid tio idag trots att jag somnade runt tre igår, men har legat och kollat på barnprogram nu ett tag. Ska nog för en gångsskull ta det lungt idag, mjaouu!

Vänder på mitt dygn..

wiiiie, börjar bli duktig. Hon är elva och jag ska sova nu, verkligen!!!!! hio
Ska kolla min stattestik nu, hihi.
Puss och sovgott
knowyou love moi ;)



oj gud vad fina vi va här då, vet att ni tycker det.


mys pys, med bästa vän :)

SLITEN SOM VANLIGT..

Gud så trött jag är, mina fina flickor har lämnat min lilla by nu, bu på dom..
Men rätt trevligt att prata gamla minnen och lite sånt :) hihi..
Btw jag saknar thimo, tycker han kan sluta dissa mig för andra tjejer nu för jag är ändå bäst
och det vet han själv..
Puss

Sigrid Bloggar

Hejsan alla söta bloggläsare!

Jag är just nu hemma  hos Alice (ofc) så  jag snodde hennes data och tänkte blogga lite. :)
Jag har varit hos alice i 2 dagar nu. Vi har bakat pizzabullar och fotat med Alice systemkamera. Väldigt bra bilder om jag får säga det själv. :) 

Jaa, vi har väl inte gjort så mycket mer, just nu är Linn här, väldigt roligt eftersom jag inte träffat henne på flera år. VI ska snart ut och fota ännu mer tror jag. :)
Jag vet faktiskt inte om jag tycker att deft är roligaast att stå bakom eller framför kameran... Om man har fotat naturbilder och bilderna blev fina och bra, så är det ju rologast att säga att man är fotografen, men om det är en fin bild på en person, så vill man ju helst vara den personen. :)

Snart  börjar skolan igen och jag vet  faktiskt inte om jag är glad eller ledsen över det. Visst är det kul med sommarlov; kunna vakna när man vill, träffa kompisar, ligga på stranden och bara slappa, men det ska också bli  kul att få träffa alla kompisar som man inte träffat på sommarlovet, och de är också skönt att få ordning på vardagen och komma igång med träningen igen. Fast egentligen så är det ju inget att fundera över eftersom jag inte har något val. Skolan börjar och så är det bara! 

Men, men. Nu ska jag platta mitt hår och sen ska vi ut.

Puss på er alla bloggläsare!


SOVGOTT

Måste vända tbx mitt dygn, hur det nu ska gå..
Men täntke sovaah nu, woho.
Btw scrubs är så jävla bäst, haha!
PUS


HEJ! :D

Har inte uppdaterat på hela dagen, har faktiskt en anledning. Jag har varit upptagen, haha..
Vaknade iaf runt tolv Sigrid började hoppa på mig.. Sen stack vi och handlade hehe, vi tänkte baka..
Ja resultatet, blev dock bra.. Pizzabullar, efter det stack jag och träna med brudarna.. Nu är jag helt slut och tänkte duscha, ;)
See ya! ♥


min duktiga sigrid. ;)


resultatet, :) nya mini kockarna eller vad?
nej tror inte det va ;)

höhö tjockis varning, haha!

Haha, jag och Sigrid va desperata efter nåt att äta så vi gick snappt iväg till jour livs för att handla men dom hade stängt... Haha, men med vår charm går väl allt?
Så nu sitter vi här med fanta, wiiie popcorn och chips,
Hehehehehehehe, åh vad mätt jag är :(
Puss

Hehu, gud vad fräcka vi är!

Ah, dålig uppdatering.. flåt, hiu..
Har mest, gjort typ ingenting, jo Vid två kom sigge, vi har varit ute lite :)
blev fina bilder.
love u ♥








Blev rätt sent igår..

Oj, har nog mer eller mindre sovit bort halva dagen idag också,
Åh måste snabba mig nu måste få ordning på min oreda hehu städa rummet alltså..
Sigge kommer och sover här idag, mys!
♥♥♥♥♥

VÄRME.. puh!

Nu drar, jag ut med veronika hehu :)
hörs..

jao..

Lite halv-trött söndag, men ska samla mig och dra ut snart i think!


whatever...

JAG ÄR ALLT DU INTE ÄR!

Hej söta bloggläsare,
 j kom in och skrek att det var pannkakor, hiu.. Annars hade jag och elin fortfarande sovit.. wiho.
Uppdaterar senare, puss

Hemma nu från elin...

Stack ut innan, mötte elin och handlade godis.. Sen drog vi hem till henne för vi skulle kolla film.. Men det slutade med att vi gjorde och åt tacos, och hade en låång pratstund. Nu har jag precis kommit hem har lånat med mig några filmer med mig hem & tänkte kolla en nu ;)
Btw så saknar jag my friend thimo ♥

tja fuckers

Somnade till en söt film ciao bella igår, men såg dock inte hela. Passar på att göra det nu, eftersom jag är helt slut, like always efter en dag på stranden, eller cittabadet i detta fallett, hui..


Just my luck or what?

Åh, hatar jävla hm. Eller visst vissa kläder är helt okej, öh men inte underkläder, no thanks...
Så går det när man är korkad och handlar billiga underkläder på billiga hm??!?!?!?
!
så trash... vet inte ens om jag pallar byta den?

Ops!!!

Så nbu har jag bråttom igen... Ska träffa laget, på citta.
Wiho, bada Y
God morgon btw ;)

DARIN RUNAWAY- GODNATT :*


knarkar låt, loove it ♥

A SMALL UPDATE..

hej söta bloggläsare vet ni vad
 idag har jag varit jättetrött eller mest efter stranden, har mest suttit inne nu ikv...
och gjort en sak jag inte gjort på länge Guess what?
Kollat på tv, hihu..
jaja, godnatt i fuckers eller ni som läser min blogg
eller ja jag vet att ni gör det ;)
puss puss

Lite random shopping

Var lite på stan idag, hittade inte nåt speciellt bara en mys tröja från gina, och en bh från hm.




*SUCK!?*

Galet trött, hehui. Har gått en massa idag, i hela landskrona känns det som.. Helt slut nu
 och det var jättekallt i vattnet, :(

nån random bild från piren. tihi

STRANDEN, STEK VÄDER JUE?

Drar till in till stan, sen ska jag och e till stranden,
bloggar ikv.

BESÖKSREKORD! :)

Wiho, och klockan är bara runt tolv..  Javisst.
 Anyway, ska städa kklart mitt rum, det vill säga dammsuga.  -.-

Å Gud Skapade...

B-U-L-L-S-H-I-T
skit fult och ugly as hell, och bullshit det där med gud bla bla, Johnny Partille stile, ush? men alla får väl gå klädda som dom vill, själv är det rätt pinsamt....
Här kommer några varianter på såkallade "fjortisboys"


hm bara jag som tycker det är fult?


Vilka bloggar läser alice?

Nu har jag fått en fråga om vilka bloggar jag läser.
Och svaret blir: Jag läser dom flesta stora bloggarna som
BB's blogg, men inte så noga, sen läser jag Paow's Dessie's och Kenza, sen läser jag lite små bloggar och mina vänners bloggar, och när man får en kommentar så kollar jag deras bloggar också, ;) så va inte rädda för att kommentera, ;)
puss


Hemma från träningen.

Home sweet home, och jag ska fortsätta mitt film maraton snart, :)

Hinner ett sista inlägg

Nu har det gått ca 8 veckor, ush det suger.
Rätt sorgligt att skolan snart börjar, twiiiie! Får träffa alla saknade jävlar, haha.
Men nu har jag bråttom

VÄRST VAD TIDEN GÅR FORT.. =(

JALLA!
har i princip sovit bort hela dagen, behöver ju ingen sol direkt..
Nu står jag redo i träningskläder och ska snart träna...
Hoppas jag pallar denna värmen, visst.. jag klarar väl allt. *never*
L of l
♥♥


BORING DAY, TYP...

Har faktiskt inte sovit nåt alls, utan bara suttit här vid datorn, no life. Aja, ska kolla på the devil where's prada, alltså djävulen bär prada, har lånat lite av Sagas filmer och tänkte kolla på några av dom (iallafall så många som jag hinner), såg den på premiären för nåt år sen typ, skit bra film! Whatever, ska äta glass nu också.
P U S S hio verkligen no life.


ÅH SJUKT IRRITERAD!

Ibland blir jag bara så frustrerad och arg! Men mest irriterad, och mamma som Tjatar om allt städa plocka undan som allt är en självklarhet, och jag som tar stort ansvar för nästan allting jag som skulle till stranden, men nänä.
Ska sova lite till nu, varmt är det också! Fast det är skönt!
D-Ö-R!!


GODNATT :*

Ska kolla film och mysa med Saga nu,
Imorgon blir de stranden, ;)
Hörs


äckelbild

MYS!

var och käka pizza innan, inne i vår söta lilla by
Sitter ute och chillar med lite folk på altanen, bla saga :)
puss


Lite dåligt uppdatering!

Drog till Saga igårkväll, hann tyvärr inte blogga, hiu..
Idag har vi varit på stranden wiho nu sitter vi hemma hos mig
och jag städar....
PUSS!!

JAG ÄR PÅ G, I THINK!

Hemma från träningen nu, det var en riktigt bra träning. Även fast jag är rätt sliten aja puss på det ska duscha nu ;)

MOT STAN!

Ska in till malmö nu, fixa med lite saker. Sen ska jag träna, hörs ikv. puss






jeans jacka :hm
skor: loafers, dinsko
tunika: veromoda

ALICE GOES -,AUCH

hm, emmely gullet sover nu. Jag somnar väl också strax...
Men har riktigt ont i fötterna eller mer hälarna, twie. Ush, skoskav=pain!

Ciao..
/alice

DROG UT ETT TAG

SÅ JA!
Vid åtta mötte jag michelle, och ute träffade vi emmely, sen kom hampus och lite annat folk, har haft det rätt chill
skönt att komma ut, satt inne hela morgonen. Emmely hängde med mig hem, hon sover här. wiho. Nu ligger vi och chillar, skööönt! 
 Btw har skoskav, usch gör så J**** ont, fyfan!  Aja whatever, så är det med nya skor, hio.
KYSS OCH SMEK SEXLEK, skoja haha  ha det fint!

tudelue


DRESSCODE!  lite chill bara.
Grå kofta lite stor: stadium- racemarine
Randigt linne: Hm
Jeans leggings: Vila

 

NY DESIGN PÅ G

håller på att ändra design :)

sover ut..

vakna för ca 45 minuter sen, sovit bort hela dagen, ska göra pizza nu.
hörs :)

snaaaaark! åh jag dör, haha.

jag är fortfarande vaken wow. Jag som skulle sova för två timmar sen, eller jag ville det ju.
Men nej alice är fortfarande vaken, LOOOOL!

one two three four uno dos tres cuatro
i love this song.





I know you want me- nattbloggar

Me mysef and i, we click so perfectly, love it
ska nog sova,
xoxoxoxoxoxo
/alice


it's idomin bitch


it's alice bitch

Så nu har jag ju laddat upp lite hollywood skvaller inte dåligt, gjorde det mest för att jag hade tråkigt, haha!

Imorgon ska jag sova ut ordentligt, så bli inte helt chockade nu när jag inte bloggar vid halv sju på morgonen, för då ligger jag antagligen och snarkar. Allt har ju gått så fort nu, ca 1,5 vecka intensiv fotboll, sen sthlm också ju, vandra ju runt halva stockholm kändes det som, hiuh. Ska vila ut ordentligt nu iallfall, wiho! Så dessa dagarna lär bli tråkiga i think, eller kanske inte? vem vet aja, ska nog sova nu snaaart.
Sov gott, 23.23 får väl önska mig nåt nu, wiiie!
Puwss


lyckas alltid bli osminkad på bilder? hm, jaja whatever..

VECKANS SKVALLER!

världens "hetaste man" plus världens hetaste kvinna...
Beckham och Angelina ska göra reklam för Armanis-underkläder tillsammans och bilderna är minst sagt vågade!


Vi vet ju alla hur det gick när Angelina spelade mot Brad Pitt i Mr. & Mrs Smith för några år sedan..
David ser  fram emot deras fotografering, så Victoria Beckham har med andra ord all anledning till att vara orolig..
___________________________________________________________________________________________

BRITNEY VISAR STOLT UPP RINGEN!
Våran egna lilla brittan har förlovat sig med sin agent Jason Trawick, och har ett datum för sitt bröllop. Hon är desperat att få gifta sig så snabbt så möjligt. Men det enda problemet är att Jason hsr judisk tro och för att göra vägen snabbt till altaret byter nu Spears till hans religion..

en källa säger att hon är glad över att någon vill ha henne och satsar allt nu..
SNACKA OM DESPERAT BRITNEY!?!
_____________________________________________________________________________________________

FIXADE KÄNDISBRÖST!


"Om du har ett vackert ansikte behöver du inte stora fejk-tuttar för att få uppmärksamhet" , har Paris Hilton 28, sagt.  Men det stoppar inte avtagerskan från att trycka upp sina tuttar med en DUNDER-bh!


 The Hills- stjärnan Audrina Patridge, 24, förnekar att hon gjort bröstförstoring men Dr. Taramis är övertygad om att Audrina har implantat.


Whitney Houston, 46, gick från platt till storbystad frågan är hur?
ligger det någon börstförstoring bakom detta eller är det bara en fet push up?

_____________________________________________________________________________________________



_____________________________________________________________________________________________

COURTNEY LOVE PÅ VÄG MOT NY KOLLAPS

Den skandalomsusade sångerskan Courtney Love,   44, fortsätter rasa i vikt.  Det har gått så långt att rocksångerskan nu bara är skinn och ben.

_____________________________________________________________________________________________

det var allt!


.____.

ska snart blogga om skvaller, alltid trevligt.
ses


hej :D

Cupen gick väl sådär, en vinst och förlust idag. Men jag tycker det är bra eftersom vi nyss kommit hem från dk! Lite dåligt uppdatering igår, men när vi kom hem från helsingborg var vi riktigt trötta, det där discot var riktigt tråkigt, bara en massa fjortis killar som inte kan dansa? dålig musik dessutom, haha lite negativt kanske? men who gives a F***
Nu ska jag käka och duscha, luktar apa,
vi hörs!
PUSS PUSS FUCKERS!


jag har nummer 14 ;)


lite vilopaus efter en härlig vinst


mest komiker och lite tränare... kanske inte? haha

disco disco ye ye!

nu drar jag in till stan, eller cupen igen sånt disco.. hehe, lol ska ändå bli kul
ha de typ fint, seeees!
PUSS


såhär ser man ut
tuptop-carlings
strumpbyxor- ?
pärlhalsband, - present
kofta-indiskan


nåt ni inte visste om mig?

har duschat färdigt nu, pisseskönt!
Första matchen idag vann vi wiie och jag gjorde mål Y wiho!
Andra matchen blev straffar och jag missade min :o hmm, tråkigt! Alla kan ju inte vara bäst?

En sak jag hatar blatte nojor, sjukt skämmigt! Jag är väl typ halv svensk men ändå? Mamma kommer ju från sverige och pappa från england / afrika. 
Svenskar gör ju minst lika mycket brott som en nysvensk.. och vissa svenskar drar alla nysvenskar över en kant, inte konstigt det blir bråk! Klart man reagerar, , ALLA är olika alla! Och nysvenskarna borde lära sig svenska eller det borde vara typ en lag på det, enligt mig? Klart man ska lära sig språket där man bor? eller!
hehe, tuff jag är va? rätt smart!


PUSS

gud så dåligt...

Är hemma från cupen nu, ska duscha hörs snart!

alice i ett nötskal

Nyss vakna, rätt pigg.. eller inte, haha klockan är prick 07.17 och vi ska samlas åtta great! jag kännermig som en hönsgärna! Måste käkar frulle nu, sen ska jag till häljarp sen vidare till hbg, eksilscupen idag igen wiiiiie..
PUSS PUSS PUSS

Funderar..

Ligger i min härligt sköna säng och kollar massa fjortisar bloggar wiho, tänkte inte bli vän med någon av dom, jaja whatever.. haha, cup imorgon ! love it, förutom tiden, åhhh. Måste ju sova nu, hio!
har hittat massa kläder, som måste handlas, :)
puss på öh? mig själv! :) hihi


vadå att jag är övertrött? nej, inte alls ligger och lyssnar på håkan bögström och skrattar åt mig själv.
haha
PUSS


RSS 2.0