DÄR STOD JU DU SOM ALLTID SKULE VA MIN


Förmodligen lite snyggare än såhär drar jag snart iväg på partyy!! All day, all night??? Hejhej! Åt faktiskt på fest hos mange, sitter och Chillar med rebecca roswall!!!! Fett grym chey, vi görs nåt vi hors!!

GONNA MAKE ME STAY


"Finns det en så finns det flera"- 7 days to go nu är min mage bokstavligt talat svart haha, ännu en mysig dag med min andra halva <3

NO ONE ELSE I WANT TO PLEASE


Chillar hos Lovisa, bara så att ni vet. Hejhej hallå, hoppas allt är bra med er. Själv ligger jag på lovisas trädäck och schteker ryggen, det börjar bli riktigt hett så funderar starkt på att ta ett dopp i hennes pool snart. Dem lovade regn idag men väl fick vi?? Sol, sol och återigen sol! Livet leker fan alltså och jag är ovanligt glad!!!! Observera att detta inlägget publicerades 14.08, klabb på Blogger eftersom jag bloggar ifrån mobilen!!!

LIVET ÄR INTE DAGAR SOM GÅTT


Lika störda som för ett år sen?? Tror det
En lite hälsning till två snygga tjejer som är på festivalen Peace & Love just nu. Ni vet inte hur avundsjuk jag är, och snälla snälla snälla gör mig en tjänst och sluta facebooka en massa bilder!!! Blir såå sugen.. Capish?? Nä, men jag hoppas ni har det underbart!!

Och ni anar inte hur skönt det var med en dusch. Nu ska jag powernapa en timme, sen sticker jag. Tänkte förtidsinställa några inlägg (om jag orkar) innan jag sticker! Fred ut


För ett år sen idag, fick jag ett samtal som fick mig att bryta ihop totalt. Jag var så otroligt ledsen
, r.i.p

STACKARS MIG


Har bränt mina läppar? Av alla ställen liksom.. Har iallafall ätit piggelin och tagit aftersun. Thumbs up! Nu ska jag duscha, ska bli så himla skönt efter att ha lökat runder hos Lovisa i Lomma i evigheter, efter det ska jag faktiskt bege mig till Teckomatorp, och vad ska jag göra där?? Nu blev ni allt nyfikna? Tjingeling

BRUNAST

img_1339 (MMS)

Vilken underbar dag, helt jäkla fantastisk! Och oj så mycket brunare jag blivit, inte för att det syns på bilden. Ups!!!! nu gick solen i moln och jag chillar med Lovisa i hennes launch, pussaar


LOMMA BEACH


Lommabeach nästa,
Lommabeach nästa, Lommabeach nästa

beger mig till Lomma för att jobba på brännan och strandhänga med goa tjejer! Vi hörs när vi hörs!

BORTGLÖMDA BILDER PART 2


Midsommar, do I need to say more?

Dagen efter midsommar, do I need to say more? Så sjukt grotest bild alltså, jag pallar inte!

IT FEELS LIKE I'M TALKING TO MYSELF


Jag för +12 kilo sen

Märks att jag inte mådde speciellt bra i vintras, märks att denna flytten och att vi lämnade Svalöv har haft ett positivt inflytande på mig. Nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan, känns som att jag missat otroligt mycket sömn de senaste dagarna. Vänt på dygnet har jag nog också gjort. Over and out!

UNDERBARA SOMMAR


Snygg chey på jobb med ännu snyggare byxor. Ohyes!

Kvällsdopp kan vara något av det bästa som finns!!!

JAG SÅG ALLA TECKEN MEN JAG VILLE VA BÄTTRE

Äntligen hemma efter 7 timmars jobb, och inte bara det fick punka på cykeln mitt i allt??? Har nog gått en halvmil om inte mer.. Suck! Har även missat en as solig dag, men imorgon så! Då jäklar ska det stekas på beachen med Lovisa. Lämnade dessutom nyss in cykeln på lagning så nu ska det cyklaaas mycket! Nu ska jag duscha och sen chilla som ingen annan. LATERO

JOBB NÄSTA


Inte så taggad på jobb när det enda man ser är en klarblå himmel och en fet sol??? Åh! Vill ligga och steka på stranden idag. But what to do? Ska väl vara glad för att äntligen ha fått ett sommarjobb och det är jag väl också! Ses när jag är hemma igen. Puss på er!!!

SENASTE DAGARNA


Blev en svettig runda till Landskrona Ip för att kolla bois med Jasse, Lovisa och Mamma. Efter det lämnade vi av Jasmine på stationen och beställde mat på Bella Zara precis nedanför oss. Snacka om att det satt fint med en grillad köttbit, pommes och bearnaisås??? Anyway nu ska jag kolla film med Lovisa sen sova. Första dagen på jobbet imorgon, sovgott alla mina söta läsare!

SVAR PÅ TAL

Hanna om Q/A:
Vet din mamma om att du dricker är det ju lika illa som om hon köpt ut. Följer man bloggen fattar man att du dricker ofta och inte med måtta. Vem försöker du lura? Ju tidigare man börjar och du verkar ju hållt på över ett år minst, ju större risk för alkoholism och skrumlever!

Svar: Om du har synpunkter på hur min mamma uppfostrar mig kan du ju ta det med henne? Hur mycket alkohol jag dricker har du ju faktiskt ingen aning om ellerhur? Så nu tycker jag du kan skaffa dig lite annan fritid än att kommentera min blogg! Blir så trött på sådana människor som bryr sig om andras liv, hade jag velat veta din åsikt hade jag ju faktiskt bett om den. :)

17.02


Hej hå! Har chillat med Lovisa hela dagen, legat ute och solat, badat, lagat mat. Det är så underbart väder så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu har vi precis landat hemma hos mig efter en lökig bussresa, ikväll blir det BoIS osv. Nu ska jag duscha, tvätta håret och fixa mig vi hörs sen! Fred ut.

HOS LOVISA

HEJHEJ! En mycket trött tjej begav sig till lovisa innan, hur snällt att äta och sen somna på soffan i två timmar?? Hehe. För några timmar sen åt vi grillad mat och nu tänkte vi kolla film! Ha en trevlig kväll :)

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER


Veronica Maggio om 11 dagar, can't wait! I'm off to Lovisa lookin' like this.

TEENAGE CRIME


några fick nog lite för mycket igår??

någon började städa sex imorse???

Ojoj! Har hänt mycket på bloggen nu när jag blivit anklagad för att ha gjort en skvallerblogg, nice one! Har folk som kan intyga att jag varit med dem när inlägg publicerats osv. Men nog om den löjliga bloggen, den är ju faktiskt nere. Vilket jag tycker är rätt bra (nu när jag tänker efter) jag tyckte det var roligt tills det började stå massa massa personliga saker om typ mig? Inte rättvist när man går på en person sådär. Så jäkla lågt! Idag ska jag träffa min fina vän Lovisa! Nu ska jag duscha, ciao

SJUK NATT


Hahah, vad fasen händer liksom???
Godmorgon! Galen kväll, galen natt, galen morgon.  Har fortfarande inte gått och lagt mig, men har haft ännu en sjukt jäkla rolig kväll! LML, ni är bäst.


25 juni 2011


Hejhej hallå, efter att ha legat och softat hela dagen ska jag och tjejerna på det igen! Vi har precis ätit jordgubbar och glass. Hur gott??? Fred ut

Q/A

Ida om Pippi tröja: Var kommer tröjan ifrån? Jätte fin :)
Svar: Tröjan är köpt inne på Camilla! :) tack så mycket!

Hanna
om Midsommardagen!: Alltså, hur mycket dricker du egentligen?? Du är sexton...vem köper ut till dig? Din mamma?
Svar: Hur mycket jag dricker? Ja, med måtta skulle jag väl säga? Men igår eller ja idag, blev det väl lite för mycket. Men det är ju bara midsommar en gång om året, eller hur var det nu girls??? Haha, ja jag är sexton, jag brukar festa med äldre personer så då blir det att man dricker lite mer än vad andra 16-åringar gör. Min mamma skulle aldrig köpa ut alkohol till mig, och var jag får tag på det spelar väl egentligen ingen större roll :)

WHAT THE F**K

Haha, nu har det väl iallafall spårat lite? http://svalovskvaller.blogg.se to be honest är det riktigt löjligt, men ja. Ändå rätt roligt! Hoppas inte någon anmäler bloggen så den tas bort eller skriver något taskigt om mig (?) haha, är rätt nyfiken på om det är en tjej eller kille. VI ALLA ÄLSKAR VÄL SKITSNACK ELLERHUR? haha...
Och ja, jag är snäll som länkar!

SUPRISE


Bilder ifrån facebook/Iphone
- vet ni hur fint det satt med pizza för några timmar sen efter en sånhär dag/kväll/natt??? Så jäkla fint!

tryck på f5 :D:D:D:D (förstår inte hur jag fick orken till det här, nu ska jag duscha och sedan inta positionen i soffan)

Midsommardagen!



Hejhej! Idag mår man väl som man förtjänar, minst sagt! Usch och fy för alkohol. Men vilken midsommar!!! Awesome kväll igår alltså, helt jäkla underbar. Idag tog jag och Lovisa bussen rätt tidigt hem ifrån Kågeröd där vi på något sätt under kvällens gång hamnade. Vi sov några timmar sen tog vi bussen ner till stan och käkade pizza! Så jäkla gott! Har precis städat hela lägenheten. Inte lätt med fyra galna tjejer alltså. Hoppas er midsommarafton blev lyckad!

I might drink a little more then I should tonight


Glad midsommar! Ni är bäst, massa kramar!

Where them girls at?


Väntar på brudarna. Snygga vi är va? Osminkade osv. PUSSAR!!

UPPVÄRMING


Klänningarna tvättade, potatisen och äggen kokade, mum is gone, håret är lockat (nästan färdigt), kransarna är gjorda, to be honest är det mamma som gjort dem, nyduschade, och snart kommer tjejerna! Denna dagen / kvällen ska bli grym! Tjingeling

Du vet nästan inget om mig



Bild 1. Min nya poncho bild 2. min klädstång bild 3. Tre nya fina ting som jag fick i födelsedagspresent varav ett armband i mitten, en ring precis ovaför och ett armband längst till höger.

Godmorgon! Jag och Lovisa är galna, vaknade halv nio och började städa mitt rum. Sen bestämde vi oss för att powerwalka, hur galet så tidigt på morgonen?!! Nu är vi rätt taggade, ska snart börja fixa oss och sen börjar festligheterna. Glad midsommar på alla mina fina läsare!!! ♥

BEIGA BOOTS!


Helt kär i mina nya boots, var tvungen att köpa prickiga strumpor också! Kommer bäras imorgon till min midsommarklänning (samma som min avslutningsklänning för er som vill veta) Mamma är rätt trött på att jag bara använder mina klänningar en gång så ja, hon vägrar köpa en ny! What to do about that??

Pippi tröja

Hej hå! Vilken jäkla dag, åkte ju in till malmö för några timmar sen, när mamma jobbade gick jag och köpte thaimat, efter det begav vi oss ner till stan och handlade lite saker, sen vidare till center syd där jag hittade två saker!  (säger de med ett fett stort leende på läpparna, eftersom de två sakerna har jag letat efter i månader!!!!!) WIHO! Sen vidare till mataffären för att handla mat till imorgon och girlsen. Sen vidare till en annan ica affär och handla blommor till midsommarkransarna och jordgubbar. Alltså snacka om att jag är en mycket trött tjej!!!!!

Tidsinställda inlägg dyker upp, för nu ska jag ner till exan och kolla när a-laget spelar, sen ska vi ha lite lagfest! Ciao

Min nya pippitröja, lövin it!

ALICE


Hejhej hallå, läget? Jag mår iallafall asbra. Har faktiskt namnsdag idag, och otroligt nog är det bara min storebror som sagt grattis! I'm suprised! Ska åka in till malmö för tredje dagen i rad typ om någon timme, har precis varit ute på powerwalk så ska duscha av mig. Idag tittar solen fram lite då och då, aldrig fel. Hoppas ni sovit gott! Tjingeling

YESTERDAY


Jag på jobb x2 och jag innan jobb

Jag innan jag åkte till helsingborg igår x4

Jag idag på mammas jobb iväntan på att hon skulle jobba klart x5

Jag är helpeppad på midsommar om två dagar. Riktigt peppad! Först midsommar mat osv. Med tjejerna här hemma! Sen vidare på fest, det ska bli såååå kul!
Vad ska ni hitta på? Any plans??

LOOK WHAT I'VE FOUND


Idag fyndades det på h&m, köpte denna sommriga tunika för 150 riksdaler. Tog den i några storlekar förstora för att jag ville att den skulle gå över rumpan.  Fine by me!

If you're one of us


Hej kompisar! Sent igår hungrig som jag var åkte jag till helsingborg mötte upp Lovisa och åt Mc'donalds. Eller ja åt och åt, jag beställde min mat sen träffade vi några fulla killar som vi kände som var hungriga (uppenbarligen) Som åt upp min mat! Så runt halv ett åkte vi tillbaks till Landskrona igen (fortfarande hungrig) hm. Nu är jag i malmö, skulle köpa ett par skor hade dem skorna tror ni?? Istället har jag handlat lite fynd istället! Visar dom ikväll. Köss


they might say hi and I might say hey


days of my lovely life!
Ännu en bra dag har passerat. Ensam som jag är, hungrig som jag är, oduschad som jag är, ligger jag här i min stora säng. Tycker inte ett dugg synd om mig själv. För har fått så otroligt mycket uppmärksamhet de senaste dagarna. Så ja, helt ärligt är det nog rätt skönt att vara lite för mig själv.

they might say hi
, I might say hey, but you shouldn't worry because they ain't got nothing on you


UPS!! Plans with Lovisa, snart påväg till helsingborg. Älskar spontana saker, älskar Lovisa.

AMAZING!


Nu har jag inte bara timbuktus konsert att se fram emot utan även Veronica Maggios, det var blandannat det jag fixade idag, och när jag ändå var i stan passade jag på att äta frukost med min kusin på Espresso House!

Nu ska jag jobba! Tjingeling

Länge lever sommaren

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit
Underbara Nicholas <3

Godmorgon! Uppe tidigt? Kind off. Nu ska jag åka in till stan och köpa bababa, får ni se när jag kommer hem! Tjingeling

JAG FÖLJER MED DIG HEM IKVÄLL


Idag fick jag en dkny parfym, en söt blomma, 800 kr och en timbuktu biljett ♥♥♥♥♥
Hej hopp! Vill först och främst tacka alla igen som gjorde min Lördagkväll grym, sen vill jag tacka mina fina kusiner och min moster + Eva-Kari, Wilmer och Steffi som kom hit och firade mig idag, vill även tacka min fina underbara bästa mamma som gjort allt detta möjligt. Du är bäst ♥ Sen alla underbara 500 personer som sagt grattis till mig på facebook, alla fina sms jag fått osv. Ni är underbara!!!!!!!

Åkte in till Malmö och mötte upp mamma, åt sushi, öppnade presenter, pratade, solen tittade fram så vi satte oss på uteserveringen.  Det går inte att beskriva dessa två dagarna. Så jäkla underbara, jag är nog världens lyckligaste människa (och tröttaste...) Min familj, min släkt och mina vänner är så jäkla underbara! Och fina presenter har jag fått, jag är en mycket nöjd tjej som går och lägger mig ikväll!


95/06/20-20/06/11


Bilder sen niornas avslutningsfest,↑ hur länge har ni inte fått vänta på dessa bilderna?! Det var förtidsinställt inlägget igår. Själv somnade jag på soffan runt halv tolv och väcktes av att Joshua började sjunga prick tolv, då blev jag mest irriterad eftersom jag hatar att bli väckt, men nu när jag tänker efter var det rätt gulligt gjort! Efter det gick jag och la mig i min nybäddade säng på mitt RENA rum!!!  Och hur glad blev jag inte när jag vaknade upp till alla fina sms mina vänner skrivit, cirka 200 gratulationer på facebook redan. Ni är så jäkla underbara!! ♥ Igår pantade jag 52 burkar och fick 6 kr, HELT KLART VÄRT ALLTSÅ! haha, ibland suger livet hårt! Idag är det min födelsedag, så jag ska luncha med mamma öppna paket och mysa i stan!

Sweet sixteen!


Gammal bild, men vad gör det?? Idag fyller jag 16 år, grattis på stora mig!!

GULDVÄRT!


Så fina presenter jag fick, underbara vänner jag har (och lite knasiga) åh vilken bra kväll jag hade igår! Nu ska jag mysa med familjen! Fred ut

Det er for vildt


mina bröder

pigg och glad chey!!!!!!! fast nä

Mhm, sömn. 2 välförtjänta timmar av sömn nu på eftermiddagen, jag är fortfarande trött och mätt eftersom jag och Lovisa köpte kebabtallrik för några timmar sen, Tair var också här för cirka två tre timmar sen. Mamma har jag fortfarande inte sett röken av, hon vågar väl inte sig hem efter gårdagens bravader! Kidding, här är hur fräscht och fint som helst nu spenderar resten av kvällen i soffan! Tjingeling

we don't sleep when the sun goes down


Awesome kväll!!

Let's not leave the house tonight

Godmorgon! Eller ja, har ju inte direkt sovit något. Kanske tre timmar max, nu ska jag berätta om min underbara gårdag. Började ju med middag med tjejerna, fick paket, dem sjöng för mig och vi hade det jäkligt trevligt! Sen vid efterrätten kom några killar, haha (med världens coolaste hatt som var en present till mig, bilder kommer nedanför) sedan rullade det bara på, kom en massa trevliga filurer och jag fick fler presenter! Oväntat mycket folk kom så här var duktigt mycket att städa, runt fyra halv fem var här fortfarande folk kvar och dom som skulle sova här. Vi sov ju inte speciellt mycket utan istället började jag städa, duktig chey! Nu har jag nog torkat golvet 24 gånger, ja dammsugat ett antal gånger och här är hyffsat fint! Eller ja, tip top som mamma sa att här skulle vara innan hon lämnade igår eftermiddag!!! Ciao

Tack så jättemycket för alla presenter och tack till alla som gjorde min kväll grym!

Sommarmat!!!


Hej hopp! Nu är all mat förutom kycklingen gjord. Elin har varit här och hjälpt mig. Helnöjd! Nu ska jag duscha är något stressad, eller ja Elin stressar mig som fan. Hehe, men hoppas ni får en grym kväll! Over and out

I bet it sucks to be you


When I came to Spain and I saw people party, I told to myself: What the f*ck!?

I couldn't believe what I was living, So I called my friend Johnny
And I said to him: Johnny, La gente esta muy loca,
What the f*ck!?

Överball låt. Annars? Lagar mat och snart kommer Elin Ekbom hit. Idag ska jag försöka få till kyckling, potatis, sallad och till dessert chokladoppade jordgubbar ananas och glass. Let's go! Köss

All day all night


Outfit avklippta jeans-crocker tröja-h&m consecious sjal- random
Morning! Har varit vaken sedan tio idag suprise? har planerat lite osv. Idag kommer tjejerna för att fira min sextonårsdag (fyller dock år på måndag) ska bjuda på middag och parta lite! Förhoppningsvis blir det en lyckad kväll, men det tvivlar jag inte en sekund på att det inte ska bli! Nu ska jag iväg och inhandla lite mat inför kvällen, vi hörs!

Crazy beautiful life


Har gjort en ny kategori, "crazy beutiful life" där kommer festbilder finnas, och alla galna saker jag hittar på!

Bortglömda festbilder part 1

Här kommer lite bortglömda festbilder! Enjoy.

Ps. Satte mitt tuggumi i halsen när jag såg att Ke$ha ska spela i Karlskoga den 6 juli, (helt random bara sökte jag på Ke$ha, Sverige bara för att se om hon kommer till sommaren) blev helt tårögd att jag inte kommer vara där. Hon är verkligen en av de artister jag skulle gjort allt för att få se... Massa suck på skåne just nu!

I will get you one day


Nice att jag bara behöver ha fönstret öppet för att kunna sola! Är faktiskt astrött idag, men ska försöka få lite saker gjort innan jag verkligen slösar bort hela denna dagen på i princip bara en massa chillande. Helt okej att solen tittar fram nu efter en massa regnande och mulet väder. Nu kom precis mamma hem, så ska prata med henne! Puss på er

17 juni 2011


Jag och Lovisa igårkväll, då vi bakade bullar, möblerade om lite, kollade gossipgirl och bara hade en jäkligt trevlig kväll! Idag har vi handlat frukost i ösregn, lagat frukost, handlat flingor utan att kolla om vi hade mjölk, kollat mer gossip girl. Nu ska jag städa, säga farväl till min vän som kommer hit imorgon igen, och fixa med ett par saker! Whop. 3 days to go before my big day! Au revoir

I got everything I want but you

Hola! Har precis tränat, det var nice. Väldigt få pers. på träningen idag och vi som var där fick lida litegrann. Anyway, nu ska jag ta en varm härlig dusch, äta lite mat och invänta Lovisa som kommer med bussen runt tio. Gossip girl all night? Om vi ska! Underbart att se att ni läser min blogg även fast jag uppdaterar uselt. Ni är guldvärda, fred ut
Ps. Lmfao's nya album är kickass! Pitbulls också, finns på spotify. För er som har premium vill säga.

Hey, everybody came to play
I love it when the Dj, plays all my favorite songs
And everybody sings along, I see the pretty babies in the pool
But all I can think about is you


Money in the bank, my car brand new
I got everything I want, but you
I might get you one day, I might get you one day
House on a hill, Hollywood view, got everything I want but you
I might get you one day, I might get you one day


a few days of chillin'


Pic.1 Poolhäng med Lovi Pic.2 Våra bruna armar (gissa vems typ, haha???) Pic.3 kvällshäng i Kg.

Nu ska jag byta om och bege mig till exan för fotbollsträning med cheyerna! Fint ska det vara, köss

mobilblogg @ lovisa

Godmorgon! Just nu ligger jag i Lovisas säng. Här hamnade vi igårnatt efter lite äventyr till kågeröd, Svalöv och Landskrona. Tänkte mest säga att ni är grymt bra på att läsa min blogg och jag är oerhört glad för att jag har sommarlov!!! Vi hörs när jag är hemma igen. Big love <3

me myself and I


Jag är sådär lagom tokig i folks iphone 4. Lagom tokig att där är en kamera på framsidan så att man kan fota sig själv. Så jäkla nice, och ja jag verkligen älskar att ta bilder på mig själv. Tror alla mina vänner vet det vid detta laget. Haha, idag? Idag ska jag vara med Lovisa, (ovanligt) vet dock inte vad vi ska hitta på. Nu tänkte jag baka! Tjillevippen

15 juni 2011

Godmorgon! Jobbade några timmar igår, stod och grillade en jäkla massa korv. När jag kom hem runt 9-tiden var Lovisa redan här, började fixa mig för att senare sticka på fest hos Alexander T. Blev helt klart en lyckad kväll (blöt kväll) dont get me wrong! Haha, tjingeling

Jag just nu


Next up- duschen & jobb

Jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta


Okej, jag suger på det här med att blogga och jag kommer nog suga ännu hårdare på det idag. Men ja, igår hade jag en fantastiskt underbar kväll med Lovisa och min hemkomna bror, runt nio tiden stack vi iväg och handlade mjuka tacobröd, chips och munkar (haha, nytticheyer) sen runt halv elva tiden började vi laga mat, sen kollade vi gossip girl tills vi somnade! Hur mysigt som helst, och har faktiskt saknat att umgås med Josh och Lovi. Nu ska jag äta frukost, fred ut.

Gossip girl


Serena Van der Woodsen (Blake Lively) ifrån Gossip Girl, alltså en av dem snyggaste kvinnorna lätt och för att inte tala om hennes hår som är helt jäkla perfekt. Halsbandet hon har på sig på bilden över is to die for. Får försöka haffa något liknande! Annars? Har kollat två säsonger gossip girl på cirka 72 timmar, helt okej va? Haha, nä men det är underbart bra! Och kläderna är underbart fina. Nu lagar jag mat till mig och min bror, som inte varit hemma sedan torsdags. Öveglad! Fred ut

Q/A

Fick en fråga om hur jag gjorde mitt hår på skolavslutningen, och jag började med att platta det. Sen sprayade jag håret med värmespray ifrån TRESsemmé, sen lockade jag det understa håret (kvällen innan) flätade sedan det håret i småsmåsmå flätor och gick och lade mig. När jag vaknade upp lockade jag resten av håret, flätade sidorna och satte upp med klämmor, sen hade jag mousse och hårspray ifrån PROFFS i också! There you go :)

poncho by pieces


Har nog glömt visa er denna bruna mysiga sak. Köpt på vero moda för några månader sen...

Hello people! Det känns overkligt att jag slutade nian för två dygn sedan, overkligt att jag har tio veckors sommarlov framför mig, tio veckor där jag kan göra precis vad jag känner för. Det hela känns så jäkla overkligt fast och andra sidan känns det jäkligt befriande. Har stängt av alarmet, rivit ner schemat, skolväskan hänger i garderoben. Nu behöver jag inte stressa till bussen tio i sju på morgonarna, jag behöver inte ställa alarm varenda morgon. Life's pretty damn good right now! Så nu tänker jag göra lunch, sätta mig därute och bara njuta. Hoppas ni får en skön dag foalks!

Ibland är hårda smällar det som gör landningen mjuk

Timbuktu – Sagolandet - Du är fantastisk, världens bästa man!

The beatles tröja & hotpants- H&M
Annars då? Jo, igårkväll bakade jag vaniljbullar lite sådär spontant klockan elva på kvällen! Jag var inte ute på hela dagen igår, låg bara inne och kollade på cirka 10 avsnitt gossip girl. Underbart! Idag ska jag spela match i Glumslöv. Gött! Ska ladda upp med jordgubbar och massa vatten, verkar vara varmt ute idag. Godmorgon på er!

some amazing days of my life


fler bilder sen avslutningen!

fler bilder sen avslutningsmiddagen (8 juni)

Lazy


såhär kan det se ut efter en avslutning, en student + en avslutningsfest... Massa suck!

jag innan avslutningsfesten, bytt om till converse ♥

"Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed"

11 juni 2011

Godmorgon!!! vaknade kvart över 1 idag efter att ha sovit otroligt gott! Har så mycket bilder att visa er, så vet inte riktigt var jag ska börja. Kan iallafall börja med att jag hade en underbar avslutning med världens bästa klass! Därefter blev jag körd till landskrona, visade mina betyg för mamma som blev överlycklig. Därefter firade vi med jordgubbar, glass och daimtårta. Sedan körde vi ner till stan för att kolla när Wilmer sprang ut och körde runt med sitt flak. Helt fantastiskt faktiskt! Så jäkla underbart. Efter det begav vi oss på studentfest, dock var jag såpass trött att jag gick och la mig i bilen och sov i 2 h (hade ju faktiskt varit uppe sedan 5 på morgonen) Efter det körde vi och hämtade Lovisa och begav oss till den platsen där årets avslutningsfest höll hus. Underbar kväll!!!!

nykter?

jag försöker öppna champange. Gick mindre bra...

Who run the world? Girls


Nice one my ladies! Trevlig morgon, trevlig skolavslutning. Vädret är på topp & jag är en mycket glaaaad chey!!!

Glad sommar foalks!


Tack för tre fina år! Ni är guldvärda allihopa. Idag blev det mycket skratt och många tårar. Nu ska jag kolla när Wilmer springer ut och även på student, sen vidare på niornas avslutningsfest. Det ska bli fett! ♥

ÄNTLIGEN- Nu går jag ut grundskolan!


Klänning ifrån nelly.com //hår & make-up by me

Nu ska jag på champangefrukost med tjejerna!!! Peace

I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG


chillin'
Har haft fullt upp nu ikväll, känns som jag varit i hela Landskrona (typ) nu ska jag äntligen duscha (fyfan vad äckligt att jag inte duschat sen fotbollsturneringen) sen ska jag fixa med mitt hår! Och min mobil funkar inte som den ska, så Ulrika om du läser detta så kommer vi runt sju imorgon. Mazza puzzar på er!!!


9 juni 2011

Så nu har jag tagit mig tid till att skriva ett långt inlägg. Har så jäkla mycket att hinna med innan morgondagen så ja, jag vet inte hur jag ska få ihop det. Idag har vi spelat fotbollsturnering hela dagen. Gick väl sådär för mitt lag, vann 1 match och förlorade två. Ajajaj!!! Igår så var det ju somsagt lärarmiddag after school @ Linåker. Blev väldigt lyckat! Började med att vi kom till skolan runt halv 12 tiden då vi började laga mat och fixa osv. Vid 1 gick vi ut och kollade på vår årliga konsert. Nice och se hur duktiga killarna i vår klass är! Efter det begav vi oss till matsalen/aulan för att duka, blåsa upp ballonger och göra det snyggt och fint! Runt sex kom samtliga lärare + elever (de flesta vill säga, blev runt 130 pers.) Jag hälsade alla välkomna och vi började äta, efter det höll jag "tal" och vi delade ut diplom till vissa lärare. Sen dansade vi i princip non-stop i ca 5 timmar! Så ja, detta gjorde vi bra tjejer + vissa lärare. ↓

ni är bra ni!!!

gårdagen ♥


tova & Mathilda förbereder!



Vilken underbar dag/kväll! Dansade tills jag hade ont i fötterna med helt klart världens bästa nior igårkväll, kärlek på er!

@ school


Tja kompisar! Allt bra därute?? Hope so! Snart sommarlov osv. Bara denna kvällen kvar, sen fotbollsturnering imorgon sen skolavslutning sen slutar jag grundskolan. Ska bli såhääääär skönt! Är på skolan just nu, fixar och donar. Smell you later!

8 juni 2011


Haha, älska hålet i strumporna! Nu beger jag mig till skolan, ska laga mat hela dagen och senare ha lärarmiddag med alla niorna. Lovin' it! Förtidsinställda inlägg dyker upp. I'm out!

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot


Svalorna på högra bilden längst upp, fete vill ha
Återigen ett Em-kval och återigen vinst för Sverige. Och vilken jäkla show Zlatan bjöd på, det var helt sjukt hur grym han var!! Anyway Emelie var här en sväng för några timmar sen, satt nere på våran innergård och pratade. Nu känns allt så himla mycket bättre mellan oss. För ärlighet varar alltid längst ♥
Sen kom Joshua, gud vad jag saknat honom. Vi har precis varit ute och gått en runda, handlat ballerina kakor och pratat om allt vi missat i varandras liv! Nu ska jag sova. Låååång dag imorgon, sjukt! (missar dessutom en superviktig match mot Råå. Känns lite halvdant)
Sleep tight!

Random

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 3

Vad tycker du om kärlek? Underbart när det går som man vill.

När kramade du någon sist? Idag!

Saknar du någon speciell person? Gör jag väl

Har du svårt för att bli kär? ja riktigt!

Är du singel? Si!

När fick du senast en komplimang? Idag, någon sa nåt fint om min tatuering :)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: njaa

Hånglat med nån riktigt ful: haha, jaa

Hånglat med fler än 50 pers: Oj, det vet jag inte. Men det är väl lite overkill haha.

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja, haha. (lol)

Gjort något riktigt dumt? Har väl hänt

Gjort något du verkligen ångrar? Absolut

Åkt ambulans? Noo

Åkt polisbil? Nope!

Gjort nåt olagligt? Ja!

Fått din mamma att gråta? Ja, (oj vad hemskt det lät)

Slagit ner någon? EH JA? biff.

Skämts över dina föräldrar? Har väl alla gjort

Sagt jag älskar dig och menat det? Det har jag

Tar du droger? Näähe

Dricker du? hm, alkohol? Ibland. Vatten, ibland. Mjöööölk ♥

Vilka kläder sover du i?

Är du ensam nu? SI

Vill du gifta dig? SI

Vill du ha barn? Tveekis

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag annars emma.

Såg dig gråta? Mamma, Lovisa kanske?

Fick dig att gråta? Oj, cp Lotta kanske.

Du delade en dricka med? Lovisa kanske?

Du gick på bio med? Lovisa tror jag.

Skällde på dig? Mamma!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Njaa, don't think so!

Kramat någon? ja

Pussat någon? Nää :)

Köpt någonting? Har jag ävl

Sjungit? ja!!!

Saknat någon? Knappt. Nä skoja, har jag väl

JAG HAR:

Digitalkamera? Nee

Systemkamera? Jao!

Telefon på rummet? Nää faktiskt inte

Egen dator? Sisi

Könssjukdom? Nähe duu


Jag hoppas du, aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod

Timbuktus nya låt "resten av ditt liv" är så jäkla klockren. Fytusan, har ju sagt det som så många gånger förr att han är min man. Vilken underbar filur! Kommer ihåg mitt första inlägg här på bloggen, juli 2009 handlade om honom. Hade precis varit och sett honom på Landskrona karnevalen. Så jäkla underbart!!!


Förtidsinställt inlägg- Är förmodligen en väldigt trött chey just nu. Har varit iväg och handlat mat till avslutningsmiddagen fixat och donat hela dagen! Just so you know.
Peace out

7 juni 2011

Helt överbra dag! Började med att jag la mig därnere på vår innergård och försökte bli brunare i ansiktet, sen blev jag inringd till att sitta på bänken med a-laget. (var lika roligt som det lät...) Blev iallafall en blå härlig vinst! Sen begav laget sig till Ibbes (en pizzeria) för att äta god mat och senare pallra sig ner till Landskrona IP för att kolla Bois-Ängelholm. Efter matchen gick jag ner till Borstahusens hamn för att mysa med underbara vänner! Sen cyklade vi och handlade och senare hem till Isabella för att kolla skräckfilm! Nu har jag precis kommit hem och ska duscha och sen gå och lägga mig. Blixtrar som tusan gör det också, så mamma fick köra och hämta mig. (för er som inte vet så hatar jag att vara utomhus när det blixtrar och åskar, inomhus också för den delen) Godnatt kompisar!!

Mhm, sommarväder ♥

MATCH!


Hej hej hallå! Nu blev jag inkallad sådär lite snabbt för att spela match med a-laget. Eller ja, mer sitta på bänken skulle jag tro. Anyway, blir nog inte mycket bloggande ifrån min sida idag fullt upp. Med vem vet! Tjingeling

Flerlagsexponering


Hejhej kompisar! Har ätit söndagsmiddag med familjen, + Wilmer och Eva Kari -Joshua (räknar faktiskt W & E till familjen nu) anyway, sen har jag stickat klart mina torgvantar kollat charlies angels som gick på TV. Tänkte faktiskt hoppa i duschen nu. Behövs!!! Puss

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar


norra hamnen i helsingborg

Mamma och Lovisa

Moi und Eva Kari

Haha, "glada"

Nercabbad bubbla


Nice dag! Jag ska aldrig mer sparka på burkar på marken, aldrig mer spotta ut tuggummi i naturen, aldrig mer slänga ut saker ifrån bilrutan aldrig mer duscha förlänge och för varmt, aldrig mer ljuga, aldrig mer svära om vi får sånt här fint väder på fredag! L ä n g t a!!!!

Roadtrip

30 graders värme idag, hur jäkla underbart?! Har fått mer färg än vad jag behöver idag. Gud så bruuun jag är!!!

Roadtrip

Började med en runda på Lomma beach, träffade kusinerna och fikade senare med mamma och Eva Kari nere i hamnen. Sen åkte vi till Landskronas golfklubb fixade sommarjobb till mig (wiiho) och senare ner till piren för att köpa glass., dock var det stängt (konstigt nog)  anyway sen åkte vi vidare till helsingborg för att lyssna på när Tilda sjöng men innan det stannade vi och åt glass på vägen. Lite synd att vi missade alla fyra låtar för att vi kom försent menmen, tanken som räknas! Men än slutar det inte, sen gick vi ner till Norra hamnen i helsingborg, gick en runda på gröningen och vände. Sedan satte vi oss på e-house uteservering och drack iskall cola! Sedan hem till Landskrona igen, hämta lite saker och vidare till teckomatorp för att lämna av Lovisa! Underbart, bilderna kommer upp om någon timme! Stay tuned


mister cool-snook

Just nu- lyssnar på Veronica maggio och befinner mig på Lomma strandstad. Igårkväll lyckades vi fixa ihop god mat, ben n Jerry's och film! Idag har vi planer på att åka in till fina staden Helsingborg för att lyssna på min fina vän tilda som uppträder på scen. Njut nu av solen kompisar!! Puss

LOMMA BEACH!


Nu blev vi lite less på Landskrona så beger oss till Lomma för lite bad och mys! Puss

4 juni 2011

Tja! Vaknade av att grannarna väckte oss med alldeles för hög musik klockan tio på morgonen. Inte ok! Anyway, jag startade krig, satte igång as hög musik och ställde högtalarna vid ett fönster och spelade partymusik! Är vi grymma eller??? Nu ska vi ner till ip och kolla massa fotboll. Ciao!

söta cheyer, det är grejer

You always look so beautiful driving on the road

Em-kval match och middag med min fina vän!

Har stått och lagat mat i ungefär en timme, nu väntar jag bara på kycklingen i ugnen och såklart Lovisa. Sen är vi bänkade framför tv:n, älskar att skämma bort min bästa vän :) Sen får vi se vad vi hittar på ikväll! Men om jag inte har helt fel för mig så är vi asgrymma på att äventyra. HEJA SVERIGE!!!!!!

KILKLACKAR MED NITAR

 


499:- i någon affär på centersyd. Tack bästa mamma. 
Hype på kilklackar just nu. Grymt snyggt! Fick med mig dessa hem innan idag, somsagt så kommer de förmodligen bäras på avslutningen.
Har förresten inte hoppat in i duschen än, fast har faktiskt fått säga hej till min bror som varit borta i lite mer än en vecka. Lite tråkigt att han var här i max en kvart! But what to do, (busy guy) nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och börja laga mat. (helt allvarligt!!!) Puss på er!

galen


Nytt linne/ny kjol

Du får leva med dig resten av ditt liv


Timbuktu- Resten av ditt liv

Tjaa! Har stekt i solen några timmar, ska försöka bli sommarbrun till skolavslutningen. Sen drog mina två mammor iväg mig på lite äventyr. Fick hem ett par skor till avslutningen! Nice. Nu ska jag duscha, luktar förjäkla mycket svett för er som ville veta. Ikväll ska jag vara med Lovisa, käka middag och sånt gott! Tjingeling

3 juni 2011

Godmorgon! Har precis vaknat upp brevid Emma. Kände inte alls för att blogga igår utan bara njuta av att jag var ledig, vilket jag gjorde till fullo. Började med att jag stod i kiosken och kollade a-laget vid tolv. Sedan begav jag mig till Issa, mötte upp massa goa människor och sedan åt vid pizza satt ute i solen och bara chillade lite. Runt åtta tiden gick alla tolv (tretton kanske) hem till Johan där vi spenderade resten av vår kväll lyssnandes på bra musik, spelade kort och bara mös! Härlig torsdag om jag får säga det själv. Hoppas att ni också hade det! Emma sov här inatt, så nu ska vi ner och äta frukost i solen. Mys!!


Through my HTC

DET DU GÖR HAR JAG REDAN GJORT!


Bild i repris- tänkte bara säga att min tatuering har snart läkt klart. Den är "ett" med huden nu. Känns så skönt, perfekt att den läkt klart till skolavslutningen nu. Så jag slipper skämmas att den flagnar osv! Har fortfarande huvudvärk som nu övergått till migrän. Som tur är har jag laddat ner hela säsong 2 av gossip girl! Fred ut

nostalgi

Kärlek vid sista ögonkastet- Maskinen
One time -Justin Bieber
Summerbreeze- Johnossi
What's the point- Johnossi
Teenage dream- Katy Perry
Cooler than me- Mike Posner
Jag är en vampyr- Markus Krunegård
Please don't go- Mike posner
Man must dance- Johnossi
Elegi- Lars Winnerbäck
Från och med du- Oskar Linnros
17 juni- Afasi, Snook
The building- Looptroop rockers
Up saw liz- Stromae
Bodybounce- Akon
Dynamite- Taio cruz
Whataya want from me- Adam Lambert
Alltså fan, jag hade kunnat hålla på länge. Hela jäkla förra året spelas upp i mitt huvud när jag lyssnar på dessa låtarna. Insane.
Länken går till min spotify list. Har ingen ork till att klicka in alla länkarna. Har en huvudvärk som heter duga. Och mår allmänt piss.

-ömsesidig kärlek-

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut...

what are words, what are words if you don't really mean them.


Gjort: 00.27 /godnatt kompisar.

1 juni 2011

8 dagar till lärarmiddagen
10 dagar tills skolavslutningen
20 dagar tills min sweet sixteen

Jag klagar inte alltså.


RSS 2.0