31mars


Hej på er, underbara läsare! Hemma ifrån malmö runt halv åtta och då stack jag ut en runda och sprang, nu ska jag ut. Sen ska jag sova hos min underbara vän! Hoppas ni haft en underbar onsdag, puss på er alla därute!

OFFICIAL VIDEO

Hejsan allihopa! Dagen avslutades underbart igår, somnade dock till den första filmen! Hehe, sen vaknade jag upp och kollade på L.a Gigolo och någon annan random film. Blev en rätt rolig frukost för någon halvtimme sen, våra mammor kan vara rätt underhållande ibland! Men nu ska vi checka film, vi hörs!

Glömde jag berätta vem jag träffade på hemmakväll här i Limhamn igår? Nämligen Lisa Olsson som bloggar på LisaPlace! Hehe



Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love (OFFICIAL VIDEO)


++++++

From right, Tilda Ebbsi and moi!

Hello! Changed plans today, blev inte laserdome som väntat utan istället mötte vi upp kussarna på gustav och sedan promenera vi ner till triangeln för lite shopping och mc'donalds! Nu befinner jag mig i Limhamn, och vi har nyss handlat godis och hyrt film för 280 spänn!!! Snacka om att vi ska kolla film all night long, starting now! Vi hörs när vi hörs.


ITS TIME TO BE A BIG GIRL NOW


Godmorgon, alla söta bloggläsare! Just nu sitter jag och Ebba och nördar datorn medans dom andra brudarna spelar gitarr och sjunger. Sjukt duktiga! Idag har vi bara chillat ätit frukost och snackat lite, har haft två jättemysiga dagar. Detta måste vi göra oftare tjejer ♥

Idag: Ska hem om en snabb runda om någon halvtimme, sen ska jag snabbt slänga på mig lite kläder och åka in till Malmö och träffa min efterlängtade barndomskompis, senare ikväll ska vi spela laserdom och käka middag. Ska bli superduper mysigt! Kusinerna hänger även på :)

See ya!

Bildbomb från igårkväll/idag



Blev en underbar kväll/natt med god mat och fina vänner, som nu avrundas med lite sömn! Vi hörs sen, puss

FACELOOK!


Blommig sjal- indiskan halskedjor- jc   gröna strumpbyxor- h&m


29 mars


Nu ska jag in till landskrona för att träffa mina fina vänner, hoppas innerligt att någon har kamera med sig för min stannar hemma! Hoppas ni haft en superbra dag, och får en likaså kväll. Nu sticker jag!
Kram på er

You can't leave me if i'm already gone


Everchanging- Rise against

Första dagen på påsklovet!
Min natt spenderades hos Lovisa, och idag har vi bara degat dock är det inte speciellt ovanligt. Blev en lång natt för mig, kunde inte somna men tillsist gick det. Vaknade tidigt av att Lovisa väckte mig, eftersom jag låg och skakade och skrek. Drömde om min största fobi, ormar. Fyfasiken vilken läskig dröm, var helt kallsvettig när jag vaknade! Kändes tryggt att somna om bredvid henne iallafall, my soulsister <3

Idag, ska jag på återföreningsträff med tjejerna ifrån min gamla klass det ska faktiskt bli supertrevligt eftersom jag saknar dom riktigt mycket! Nu ska jag ta mig emot stationen och bege mig hem, men vi hörs snart igen!
Love på er Ever

I won't turn my life around, cause I like it upside down


Blev en chilldag at my place med Lofisa, hon kom runt fyra sen rörde vi inte en fena! Det blev sent planerat, men vi åkte iallafall och träffade tågarps-grabsen vid åtta. Sen stack vi till Lovi och nu ligger vi och kollar oc!

Hoppas ni haft en fin helg lovebirds, vi hörs senare idag! Puss

when the earth quakes we'll help you make it through the storm


Artists For Haiti - We Are The World

Så sjukt grymt, kan inte fatta att så många stora artister är engagerade. Det gör mig riktigt rörd, kärlek på er! For real.

IF I COULD TURN BACK TIME


Hej allihopa! Min söndags förmiddag suger, fast det är rätt mysigt att ligga och lyssna på dingata och nörda facebook. Ute är det bara grått och tråkigt, definitivt inget fint väder idag! Hoppas ni får en bra söndag, och glöm inte ställa fram alla klockor.

Peace out

OCH JAG KUNDE GJORT VADSOMHELST FÖR ATT HÖRA DEN TANKEN


Godmorgon snyggingar! Tycker det har varit lite dålig feedback på sistonde fast det kanske beror på att jag inte bloggar speciellt mycket längre. Men vissa saker går faktiskt före, men nu är jag tillbaks igen. Gårdagen blev mer eller mindre MISSLYCKAD! Total katastrof, och vid tio var festen "över" så istället gick dem flesta ut och käkade pizza och bara chilla! Var ute till kvart över tolv med Hampus och frös som en galning, hade bara min vårjacka på mig. Sen stack jag hem, och somnade sjukt gott i min underbara säng. Hoppas ni hade en trevlig Lördag! :))

Nu: Frukost framför tv:n, puss

Förlåtförlåtförlåt


Hej allihopa! Ursäkta den usla upaten, detta blir tyvärr det enda inlägget. Möjligtvis senare ikväll, har varit iväg och spelat match! Och innan det käkade jag frukost hos emmely, mums. Nu ska jag på fest med vänner, härligt. Vi hörs sen imorgon, och tack för att ni läser min blogg ändå babes! Håll ut, back soon :)

Got to run!


Nu fick jag bråttom! Vi hörs senare, puss

update 23.02 : hm, missade bussen. Så istället gick jag en runda i svalöv, riktigt härligt väder faktiskt!
Men ska sova nu, busungar! Vi ses imorgon

Me today



Åh, vad skönt att slippa vinterjackan!
Jacka h&m-  väska & sjal indiskan (ny) - klocka ur & penn - ring glitter - jeansleggings vila

vår vår vår vår älska!

stand up for your rights


Jacka [new] - h&m 399kr

Hejsan! Hann inte blogga imorse eftersom jag försov mig, menmen sista dagen på praon idag. Vissa tycker kanske det ska bli skönt att slippa sin prao plats, men verkligen inte jag! Har haft en sjukt rolig vecka, och hoppas på att få sommarjobba där. Så härliga tjejer och sen är ju lund en väldigt mysig stad! Anyway, solen har stekt härligt idag. Frös inte ens när jag gick ut i t-shirt, snacka om att det är vår men det är sånt "april-väder" ena sekunden är det jättevarmt andra sekunden inte! Men men ändå skönt, ska inte klaga på lite vårväder.

Kvällen är planlös, funderar starkt på att kolla film och äta popcorn eller nåt! Gjorde faktiskt aldrig det igår ;)

++++++


Hej igen! Blev några snabba korta inlägg, var lite stressad eftersom det var min tur att laga mat till familjen idag! lagade snabbt till löfbiff, kroketter och bearnesås. Gud så gott det var! Just nu ligger jag och kollar en nominerad film på tv6, hittils är den rättså bra. Tänkte gå ner och poppa en skål med popcorn när det är reklam eftersom mamsen köpt hem aromat. Rätt efterlängtat om jag ska vara ärlig! Haha, det är riktigt gott ni borde faktiskt testa själva någongång! Men men, tänkte återgå till filmen. Vi hörs när vi hörs, puss.



MY FIRST LOVE BROKE MY HEART FOR THE FIRST TIME



 En väska jag köpte, på min lilla shoppingrunda! 2 hundralappar sen är den din! Och nu är den lyckligtvis min, den är perfekt! Storleken, detaljerna, ni ser ju att jag fastnat för axelbandet. Helt jäkla underbar, och den kommer bäras väl nu på våren och senare till sommaren!

update: förlåt, glömde skriva var väskan kom ifrån! Och tack Sofie, för att du påminde mig. Men den kommer ifrån indiskan, men det var bara ett fåtal kvar på Nova Lund så skynda!

Hemma ifrån praon och en...

Nu så! Nu är jag äntligen hemma, som ni förstår gick jag och mamma in och ut i varenda liten affär i Lund efter min praktik, jättemysigt och jag är superglad eftersom vädret är så jäkla härligt! Det våras för vår nu alltså :) Gud vad skönt, hade till och med på jeans jackan idag! Riktigt härligt. Praktiken var också väldig väldig rolig idag, much work dock! Men det är bara skönt, och gillar när det är mycket och göra! Fast diska är aldrig kul, men det är ju sånt man får ta :)


Vit tisha- gianini grå hood- carlings  halsduk-only  jeansjacka & väska- h&m  jeansleggings- vila  skor-converse

Blev trots allt lite shopping idag, det kommer upp i bloggen om två röda! I'll be back soon ;)

Härlig morgon!


Kör på en "old pic" hehe
Godmorgon på er! Nu sitter jag här med morgonsolen i ansiktet, gud vilket mysigt väder det är! Blir en lång praodag today, så vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen. Tills dess, ha en riktigt trevlig torsdag. Och håll ut, snart fredag ju!!!!

Later monkeys

I will go wherever the sunshine belows


Min bättre halva, ett perfekt ord för dig lovisa!
Skriver i min praodagbok! Ligger även och sneglar på en b-film på tv, allmänt mysig onsdag. Elin var här en sväng innan vi åt lite "like we always do"  nu väntar jag på att min kära vän lovisa ska ringa! Skönt att vi pratar i telefon allt för ofta, dock inte lika skönt för henne eftersom det ständigt är på hennes bekostnad! Känns lite illa ibland faktiskt.. Menmen, hoppas ni haft en underbar onsdag ♥


update:
Sen när blev klockan halv tolv? Anyway, big time for bed nu :) Puss på er!

So come on and fly with me, as we make our great escape


Hej hopp! Nu är jag hemma ifrån konfan, gick igenom ett par saker till nästa helg. Då ska vi gå på sån midnattsmässa, bokstavligt på natten hehe. Men min dag har varit rättså bra faktiskt, mycket trevliga tjejer idag! Fast dom igår var också trevliga, men dessa var yngre så jag kände mig mer hemma! Men nu ska jag faktiskt gå ner och baka, Elin är här :))

AR♥

Vi hörs sen!


Bild från praon! Snygga kläder va?

Åkte hem tidigare idag, eftersom jag har konfa. Nu ska jag ut och möta upp Linn, en gammal klasskompis! Riktigt saknad, vi hörs sen. Puss


you don't know how lovely you are


Godmorgon på er underbara filurer därute!  Ligger i min säng, nyvaken som ett troll! Praon börjar inte förrän vid tio och lycklig som jag är slipper jag åka tåg dit idag. Ska bli kul idag, och jag börjar bli friskare :)) smile.  Efter praktiken idag ska jag på konfa, ska ju döpas natten till påskafton så vi ska gå igenom ett par saker, hehe. Och ja, visst låter det konstigt en 14-åring som ska döpas(?) Men nu ska jag byta om till min snygga waynès coffee tröja! Later


TOTAL BODY!


Hello m8's sitter just nu och äter en matbit och sneglar på dh men förstår verkligen ingenting eftersom jag missat en hel del på sjätte säsongen, men men kanske får handla hem säsongerna? Tränade total body med mami innan, riktigt skönt! Fick även bastat i ca en timme! Snacka om att jag brände mina knän eftersom temp. var på max! Men nu ska jag poppa mig en skål popcorn och lägga mig i sängen! Vi hörs imorgon, lovebirds.

Peaceeeee out

todays


kofta -indiskan tunika- gianini sjal & väska- h&m jeansleggings- vila klocka- ur & penn armband- girls for pearls ringar bl.a. glitter

HOME AGAIN!


                                     
Hemma, ifrån  första dagen på praktiken. Kändes ganska jobbigt eftersom jag är förkyld, men annars var det super kul! Fick jättegod lunch och alla där var jättetrevliga.  Nu ska jag iväg till hälsomagasinet och basta, får inte träna eftersom jag är jätteförkyld, så det blir ingen fotbollsträning denna veckan heller... Men basta lät superskönt, vi hörs med en outfitbild om någon timme. Lots of love

I' been thinking crazy lately


Hello sunshines, hoppas allt är bra med er denna regniga morgon! Nu ska jag snart bege mig ut i vädret och ta mig till min praoplats, men vi hörs när jag är hemma runt fem! Då ska jag berätta om min dag, osv. Puss på er sålänge =)

don't leave me hanging there all on my own


Nu blir det tv och sängen! Vi hörs imorgon alla söta läsare, då ska jag lyckas ta mig upp och hinna med tjugo i nio tåget till min praoplats! Somsagt, time for bed ♥


What is somebody like you doin' in a place like this?


Bjuder på denna sjukt härliga låten med Timbaland ft. Katy Perry - tyckte inte om den först men nu när jag lyssnat på den några gånger tycker jag den är grymt bra! Man blir glad av den också, och det är ju dock inget minus!  (gick inte att publicera mitt inlägg för ca en timme sen, så försöker nu) Kram!

Konfirmationsklänning!!


Åh, jag är nerkärad! Funderar starkt på att ha denna på konfirmationen, och därmed struntar jag blankt i om den inte är vit! Den är perfekt, 399kr på nelly.com. Ska först kolla runder i lite affärer och ifall jag inte hittar någon som toppar denna så köper jag den! Gorgeous...

Fick ner lite käk i magen innan, och nu ligger jag (varm som solen) och lökar! Ska nog snart ta en dusch, eller kolla någon film! Vi hörs, love på er.

think of all love you give to me


Ligger och läser igenom alla sms på felsms.com äter även apelsiner, och känner på mig att jag förhoppningsvis blir friskare! Så hoppas på att det blir prao imorgon, :)

Ett utav alla fel sms! Rätt roliga, men ändå riktigt synd om dem som skickar "jättefel" och tvingas skiljas osv.
Till: Maken
Sms: Åker om 2 timmar med Anders till Sthlm. Du måste skriva på min sida på Facebook att "det skall bli skönt att snart åker" för Jonny tror att det är dig jag skall åka på spa med. Det kommer bli skönaste helgen på länge för mig. Bara jag inte stannar i sängen hela helgen. Det finns ju risk för det med Andres :P Vi hörs på måndag igen.  Puss
Svar: Skönt att du åker. Jag hoppas att Anders kan stå för boende åt dig när du kommer hem. Du är en äcklig falsk hora.

Förklaring: Skulle åka bort på en weekend med min älskare och skulle få alibi av min närmaste vän Johanna men skickade till min man. Han blev väldigt arg. Jag tror att han blev lite ledsen också men han visar inte det och det är lite töntigt av honom. Jag hoppas att vi kan bli vänner igen och till slut leva ihop igen.

Godmorgon!

Blev ingen prao för mig idag, eftersom jag är genomfökyld och har en enorm huvudvärk. Usch ja, gårdagen slutade med ett avsnitt burn notice som jag naturligtvis somnade ifrån. Idag har jag bara legat nerbäddad i sängen vilket jag har planer på att göra precis hela dagen!

Räddare i nöden, som får bli Mamma. Som kom hem med nässpray för någon timme sen! Kunde inte andas genom näsan och mina läppar sprack under natten! Har ni varit med om det någongång? Usch!

Nu ska jag kolla några avsnitt Glee, ha en bra måndag!
PEACE OUT!


21-mars 2010


Åh, snart kan man spela utan 100kg kläder på sig. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar! Men, matchen idag gick väl hyffsat synd att vi aldrig får till målen. Efter matchen köpte mamma kebab till mig hehe :) Och vilken otur jag har, som blir förkyld återigen! Ligger här halvdöd med feber, och huvudvärk. Anyway, it's time for bed! Godnatt babes, :) Vi hörs imorgon, (då det är första prao-dagen)

Bildbomb- ugly



Nu drar jag till samlingen! Vi hörs ikväll, & jag hoppas ni njuter av det underbara vårvädret! (dock muligt)

Later, monkeys


Good stuff


Alice x4

Hello, börjar bli mulet nu men jag har gått runder och njutit av morgonsolen och tagit farväl av snön idag! Våren är verkligen här?! Trodde aldrig den skulle komma, jag menar gud vad långt tid det tagit. Menmen, nu ska jag inte gnälla över det. Men måste köpa en ny vårjacka nu snart och ska även försöka hitta en bikerjacka!  Idag ska vi spela vår sista dm-match borta mot ängelholm! Samlas om en timme så jag måste packa fördigt nu, men vi hörs innan jag sticker. Ha en bra söndag ♥

on your bike!

Seems like yesterday we used to rock the show


Godmorgon! Hoppas ni sovit gott, själv vaknade jag av att solen strålade i mitt huvud. Så jag vaknade runt åtta-tiden, men det var skönt! Nu kurrar min mage så ska ner och äta frukost, men vi hörs sen! Puss

Remember me!


Hej! Home now, ifrån en riktigt trevlig och mysig lördagskväll! Började med att vi tog oss in till Lund för att kolla bio, men vi hann käka innan eftersom bion började halv nio. Så efter vi köpt biljetter så promenera vi tillbaks till stationen och åt på en kina restaurang som hette tatung, hehe lite smått roligt ;) Sen när vi käkat klart så såg vi Remember me, ni vet den med Robert Pattinson som hade preimiär den 12:e? Bion var iallafall underbart bra, och det blev en hel del tårar! Nu är jag hemma och tänkte sova, vi hörs imorgon. Och tack för en underbar kväll Erica & Lovisa ♥ ( klicka på länkarna för att komma till deras bloggar )
GODNATT!

I'm gonna hold on to the times we had tonight


Jag vet min grimas är snygg! Såhär såg jag ut, innan jag drog in till stan.

Kofta- adidas  tisha-gina tricot jeans-nudie armband-england klocka- ur & penn väska-gina tricot

Getting ready


Hello, honeys. Har faktiskt haft en riktigt chilldag (med mig själv) Så tänkte det var ett perfekt tillfälle till att tillbringa sin lördags kväll på en biograf tillsammans med två vänner. Åker in till stan snart och käkar sen börjar bion runt halv nio! Ha en fin kväll, (igen)

Massa kramar och kärlek på er!


I got to keep on moving


Crazy bild jag vet, men saknar sommaren så jäkla mycket! Längtar ihjäl mig nu, hehe. Men vem gör inte det nuförtiden. Snön har iallafall tinat bort och det regnar, så våren är väl här! Skönt, jätteskönt. Jag ligger i min säng, och rör verkligen inte en fena! Haha, men ha en bra lördag!


Yesterdays outfit


Godmorgon fellas! Gårdagen blev väl ändå helt okej, inte som planerad men ändå bra! Efter vår efterrätt stack jag och Elin och träffade några grabbar, Thimo Hampus & Danne. Gick runt i Svalöv tills vi blev trötta för sen stack vi hem och glodde lite tv och åt piggelin! Nu är jag hemma igen, har städat lite och ska snart ta en dusch. Sen ska jag väl hem till Lowi, får se vad vi hittar på! Vi hörs sen.

Peeeaaccceee

Halsduk och tunika - carlings leggings - h&m öronhängen - present ringen is old

taco-kväll!


Blogg.se har lyckats förstöra bloggandet idag, för inget fungerade runt fem-sex tiden. Men men!
Ännu en mysig tacos-kväll med en fin vän! Gud vad mycket mat det blev, och vi blev jättemätta. Våra planer idag blev ju inte riktigt som tänkta, och jag börjar bli rätt irriterad. Men, jag har ju Elin här och vi försöker göra det bästa av situationen. Vi var även nere i vår ica affär och handlade med oss en tårta! MUMS

Hoppas ni får en underbar fredagskväll, ♥

Äntligen fredag!


CHA CHA! Nu sitter jag och Elin noflifer's och gör precis ingenting. Antar att vi snart kommer på nåt att göra, hehe. Anyway, skönt med helg nu, och det ska bli skönt att slippa skolan på två veckor! Riktigt skönt faktiskt =D Har ju både en veckasprao och sedan en veckas påsklov! Galet skönt faktiskt. Men nu ska vi rastlösa som vi är, hitta på nåt! Ha en kickass friday, see ya later

han vill vara den som är stormförtjust men han är tankeställd


Godmorgon! Ursäkta den usla uppdateringen på sistonde, men har hänt rätt mycket och jag har bara varit allmänt lat och trött, men nu är det fredag och jag är stormförtjust, hehe. Ska tillbringa min dag med Elin, vad vi hittar på vet man aldrig. Nu ska jag även hem till henne, sen ska jag gå några timmar i skolan, men vi hörs sen när jag är hemma! Over and out

I gave you my all, now baby be mine


Dagens enkla men bekvämma: Halsduk, only  stickad kofta, jc  armband, england  halsband, jc har även på mig ett par gråa leggings som dock inte kom med på bild.
Haha, har lyckats se sur ut på alla bilder som mamsen tog på mig! Men var smått irriterad imorse. Skolan har varit rätt rolig idag, jag mår bra och skönt att det är helg snart. Extra skönt att vi var lediga igår, för onsdag är nog en av dom drygaste dagarna. Känns som om ingenting händer, absolut ingenting! En av mina konfa lärare ringde för en stund sen och på påskafton ska jag döpas, hehe. Annars får jag inte lov att konfirmera mig, lite kul när man är runt 14 faktiskt! Men nu ska jag faktiskt ta och vila lite, mitt huvud sprängs snart.
Pussar

OFF TO SCHOOL

Madness, men gud vad jag saknar sommaren! Gosh, vill ha det nununnunu.. Men nu ska jag gå ännu en tråkig dag i skolan, vi hörs när jag kommer hem! BIG LOVE

I just wanna get your attention


Osminkad och galet trött! Men sådana smällar får man ta när man är uppe hela natten, konfan blev ju somsagt inställd så jag bestämde mig för att ta tag i kemin och har suttit och pluggat i några timmar nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla på en film, har dock inte bestämt vilken än men blir väl antagligen nåt avsnitt o.c det lutar åtminstonde åt de, men vi hörs imorgon! Sovgott :]

Like the new ipod just touch it and turn him on


Bilden är sen Jessicas födelsedags fest, love u brudar! Galen kväll =)

Sitter och pluggar, kemiprov var det visst imorgon. Är galet hungrig, har inte ätit sen frukosten.
Meningslöst inlägg, but i'm alive anyway! Och fasn vad allt ska låta coooolt på engelska. Haha
I'm off


I like the way you walkin, if you walking my way


Spring news från ELLE, plus att bilden gör mig fylld av sommarkänslor i like

Konfan blev inställd eller det var tydligen ingen konfa today, så jag hann inte riktigt ställa om och tänka på att jag hade träning så den missar jag... Ska iallafall ta en dusch nu sen ska jag råplugga eftersom jag har biologi prov imorgon, inte kul.

-This is our time to shine


Don't look back in anger


Godmorgon! Blev en lång kväll med grabbarna igår, men det var riktigt trevligt. Imorse körde Elin & Fredrik och handlade frukost, mums alltså! hehe, nu ska jag och Elin snart bege oss hem, och killarna stack för ett tag sen. Jag måste få lite skolarbete gjort, och lite sömn *puh* sen runt halv fem ska jag på konfa. Vi hörs sen!

Peace

Bild sen lördags...


Haha, thimo jag och lite christoffer!

Har varit iväg med mina fina vänner idag! Bl.a käkat mcdonalds, rent misslyckad dag igentligen men vi har haft det mysigt! Nu är vi hemma hos Lovisa och tänkte bädda ner oss i hennes stora säng, eftersom vi har studiedag imorgon kan vi göra precis vad vi vill! Men vi hörs sen, ar

Today's outfit


Gråa strumpbyxor- vero moda old tunika sjal- H&M väska Lw's

I'm out!


I'm off to school! Och efter skolan ska jag umgås med mina fina vänner, Lovisa & Elin. Vi hörs senare♥


Cause the spolight ain't nothin without you



Gucci Mane - Spotlight (feat. Usher)

Red strobe light hot boys dirty minds


Stickad kofta-tommy hilfiger t-shirt-the doors jeansleggings-vila tubhalsduk-carlings väska-diesel [lånad av LW]


HEMMA! Har dock Elin med mig, och nu ska vi...?

This song is not for you lovers


Hej! Nu är jag hos Elin, stack hit efter skolan. Vi har precis lagat mat, och snart ska vi väl hitta på nåt. Skolan idag var riktig chill, hade bara några få lektioner sen slutade vi halv 3. Lägger upp en outfit bild när jag är hemma, vet dock inte när det blir! Men vi hörs sen, big love på er <3

Let me be your lucky star, shining down on you

Godmorning sunshines! Vaknade av att solen strålade i mitt huvud. Glömde rulla ner min gardin igårkväll så jag vaknade innan alarmet gick igång! Men det var nice, nu ska jag dra till skolan. Men vi hörs efter skolan. Peace


I can make your bed rock


Hola! Vilken helg, alldeles för lite sömn och för mycket fritid. Haha, har glömt att berätta om gårdagen. Men lagade middag med Lovisahjärtat sen stack vi och handla godis som vi inte åt (?) Blev hembjudna till Simpa där alla torpar killar var! Så där var vi i några timmar tills vi var riktigt trötta, runt ett gick vi tillbaks till lovisa och kollade på FAME, wonderful movie! Sen vid tre - halv fyra när jag och lovisa precis somnade kom en riktigt full Pata instaplandes, och såklart så blev det ett lååångt samtal haha. Men det var inte så farligt, för när han gått in på sitt rum blev jag och Lovisa helt plötsligt pigga, så vi låg och snackade lite sen somnade vi runt fem! L O V E L Y   W E E K E N D!

Big time for bed, vi hörs imorgon ciao! ♥

Bildbomb sen fredagskväll/natt!







Helkul kväll och lyckad fest! Tack Jessica, och om några timmar fyller du år så passar på att säga grattis på din 16års dag!

Helgen har varit superbra!

42 frågor om din bästa vän!

1. Vad heter hon?Anna Malin Lovisa Wifvesson
2. Var bor hon? i skrävlinge med sin mamma och teckomatorp med sin pappa
3. När träffades ni sist? imorse
4. Vad har hon för hårfärg?  blondie
5. Brukar hon färga håret? nej
6. Vilka färger har hon haft?  bara blond, med bruna slingor.
7. Vad har hon för parfym? DKNY
8. Är hon galen? Om hon inte är galen?
9. Vad är erat bästa minne? Haha, vet inte riktigt. Men zonlägerna var riktigt fina!
10. Har ni många minnen tsm? Nja, lagom
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Danmark. haha
13. Är du avundsjuk på henne?  Ja, hon är så sjukt snyyyyyyyygg
14. Vad heter han/hennes syskon? Pontus
15. När träffades ni första gången? (själva) på sportlovet förra året.
16. Hur träffades ni? På ett zonläger med fotbollen.
17. Vad går hon i för sporter? fotboll
18. Vad brukar hon göra på helgerna? Va med mig, och spela med LDB


 

19. Göra efter skolan? Plugga, träna träffa mig på fredagarna :D
21. Har ni pussats? haha, ja.
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? faktiskt
23.Har hon fräknar? Nej, man ser inte dom iaf.
24. Har ni kollat på film någon gång? JA
25. Har ni bråkat någon gång? Typ när vi inte var bra vänner
26. Har ni sovit i samma säng? jaaa.
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? hahah, ja faktiskt.
28. Har du sett henne gråta? JA, :////
29. Vad gjorde du då? TRÖSTADE HENNE


 

30. Har du sett henne vara riktigt arg? JA
31. Har hon sett dig gråta? ja :/
32. Vad ska ni göra i sommar? hihihiih, =) Vi har tillochmed en hel lista ;)
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång ? Det gör vi nästintill varenda dag.
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Jag vet fan inte.....................
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Sånt kan man ju inte veta ;) Men hoppas gör jag.
37. Älskar du henne? Helt klart
38. Vad är det bästa med henne? Jag älskar när hon pratar med sin mesröst det är nog det bästa som finns!
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?  Inget. She's perfect
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Jag hade åkt med henne på resa :D
41. Hur ser hennes klädstil ut? Hon älskar hennes joggingbyxor, men i skolan blir det jeans och t-shirt.

42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Kvitttttar :D


14-mar-2010



Tänkte bara berätta att jag lever, och att jag jag kom hem ifrån en dm match för någon timme sen. Själva matchen gick superbra, dock inte individuellt för mig men för laget gick det bra. Synd att resultatet slutade 2-1 när dom sätter den, när det är 5 minuter kvar av matchen! Riktigt synd, men tyckte vi spela askalasbra! Härligt brudar. Nu ska jag ta en dusch, och få i mig nåt att käka! Love to you


THIS IS MY LIFE!


Åkte till Lovisa runt 6, och då påbörjade vi genast vår matlagning fast vi hade dock inget hemma så vi fick gå till ica och handla. Men det blev iallafall tacos på vårt egna lilla vis, visst ser det oemotståndligt gott ut? Kan lika gärna berätta att det var de, och alltihop tog slut =) Nu har vi nyss varit och handlat godis och tänkte snart gå hem till simpa och träffa boysen! Vi hörs, loooove

Bet your bottom dollar that tomorrow, there'll be sun



Photos was taken a few seconds ago..

Härligt med sol! Och en härlig lördag, är inte speciellt pigg men funderar på att gå ut en runda om någon timme. Kollade klart på Hangover för ett tag sen, och den filmen är riktigt insane tänk och vakna upp på ett hotell rum med en tiger i badrummet och en kycklig som springer omkring och sen inte minnas någonting? Då hade jag fått total panik! Hehe, men det var ändå hyffsat bra.

Nu ska jag checka the proposal med min bror, vi hörs sen! Peace out ♥

MORNING

 God morgon underbara läsare, här ligger jag i min säng och myser! Gårdagen blev väl rätt lyckad, blev trevligt med fest och massa vänner.  Ska försöka ragga upp några bilder ifrån festen som jag mer än gärna delar med mig till er. Härlig fredag anyway, och idag hade jag egentligen konfaläger men trött som jag var imorse orkade jag endast snozza alarmet som gick igång var tredje minut på en timme. Vi får se vad jag hittar på idag, men Lovisa ringde mig innan idag och frågade ifall jag ville komma hem till hennes place och mysa! Så det lutar åt det, men nu ropar min mage på mat, sen tänkte jag kolla på ”the Hangover” med min bror. Tyckte den filmen passa perfekt till idag! Hehe, have a kickass Saturday. Love Aliz


@ Rebeccas placeeee




Befinner mig hos Rebecca, och snart ska vi träffa tjejerna!


`````````friday´´´´´´´´´´




Lyckades se så sur ut, på varenda bild imorse. Så här får ni två bilder där jag ser som "gladast" hehe. Fest med tjejerna ikväll!  Ska faktiskt bli riktigt kul. Nu ska jag snart ta mig emot Rebecca, men innan det ska jag få lite käk i mig och även packa en väska! Vi hörs senare! Big love

I fell asleep and met the flowers

God morgon sunshines, dryg morgon och jag försov mig imorse. Haha, är otroligt trött och ändå blev det sängen runt tolv. Helg nu och fest ikväll, härligt! Men nu ska jag snart gå ner och möta Veronika, sen blir det en dryg skoldag. Vi hörs när jag kommer hem igen, ciao!


You are running against my road


Hemma från en superträning!  Brudarna är så sjukt härliga <3  Men nu jag är helt övertrött, ligger och skrattar åt massa grupper på facebook, då har man sjunkit lågt. Hehe.. Så jag säger godnatt på er, och hej på tv:n!

BIG LOVE!

I can be my own best friend


Love your own body

Nu- tränings i häljarp, med brudarna! Älskar dom och älskar att vi har konstgräs, mitt mål till sommaren. Platt mage, tro det eller ej. Men nu ska jag minska på godisätandet och allt onyttigt får bli på helgerna! I'm back soon ;) See ya!

shaped off


hoodie- warp baslinne+leggings- h&m smycken bla. miss de, och smycka

11e mars 2010

 

Hello dudes, kom hem från skolan för en timme sen. Riktigt dryg dag, men fick reda på mitt prov som jag gjorde häromdagen och blev godkänd, helt överglad blev jag! Riktigt sjukt, för det provet var supersvårt. Och ni vill nog inte ens veta vad jag tycker om läraren! Men blev super glad när jag fick reda på det, annars har min dag varit rätt bra, och var extremt hungrig när jag kom hem ifrån skolan så jag proppade magen full med mat! Mums.. fetar in en outfitbild senare, hoppas ni haft en underbar dag

 


HOME MADE SHORTS!



Checka in mina nya pyjamas shorts i flanell som jag sytt på syslöjden! Bara älskar dom, sjukt söta =)

"tonight i'mma let you be the captain"


 

Rihanna – Rude boy

Älskar låten, och videon är bara såå cool! Rihanna does it again ;) Enyoy!




 

 

 


spread your wings and baby fly away


Äntligen hemma! Varenda gång jag går utanför huset känns det som om jag dör lite? Hahaha, nej men saknar det då. Här är så himla mysigt just nu! Minns de soliga mornarna förra veckan! SUPERMYSIGT ;]   Ska lägga mig och kolla hollywoodfruarna nu, hehe ;) Patetiskt men roligt. Hoppas ni haft en super dag, för det har jag. Kram

Tycker det kan bli helg nutack? Och vad dåliga ni blivit på att kommentera :]] Men gillar er ändå! LOVE

ME TODAY


skjorta -carlings leggings h&m
klädde mig väldigt "casual" idag, kan vara skönt ibland!

Off to school!


In the frontline of this battle of mine



 

Min knasiga vän, hjärtis

Hej igen! Blev borta ett tag där, har ju varit såå värst upptagen med att plugga till provet.. not, har faktiskt inte öppnat boken än, blir svårt när jag inte ens har lust. Men ska börja nu, haha (?) for real!

Vid middagen dök ett ämne upp, nämligen England. Och gud vad jag saknar det, har ju tjocka släkten där borta och skulle egentligen velat åka över dit några dagar på sportlovet, men vet att det är försent nu.  Men det skulle ändå varit super niece, men har andra planer till påsklovet nu!! ;] och om det blir som jag vill blir det en liten resa uppåt i landet.. Men nu ska jag plugga, vi hörs senare. Eller imorgon

 


9de mars



Kofta-carlings svart linne-h&m svart minikjol-indiska halsdduk-only leggings-h&m halsband-JC armband-girls for pearls

The stars lean down to kiss you


En lättnad, en lättnad över att mitt arbete är inlämmnat och att jag fick en extra dag till att plugga fysikprovet. Det känns skönt, och jag slipper stressa. Annars har skolan förövrigt varit rätt chill, Lovisa följde med mig hem så vi ligger och kollar några avsnitt O.C season 3 askalas bra! Nu ska jag åtminstonde kolla igenom fysikboken!

Här får ni en underbar låt ifrån oc, möjligtivs ifrån season one


the way we get by- spoon

give me one more kiss before you go




GODMORGON!! Är pigg och glad, piggare än igår iallafall, var bara uppe till halv ett och fixade lite.. 
men nu ska jag snart träffa Veronika sen ska vi dra till skolan! Vi hörs sen, peace & love
Btw, ha en underbar tisdag! Puss


Living on the edge, I'm out of control



Pluggandet forsatte/fortsätter, och jag kämpar på! Verkligen, och provet imorgon fysikprovet.. Jag ska fantamig klara det! Drar ner på allt annat i min vardag just nu, och försöker främst av allt konentrera mig på skolarbetet. och visst jag låter "säkert" som en plugghäst som pluggar dagarna långa, men ja det kanske jag är, iallfall för stunden, men jag är tillbaka snart. Uppe på fötterna, vi hörs imorgon när jag förmodligen är utvilad och pigg..

sleep tight, xx


you are trying the best to get to my heart


Ja, ni ser ju hur underbart trött jag är! Jag har verkligen varit seg hela dagen, och inte lyft ett finger. Jag var så jävla trött att jag inte ens orkade gå ner och hämta ett glas vatten och ett par huvudvärkstabletter, men tillsist gav jag mig an och gick till och med ner och stekte hamburgare. Veronika kom hit runt 3 och lämnade en bok som jag behövde, vi pratade även lite och det känns skönt att min vän är tillbaka på plats! Har saknat våra stunder, riktigt mycket ♥

Sen har jag snackat med Loviz i telefon, och även gjort upp några planer med Elin! Men vi får se hur det går, nu ska jag fortsätta plugga! Ber även om ursäkt för den usla uppdateringen, men har gjort så gott jag kunnat med tanke på att jag är sjuk! Love på er.

btw, din gata rocks

I see your true colour shining through


Hola! Hoppas allt är bra med er, själv ligger jag nerbäddad i min säng med huvudvärk gr8. Pluggade till fyra inatt, så jag var lagom trött när morsan väckte mig imorse. Efter lite protester fick jag stanna hemma, och idag har jag bara lökat och pluggat! Radion har gått varm idag, har lyssnat på dingata hela förmiddagen. Men nu tänkte jag göra lite käk, vi hörs sen. xx

Im still the same, only better!


I really love you bf, hope nothing ever tears me apart from you <3

Ligger här i min säng och käkar chips, andra påsen för denna helgen och mitt beroende måste verkligen ta slut annars kommer jag snart bli Sveriges fetaste människa!! Anyway, ska bli klar med mig roman nu, sen skriva bokredovisning! Kommer sitta och plugga långt in på natten, men har egentligen ingen annan än mig själv att skylla. Gotta go, hoppas ni haft en underbar helg själv har jag umgåtts med trevligt sällskap och haft det jävligt mysigt! Men nu- pluggpluggplugg!   Catch you later

TA MIG TILL KÄRLEKEN


Matchen slutade  2-2 och vi gav i princip bort detta, i början av matchen blev det ett litet missförstånd mellan två spelare och det hela slutade med att det blev mål till dom andra, h e h e irriterande but like we say it everybody makes misstakes! Sen kvitterade vi, och efter ett tag rullade dom in ett mål till!!! Men i slutet på andra halvlek kom vi igång lite mer och då kvitterade vi ännu en gång och matchen slutade 2-2, vi borde kanske egentligen se detta som en vinst. Just nu ligger jag och försöker bli klar med min roman, *lyckat* äh är snart klar!! YIPPIE kommer få plugga hela natten.. Massa kärlek på er som läser min blogg, love♥

Girls don't like boys, girls like cars and money


In my head- Jason Derulo

Nu ska vi samlas med laget, vår första DM match emot Klågerup! Har ni vägarna förbi
Häljarp kan ni ju alltid komma och kolla ;) SEE YA

Godmorgon!


Lite små ful bild på mig! Men det får duga, några av mina vänner var på besök i min håla igårkväll, käkade bla pizza sen gick vi ut ett tag. Dom stack runt tio, sen läste jag lite i min bok som jag drastiskt försöker bli klar med. Bokredovisningen är inte ens påbörjad och den ska vara inlämnad imorgon "senast" gud vad mycket plugg det blir.

Imorse vaknade jag halv nio (fråga inte varför) Men då började jag, "givetvis" läsa i min bok vilket jag gör nu också. Taggar till match snart!!! Vi hörs sen, later

{inlägget skulle publiceras 10.00 vilket de gjorde, men på ett konstigt vis så jag började om} KISSES

06e mars 2010



Har haft en riktigt mysig förmiddag/eftermiddag. Rebecca är här nu, vi får se vad vi hittar på ikväll! Imorgon spelar vi vår första dm match mot Klågerup! Samling kvart över ett imorgon, så ska gå och lägga mig i hyffsad tid idag! PUSSAR

LÖRDAGLÖRDAGLÖRDAG


Bild sen 2008, dagen innan nyår!

Hej hoppla, underbaringar! Ännu än solig vår-vinter dag. Försökte blogga för er igårkväll, men det gick åt skogen eftersom blogg.se klabbade! Anyway, jag och Lovisa stack ut och köpte godis och sen tog vi bussen (som vi dock höll på att missa) hem till henne, där vi kollade på Glee och pratade även med vår vän Morten i ungefär en och en halv timme "dyyyyyr telefon räkning loviz" Imorse skulle vi fotograferas till en tidning med laget, så jag tog tiobussen hem ifrån lovisa, sen hann jag knappt komma hem innan jag skulle iväg igen! Finally home now, och min mage kurrar efter mat! Vi hörs senare, ha en kickass förmiddag!

DET DU SÄGER HAR NÅGON ANNAN REDAN SAGT


Hey, det var "strejk" i skolan idag,  pga att det är flertal favoritlärare som blir avskedade nästa termin lite hektiskt och såklart missade jag flertal lektioner. Dagen gick iallafall snabbt, och det känns superskönt eftersom det är fredag+helg NU! Åh så skönt, har längtat halvt ihjäl mig. Blir iallafall inte så mycket vänner denna helgen, måste verkligen plugga. Såklart finns där tid över för Loviz♥. Men nu ska jag lägga mig och kolla på Festival som jag lånade med mig hem ifrån Elin där jag var över och fikade efter skolan, sen ska jag käka middag med familjen och senare ikväll kommer lovisa hit och myser!! Ha det bra, sunshines.

There's a new colour in town


Tog mig friheten att prova runder lite nya effekter i picasa, och det slutade med att min bild blev lila. Men tyckte det var rätt coolt ;)

Coola leggings med nitar på {lånade av L} gaaaalet snygga- lindex  grå stickad kofta- carlings  halsduk- only

Early morning!


Godmorgon! Fredag, yipppppie =) Först blir det en kort skoldag, sen ska jag och Lovisa bänka soffan hos
henne och kolla på Glee & fredagsmysa! Men nu ska jag möta Elin, ni får ha en underbar dag så hörs vi sen♥


GODNATTINLÄGG!!


Godnatt på alla vakna läsare därute!
Hade en underbar träning, härligt att se att vi blivit så jädrans duktiga. Det märks tydligt vilka som tagit
ett steg upp, :]] Efter träningen hämtade jag och mamma upp pizza på vägen, mums säger jag bara!
Men nu: LÄSA LÄSA LÄSA!!! Och sängen kallar, puss


you ease my problemes


I bakgrunden ser ni min b o k s t a v l i g t handikappade bror ;)
Hej på er! Spenderat hela min eftermiddag med elinpelin, jättemysigt! Har både bakat och fått pratat lite. Har lite plugg att göra sen när jag kommer hem ifrån träningen, men det får jag ta tag i senare! Nu ska jag byta om och dra på träning. Vi hörs efter det! Big love

sunshine through my head


Valde att klä mig lite vår/somrigt eftersom jag längtar såååååååååååååhär mycket efter sommaren!!!!

Anyway, random svart tunika- (?) scarfs- lånad av mami leggings- h&m pärlörhängen- smycka armband- miss dee klocka- ur&penn

This is a lovely feeling


Godmorgon! Pluggade långt in på natten, så när jag väcktes imorse var jag lagom trött zZzZz... Men, nu ska jag sticka till bästaelin, sen drar vi till skolan. Har träning ikväll! Men vi hörs innan det =)
Massa pussar

If you play, you play for keeps


Avslutar med en underbar låt av Justin Bieber, fyfasiken vad jag blir fylld av glädje och värme när jag hör hans låtar! Redigt underbara.♥ Har suttit och pluggat hela kvällen, har även hunnit käka mellan varven! Men herregud vad denna inlämningsuppgiften tar lång tid, känns som om jag suttit och stirrat på samma mening hur länge som helst {vilket jag har} Men måste fortsätta nu, and then it's time to hit the bed! Vi hörs imorgon, over and out :0)

Såhär såg jag ut idag


Skjorta- h&m divided  tunika- gianini  leggings h&m  armband- girls for pearls   halsband- old

We are strong, no one can tell us we're wrong




Hej! Har haft en hyffsat bra skoldag, fast mådde jättedåligt på slutet! Efter skolan stack jag och emmely direkt till konfan och nu befinner vi hemma hos henne med felix och sebbe! Snart ska vi sticka och kolla deras träning en stund! Fetar in en outfitbild när jag kommer hem igen, sen har jag även en del pluggande att göra.. Inlämningsupgifter tills imorgon, riktigt drygt! Smell ya later ♥

onsdag


Godmorgon, =) Hoppas ni sovit riktigt gott! Nu vaknar man ännu en morgon av att solen gastar
på en, jättemysigt! synd att man ska sitta inomhus på en massa skolbänkar dagen lång(?) Not fair!!
Så tycker ni bloggläsare som då inte går i skolan ska passa på att ta er en tur i det vackra vädret!
Nej, nu måste jag sticka. Vi hörs efter konfan ikväll! Kisses


exposed



Jag säger bara, gäsp! Nu är jag duktigt trött, tycker dock jag blivit otroligt duktig på att uppdatera bloggen. Imorgon blir det konfirmation efter skolan, har missat otroligt mycket eftersom jag valt fotbollen före!  Men skulle bara berätta att ni är bäst, nu kallar sängen! I'm out

YOU WOULD NOT BELIVE YOUR EYES


Kom nyss hem ifrån en underbart skön/härlig träning med brudarna! Gud vad skönt och träna när det är kallt!
Fast dock är det skönare att träna när det är varmt, men har man mycket kläder och håller sig varm så är
detta vädret helt ok ;)) Nu ska jag få lite käk i mig, sen ska jag ta världens längsta och varmaste dusch!!!
Åh, bara tanken gjorde mig ställd hehe.. Jag hör av mig senare ikväll!! PUSS PÅ MINA FINA LÄSARE DÄRUTE
big love♥


For once you are getting what you deserve


Mysig hoodtröja-h&m
Jeansleggings- Vila
Ring- Glitter
Armband- Girls for pearls
Nagelacket- MAC

Jag tycks ha tappat "inspiration" som jag en gång haft, även då det kommer dagar då jag känner att jag inte behöver tillfredställa mitt behov av att klä mig inom "fashionistan" så känner jag att inspiration har flugit bort. En stilikon för många tycks jag dock har varit i flera år! Det gillar jag, och självförtroendet är fortfarande kvar. Min inspiration ska dock återfinnas när vet jag inte! Än blir ni inte av med mig :-)

/alice

Höjd statistik = happyness!!!


Olá, tycker det är kul och se att jag fått en del nya läsare här på bloggen och bevakare på bloglovin. Ni är varmt välkommna och jag hoppas ni är här för att stanna! Tycker dock ni är rätt dåliga på att kommentera, men det kommer väl så småningom! Just nu sitter jag och äter och pluggar, vilket jag kommer att göra ända fram tills jag ska träna också [plugga då hehe] Uppdaterar snart, med en outfitbild, så håll utkik!
PEACE

you've lost that loving feeling


Godmorgon! Fasen vilket väder, kallt med solen skiner dock. Blir så galet glad :]] Det är det bästa som finns, när solen skiner. Blir lång dag idag, så uppdaterar runt fyra-tiden nu ska jag till skolan, men först möta upp Tova. See ya later, puss

In my head i see you all over me


Tjenixen!  Har läst otroligt mycket i min bok och även hunnit äta middag, känner att det blev en bra Måndag ändå. Med tanke på en del saker som hänt så blev den som sagt bra :] Ska fortsätta att plugga nu... Sen ropar sängen på mig! Vi hörs kanske innan jag går och lägger mig, annars peace out

casual


Skjort tunika- H&M tjocka svarta leggings- H&M armband- girls for pearls klocka-ur & penn lagom snyggt till en vanlig måndag!

Update: Skulle fått pluggat massor, istället tog jag en lååååång tupplur efter maten. Så nu måste jag plugga hela kvällen! Boring huh (?) Later!

When we laugh or we cry it's together

 

Höjden utav lycka när jag såg att vi hade ballerina kladdkakekakor hemma, det är som två flugor i en smäll
menar att det är både choklad och mjölk! Mums alltså, så jag har väl lagt på mig ett par kilo haha.
Fetar in en outfit bild sen, nu:- PLUGG PLUGG PLUGG


Monday morning, off to school


Godmorgon kära läsare! Hade en liten sovmorgon denna morgon eftersom jag har vänt på dygnet. Gick upp 45 minuter senare än vanligt, jätteskönt faktiskt! Nu ska jag möta Elin sen ska vi sticka till skolan, eftersom mitt underbara sportlov är slut! :[[  Sorgligt men sant, tyvärr.. Anyway, imorgon har jag prov och har inlämmningsupg till någon av dagarna, så det blir plugga hela veckan stackars mig (?)
Nu sticker jag, peace

RSS 2.0