CAUSE BABY TONIGHT THE DJ GOT US FALLING INLOVE


Gina tricot all over me! Funkar på helsingborgsfestivalen.

Nu taggar vi helsingborg & timbuktu! Köss

My love ♥


timbuktu ikväll, fyfasen vad det kommer bli bra. Har längtat ihjäl mig!  Ciao

BOY YOU KNOW I'M CRAZY OVER YOU


Vilken gårdag! Något jag sällan kommer glömma, herregud. Har "redan" hunnit käka frukost och påbörjat tagga till timbuktu som spelar ikväll med joshi och wifvesson. Nu ligger jag hemma och degar, försöker släppa allt drama igår. Haha! Love på er.

NU STICKER VI UT!


Vi hörs när vi hörs! Puss

How can you say your life is empty


Är på hemgång nu! Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men planerar väl nåt med min andra halva♥ Puss

@ Elias Karlströmers plaaace





Gillar bilderna!

Kolla var jag och Lovisa befinner oss, bestämde oss för att våldgästa Elias imorse! Och nu ligger dom och spelar Mario Kart, jag har nyss förlorat en runda. Så passade på att blogga! Helsingborgsfestivalen var ju inte det roligaste, men det är ju inte så svårt att det blir tråkigt när där är 1 miljon fjortisar som springer runt med sitt tuperade yber blonda hår och allt sitt smink! Fy fasen vad jag stör mig. Men hoppas ni haft en bra morgon! Puss

STICKER IN TILL HELSINGBORG!


Hoffmaestro ska spela! Jag är taggad. Puss

PPPPOWER RADE POWER!


Ni kan tro att vi samlade powerade flaskor när vi befann oss i danmark, drack minst 3-4 om dagen! Lite töntigt men det var ändå en rätt rolig grej haha. Nu är jag somsagt hemma och har nyss duschat (rakat benen osv.) Så jäkla skönt! Nu ska jag fixa mig, sen ska jag bege mig till helsingborg för lite festival och mys med min andra halva. Vi hörs!


HEMMA IGEN!

Nu är jag äntligen hemma ifrån en fyra dagars lång resa i danmark med brudarna. Här kommer bilder!




försöker plocka upp hundralappen, kan väl säga att det gick sådär?


hehe, söta.



POWER RADE POWER! PANG


Kommer mer bilder!

I DK MED BRUDARNA!

Har æntligen fått tillgång till en dator. Det har inte gått så jætte bra med fotbollen men har ændå haft awesome med brudarna! Vi hærs om några timmar nær jag ær hemma igen! Puss

VI HÖRS PÅ TORSDAG!


Nu sticker jag till häljarp för att möta upp brudarna, jag är riktigt ledsen över att jag inte kommer kunna blogga något alls eftersom jag ska fokusera helt på fotbollen! Dock ska jag be mamma slänga upp lite inlägg om hur jag har det. Ni får ha det så jäkla bra utan mig! Så hörs vi på riktigt på tors. Tagga helsingborgsfestivalen, hehe. Poss

TODAY I'M WEARING THIS!



WAKEY! WAKEY!


Godmorgon! Riktig rolig kväll igår, roligare än vad jag trodde den skulle bli. Någon idiot har hållt mig vaken halva natten fast humöret är ändå på topp. Nu ska jag fortsätta packa men innan det äta en riktig frukost. Ciao

If I could write you a song, and make you fall in love i would already have you


Idag blir det återigen fest, fast ska på cup imorgon så det blir tidig hemfärd så jag kan komma i bingen! Men ha en riktigt bra kväll, puss på er!

SVAR TILL "ANONYM"


kjolen kommer ifrån Gina Tricot, och kostade 199kr.

Och angående mitt "festande" och vad mina föräldrar anser om detta har jag faktiskt ett väldigt bra svar på, min mamma kommer aldrig tycka det är okej att jag dricker alkohol för denna diskussionen har vi haft ett dussintals gånger, hon har aldrig köpt alkohol till mig eller på något sett sagt att det är okej att jag dricker alkohol dels för att det är olagligt och att hon är rädd om mig. Men sen har hon också sagt att hon inte riktigt kan hindra mig, eftersom jag också har ett liv, bara jag tänker mig för och är rädd om mig. Så att jag dricker alkohol kommer hon nog aldrig gilla, men att prova hör väl till tonåren?
Min pappa bor ju för er som inte vet i England, så han kan ju inte riktigt bestämma över mitt liv men jag skulle tro att hans principer skulle likna mammas.
Min mammas sambo tycker väl även där samma sak som mamma.
Och anledning till varför det blivit en del fester på sistonde är väl för att jag älskar att festa och umågs med mina underbara vänner, ♥

Hoppas du blev nöjd med ditt svar :)

PACKAR...


PANIK PANIK PANIK! Men det är något jag alltid lyckas få när jag ska packa inför resor.

GODMORGON!

Har varit uppe sen tio, har dock skrivit en lista på vad jag ska ha med mig till danmark har även käkat frukost med familjen och planerat lite inför englands resan! Känner att slutet på denna månaden och början på nästa kommer bli riktigt riktigt grym!

Gårdagen var awesome, blev rätt roligt! Träffade en massa människor som jag inte sett en skymt av på sommarlovet. Nu måste jag packa. Men såklart så hörs vi snart!


NU BLIR DET FEST!


kjolen är ny och inhandlades lite sådär på impuls igår, till detta kommer jag ha mina höga vita converse!
Vi hörs imorgon!

CAN'T PUT MY FINGER ON IT


Nu är vi hemma igen efter några timmars jobb och en lunchrunda på centan! Helt okej faktiskt. Ikväll ska vi på fest! Så nu blir det duschen och sen ska jag och lovi taggaaa, har på känn att detta kan bli en riktigt awesome kväll :] Vi hörs!


Svar till Linda: Idag rensade vi ogräs i Lovisas trädgård, och förra gången vi jobbade bar vi ved ifrån Lovisas yttergård till en lada. hard workworkwork

NATTINLÄGG!

Lovisas bror ligger och skriker att vi ska vara tysta, men vi skrattar bara högre för det. Vi har nyss kommit hem efter en lång pratstund vid ica! Nu ska jag dock sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon och jobba. Vi hörs ♥


natti!

ROMEO TAKE ME SOMEWERE WE CAN BE ALONE


Fasen vilken härlig träning, nu har jag duschat ätit och ska bege mig till loviiii. Imorgon blir det jubbjubbjubb! Ha en awesome kväll så hörs vi senare. Eller imorgon, i'm out!

I've got some news for you!


En ny berlock till mitt thomas sabo armband, 298:-kr på thomas sabo i malmöööö city!

-


nya jeans skjorts ifrån crocker som är köpta på jc, 399 kr

Har varit i stan med Lovi!

Fööööörlåt! Har varit en riktig urusel update idag. Men fick ingen tid över imorse eftersom jag och Lovisa tog nio tåget till helsingborg och käkade frukost, sen bestämde vi oss för att åka till malmö för att ta en fika med mamsen och shoppa! Måste säga att det varit en ytterst trevlig dag, även fast jag och Lovisa varit lite trashiga, (vi orkade inte ta på oss nåt imorse, btw så sov jag hos lovisa och lämnade därmed garderoben hemma. Men det blev som det blev)  Be right back at you!

I'M OFF TO MALMÖ!


Ofixad som jag är ska jag nu ta mig till malmö. Vi hörs när vi hörs! Puss

GAMMALT MEN INTE GLÖMT!


FÖR BREVID DITT NAMN STÅR ETT NAMN TILL


 våra gäster har nyss åkt hem,  innan det var mamma snäll och gjorde pannkakor till frulle. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på idag! Men vi hörs sen.
Wooord.

BADADE I LOVISAS NYA NERGRÄVDA POOL IGÅRKVÄLL!


Jag är så glad för dig, min absolut bästa vän ♥

Har nyss vaknat, ska ner och käka frulle med familjen. I'm out, men vi hörs senare!

Svar på kommentar: Jag & Elin är inte vänner, och det har vi inte varit på över 3månader skulle jag tro. Inget varar föralltid, så är livet.


den 20 juli 2010


No love lost, no love found.

Befinner mig hos en vän i världsklass loviiiiii, och vi ska ta en dopp i hennes pool. Hoppas ni har haft en ytterst bra dag. Peace out!

Men inga tårar når min kind


Jag tror nog att mina läsare älskar alla mina onödiga inlägg. Men det blir lite upp och ner med uppdateringen och så nu när det är sommar. Försöker mest njuta och umgås med mina vänner, och bloggen blir mer som något sorts andrum det ska liksom inte behöva kännas som något jag måste göra eller bli någon sort press. Jag gillar det som de är just nu.

Jag ligger i uterummet eftersom jag är sååååå heeet så het. Hehe, Ebba ligger fortfarande kvar därute eftersom hon behöver jobba på sin bränna ;)

BILDER SEN BÅSTAD!


Godmorgon! Ebbs och jag tog en tur till lovisa igår för lite bad och mys. Blev dessvärre inget bad eftersom vi mesade lite, men det blev ytterst roliga konversationer vid poolen, haha.

Sen åkte jag och ebba hem, var hemma runt halv ett eftersom vi missade hållplatsen och fick gå låååångt. Nu ska jag gå ut och lägga mig i det fina vädret, ebbs sover fortfarande. Puss på er!

-

6 dagar till cup denmark med brudarna
12 dagar till jag får se MY MAN timbuktu uppträda <3
18 dagar till england.


Jaaaaaaaaaaaaaaag längtar!


no one's first, and you're next


Vaknade nyss, är total död. Rosa är igång nu för andra gången, lyckas alltid somna när jag sätter igång en film. Har iallafall snackat med mami, hon och joshua är snart på ingång ska bli så skönt att få träffa Joshua igen! Har inte träffat honom på tre veckor. Ebba kommer nog någongång ikväll. Poss

A happiness I never knew From spending all my days with you

Är astrött, uppdatear mer senare. Nu ska jag kolla Rosa och sova i bingen! Puss

18 juli 2010


Hej hopp! Har inte så mycket att berätta har varit i landskrona hela dagen, och nu blir det lite meeeeer Lovisa. Vi ska träffa vänner, men vi hörs ikväll eller imorgon. Puss

I DO IT FOR THE ONES WHO GOT MY BACK


Några bilder sen karnevalen, där jag spenderade tre underbara dagar med vänner, musik och massa underbara människor! :)

But ive already wasted over half of my life I wouldve laid

godmorgon! Lazee igår var överbra så jäkla awesome, jag hoppas rösten håller till en BoIs match med världens bästa vän idag också! Hon kommer snart, fyfan vad jag ska krama ihjäl henne! Puss

Vi hörs sen!


Nu ska jag till landskrona, ska se lazee! Taggaaaaaad. Poss

Feels like a circle around me while I wait for more

Ligger och myser och njuter av livet, på vår altan. Eller det är mer ett uterum, lite nostalgi musik spelas på stereon  och ja livet är bara allmänt perfekt just nu! Lovisas present är jag äntligen klar med, påtal om Lovisa så är hon äääääääntligen påväg hem! Underbart.


GODMORGON!

Är uppe astidigt idag, kan inte fatta det själv eftersom jag var hemma runt 2 igår. Bussen var verkligen smockfull, gick knappt att andas så bestämde mig för att hoppa av i asmundtorp och sova hos Emma. M. Nu ska vi in till Landskrona igen och kolla fotboll, men vi hörs senare.

Och btw, kön till Björn Rosenström var inte dålig men jag och Malin lyckades iallafall se två låtar, så jag är hel nöjd!





NANANANANAN!

Är hos M-a-a-a-a-lin med jasmine. Taggar till karnevalen och Björn Rosenström, ikväll ska bli awesome! Puss på er
Mest för att jag saknar världens bästa vän som kommer hem imorgon!

2010.07.16


Hej på er. Stack till stranden ett tag med mamsen, var jättemysigt. Nu är jag grymt hungrig, åt inte ens frukost innan, så ska ner och käka sen ska jag börja fixa mig och sedan ta mig emot landskrona. Har lyssnat på Björn Rosenström hela morgonen så att jag iallafall ska kunna sjunga med till nån låt ikväll!
ciao

plötsligt hör jag ett flin och ser din roade min

Godmorgon! Mami kom inspringandes på mitt rum runt halv tio och var lite sådär överglad över att hon beställt biljetterna till London, där vi ska tillbringa lite mer än en vecka. Så jäkla awesome. Ska bli underbart att få träffa gamla vänner, släkt och en del familj. Ja, sen att få komma bort med min bror och mamma ska ju också bli riktigt skönt. Ja, mycket mer har jag inte att berätta. Ska ner och käka frulle nu & dricka tè har jätte ont i halsen. Pusss

WHERE DO WE GO WHEN WE GO FROM HERE

Är hemkommen! Och vilken härlig kväll det varit, har verkligen fått en sån riktig sommarkänsla idag, på karnevalen träffade jag en massa människor jag inte sett på hela lovet, lyssna på musik. Ja, riktigt härligt. Ingen dålli kväll heller eftersom den avslutades fint med lite Andreas Johnsson, är ingen big fan eller så men det var ändå rätt amazing! Nu taggas det till Björn Rosenström och det jäkla bandet imorgon. Godnatt, i'm off 2 bed!



Skor converse
skjorta carlings
linne gina t
avklippta jeans only
väska björn borg
smycken bla ifrån thomas sabo


Don't wanna go down the street where you once came from



Ligger ute och solar och lyssnar på grannens otroligt goda musiksmak, ändå rätt amazing att vi lyssnar på nästan samma musik, fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag lyssnar på det mesta.
Men iallafall vädret sprack upp och det trista molnen plus lite småregn försvann, ikväll blir det träning sen ska jag direkt till landskrona, karnevalen börjar idag. Dock händer inget spännande, men tänkte ändå kolla läget med Jessica.

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut


Trött som fanken, kusinerna lämnade vårt place för ett tag sen. Och nu har jag och Ebbs alldeles nyss tagit en fika eftersom vi suktade efter den sista biten daimtårta som stod i kylen! Nu ska vi bädda ner oss och kolla o.c, snart färdiga med första säsongen. Pussssss

Bilder sen gårdagen!









Kabom, vilken bildbomb. Bara till att njuta, ;)

Vilken underbar gårdag/natt det blev. Vilka vänner familj släkt vi har, helt unika och så jäkla roliga. Jag hoppas mamma njöt av sin 40års dag lika mycket som jag njöt. Ja, det blev en riktigt bra dag. Kramar

alle sammen skubber til det tag


Kusinerna har nyss landat, även moffeponken är här. Underbart väder, och jag bytte nyss om till klänning!

But he's here right now standing in my house and someone turns the music loud


Har fixat och trixat med Lovisas födelsedags present i några timmar dock vet jag inte om hon ser detta (hoppas inte det) men det kommer bli awesome, har även varit duktig och städat min & joshuas våning eftersom vi ska ha folk här över natten! Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag fixa mig, kusinerna kommer och ca två timmar! hurry hurry. Puss

-



Idag fyller mami hela 40 år, och det ska givetvis firas. Har nog aldrig sett vår kyl & frys fylld med såhär mycket mat! Men nu ska det städas och fixas, sen kanske det blir en runda till beachen innan alla gästerna kommer. Men vi får se! Puss

NYDUSCHAD!


Vet inte riktigt vad jag håller på med på bilden ovan. Men men, ska gå och lägga mig nu. Fyfasiken vad jag har ont i huvudet. Hänger åska i luften, kan bero på det. Men godnatt underbara läsare!

So what's wrong with taking the backstreets you'll never know if you don't go


Är hemma ifrån en rätt hård träning. Men tycker det är rätt skönt att få komma igång med fotbollen igen & framförallt träffa brudarna. Drygt två veckor nu, men somsagt underbart. Och snart bär det av till danmark med brudarna! Min magkänsla säger att detta kommer bli riktigt awesome. Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag bänka mig i soffan för o.c! Halla at you later.

DRAR OCH TRÄNAR!


Har umgåtts med hampus och ebbs hela dagen eller hampus kom hit en sväng och käkade med oss, men nu sticker jag och tränar en sväng. Vi hörs ikväll! Love

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like


Godmorgon! Vi har precis insett hur jäkla trötta vi är, och hur jäkla mycket vi ska ligga i min säng idag. Bara kolla o.c och slappa tills min träning  ikväll! Inget fint väder heller, men fy fasiken vad varmt det är. Ha en as kalas bra dag.  Haudi

den 13 juli 2010

Godnatt på er! Har haft en riktigt skrattfylld och skön kväll med hampus, mami och ebbs roligt med människor med humor. Nu har vi precis lämnat hampus vid bussen och tänkte krypa ner i sängen för några avsnitt o.c gårdagens natt blev rätt klibbig men nu har vi ju faktiskt införskaffat två fläktar på rummet så vi lär sova gott inatt! Sovgott, i'm out.


old but still gold, saknar min bror som varit borta i drygt två veckor nu... ♥

men jag har samma trasor på och röker samma marlboro

Herreguuuud så varmt  det är men klagar fan ta mig inte njuter av varenda liten sekund. Går ut en sväng med ebbs och handlar coca-cola, vi har nåt vi kallar abstinens besvär. Sen blir det käk och sen kommer Hampie och underhåller oss. Houdi

what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay


Vi känner oss lite crispy nu efter en heldag på stranden. Dagen avrundas väl med lite grillad mat och mys! Hoppas ni haft en awesome dag. Puss


MAÑANA MAÑANA ELLER SOM VI SÄGER DET MANANA MANANA

godmorgon! Åker in till Landskrona för lite bad & mys med Ebbs och mami, gud så svettig jag är! Puss


TAGGA HOLLAND!


Är man kreativ så är man.

Sitter ute i regnet och åskan med Ebbs och hampi snart börjar fotbollen. Men först ska vi käka pizzaaaaa


IT DON'T MATTER WHAT HE WERE


Nu sticker jag till kågeröd för lite glass och lite fotbollsvm ikväll med grabbarna och Ebbs, vi hörs senare! Och gud vad varmt det är, hoppas detta håller i nu. Puss

söndag 11 juli 2010

Hejsan underbara bloggläsare! Vilken kväll/natt det blev tillslut, börjde med att vi cyklade ut till Calle som bor en bit utanför svalöv, där träffade vi en massa underbara människor. Tillslut bestämde sig jag och Lovis för att bege oss hem till moi igen för att hämta badkläder, sen begav vi oss till teckomatorp med torparna och lite andra människor för att bada hos Linus t. Vid tio över tre var vi hemma hos Lovisa, riktigt awesome kväll!

Nu har jag precis kommit hem, cyklade hem min cykel ifrån ttorp måste ta en dusch nu! Puss

FIIIIIIIIESTA!

Ebba & hennes underbara mamma har varit här och hälsat på en sväng, vid sex kom Lovisa och nu har vi bara fixat oss och ska snart sticka på fest hos Calle! Fint, nu ska det partas i det grymma vädret. Ja fyfasen vad jag älskar det.



Äntligen kommer min klänning till användning ifrån h&m, kram på er!

Jag står precis på gränsen horisonten är nån annans konstruktion

Hej på er. Efter att vi förlorade semifinalen tröstade mamma mig och lovisa med varsin glass. Nu är jag hemma igen, och tänkte lägga mig därute och somna i denna värmen med ipoden riktigt skönt. Ikväll blir det fest skulle jag nog tro, fett awesome!





goodmorning!

Känns som om jag varit uppe tidigt varenda morgon denna veckan, men kan inte påstå att det är dåligt. Man sover liksom inte bort hela dagen. Men nu ska jag in till Landskrona och möta upp brudarna för att spela semifinal i beachfotbollen. Vi hörs när jag är hemma igen, heja haribo!!!


Well that's all right because I love the way you lie

Hej på er! Stack till kågeröd hem till niclas, och efter ett tag blev man i slängd i poolen fast jag och Ebba hade rätt roligt med Mattias och Rasmus hehe. Med blöt klocka och genomblöta kläder gick jag, ebba och lovisa hem till Hampus för att få på oss torra kläder. Vid halv tolv tog jag och Lovisa bussen hem. Trevlig kväll om jag får säga det själv! Nu ska jag sova, och tagga till semifinalen på beachfotbollen imorgon! Godnatt

TODAY I'm WEARING THIS


Klänning gina tricot
pilotglasögon glitter
jeansjacka h&m
karateskor dinsko
väska indiska

Nu sticker jag in till Malmö en sväng och fixar med ett par saker! Vi hörs när vi hörs puss

-


Idag fyller min blogg 1 jäkla år! Kan inte fatta att det gått så fort, men det har varit ett sjuhelsikes år och bloggen har liksom funnits som ett andrum där jag skrivit av mig på både gott och ont. I medgång och motgång, och läsarna har varit ett gott stöd! Ja fyfasiken vad ni är underbara.

Godmorgon fellas!

Uppstigning runt sju då jag bestämt sen igår att jag skulle ut och springa. Var ute i runt en timme, och det var grymt skönt! Nu sitter jag och käkar frulle med mamsen. Senare ska jag in till malmö och fixa ett par saker, ikväll ska jag gymma och möjligtvis träffa Ebba!

PARTY PEOPLE WHERE'S YOUR DRINKS?


Lyckades se så snygg ut på båda bilderna! Men nu sticker jag på fiesta, vi hörs ikväll/inatt. Pussssss

HARD WORK WORK WORK!


Det är inte lätt att vara biff, 1,5 h jobb och 500 spänn rikare. Nu ska jag hälsa på duschen!

8 juli 2010

Hola guapas! Nu har jag och lovisa jobbat klart, musklerna har kommit till nytta eftersom vi burit in en massa ved ifrån innergården till en lada. Tänkte åka hem och ta en dusch, sen vidare till landskrona för att åka ut med en kompis båt till Gråen och bada med vänner. Men vi hörs sen! Puss



GODMORGON!

Godmorgon på er snyggingar, igårkväll stack jag till munkebäck för lite vm, bad & tältning. Spaninen vann, så nu är tyskland ute. awesome! Efter matchen bädda vi ner oss inne i tältet, men runt tolv bestämde sig jag och Rasmus. A för att bada och spela volleyboll. Sen hade vi det allmänt trevligt inne i tältet, och somnade runt fyra. Vid halv sex vaknade vi igen, och sen somnade vi om tills nu.

Idag ska jag jubba med lovi, ska ta bussen till t-torp snart! moneeeeeeey
puss på er.

NU DRAR JAG UT TILL SKOGEN!


Nyduschad, mätt & belåten. Och ikväll hejas det på Spaninen. Nu sticker jag till Emma, där jag ska tälta med ett par vänner! Vi höres

TYCKTE JAG HÖRDE VIVA LA ESPAÑA!


hej hopp! Har stekt på beachen med ebbs hela dagen, helt okej. Sen åkte jag direkt till gymet med mami, och nu taggar jag inför spanien-tyskland. Ska bara hoppa i duschen sen ska jag åka vidare till a-torp för lite bad & mys med vänner! Ciao


VI ÄR MED I TIDNINGEN!

Som jag berättade var vi ju med i en beachfotbollscup igår, och vi blev intervjuade av en kille ifrån HD. Och idag kom vi med i tidningen. Riktigt awesome!



Mer kan ni läsa ---> här

that's all right because I love the way you lie

Taggar beachen imorgon! Och vilken vm match, haha. Holland vann med 3-2 skulle jag tro, men nu ska vi kolla o.c puss



den 6 juli 2010


 illamåendet sitter kvar men har sovit bort det mesta, vågar inte riktigt stoppa i mig nåt även fast jag är rätt hungrig. Sitter istället och gluttar vm, och snart ska holland-uruguay spela ebba kommer också och håller mig sällskap! Fint som snus, ha en underbar kväll. Poss


-

Vet inte om jag åkt på nåt, eller om det är maten jag ätit. Men fyfasen, vad räligt

They say bad things happen for a reason


Hej mina söta läsare! Jisses vilken dag, steg upp 06.30 för att jag skulle ta mig ifrån Båstad till Landskrona eftersom några tjejer och jag skulle spela  beachfotbollsturnering. Var riktigt awesome, vi vann 5 matcher så på lördag ska vi spela semifinal. Härligt! 
 
Nu har jag precis kommit hem, och är sjukt trött! Om en timme sticker jag och tränar, så vi hörs ikväll. Puss

I DONT THAT BELIVE ANYBODY FEELS THE WAY I DO ABOUT YOU NOW



Har nyss käkat tacos! Fyfasen vad mätt jag är nu, snart ska vi hyra film & bara mysa. Imorgon beger vi oss hem igen, synd faktiskt. För här är verkligen riktigt mysigt. I'm out!

Sometimes we all have bad days when everything feels so far away



Jolanda be cool spelar inne i båstad idag! Fyfan vad orättvist att jag inte är 18. Åh vad livet är orättvist ibland.

Dagens!



Tisha- the beatles by h&m & ännu en dag när favorit shortsen är på!

ENTARTAINMENT!!!


Snacka om schtekiga killar, haha. Nu sticker vi in till båstad! Awesome, kärlek på er.

MORSNING KORSNING!

Godmorgon på er! Här har varit full rulle hela dagen, började med en storfrukost med brudarna. Sen har vi bara chillat, vi funderar starkt på att åka in en sväng till Båstad! Vi får se helt enkelt, ciaooo!

SOVGOTT!



Ännu en underbar dag har passerat, nu ska vi vila ögonen. Om det blir så, men vi hörs imorgon! Puss


ÄR I BÅSTAD!

Vilken härlig eftermiddag! Blev först en fika med tjejerna och alla holmare. Sen stack vi till havet och jag tog mitt absolut första ärliga dopp! Sen åt vi nygrillad mat, och nu har vi tjejer gett grabbarna en ordentlig fotbollsmatch! Men nu rinner verkligen (bokstavligt) svetten på oss, så ett dopp i det blå sitter ju inte helt fel! Hoppas ni haft en underbar dag, vi hörs sen! Puss

Båstad here we come!


Sticker till en väns sommarstuga i några dagar ska bara njuta av att få vara med mina gamla vänner. Vet inte hur uppdateringen blir, men vi hörs när vi hörs! Big love på er

en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din


Klänning ifrån vero moda 3/4 tröja köpt på jc

Bilder sen 3/7







Ja, här har ni några bilder sen igår. Måste säga att det har varit en av sommarens varmaste och bästa dagar, så jäkla mycket skratt. Fast när jag fastna i uppswinget blev jag lite skräckslagen, men det jämnades ut när mammas byxor sprack i flumride! Herregud. :] Ville bara säga att jag har en bästa vän i världsklass och att jag kommer bli lite halv nu när vi inte kommer ses på ett antal dagar. Pew pew, lovisa.

Tack för igår!

man du gjorde inget dumt, lät som hon tog det för tungt


Godmorgon! Lovisa har precis lämnat my place, efter hemkomsten ifrån Göteborg stack vi direkt till kågeröd. Träffade lite folk, men stack hem igen. Idag har vi inte direkt gjort nåt, hunnit äta frukost och sen har jag varit lite småsur... Men nu ska jag hoppa i duschen! Lite bilder kommer snart, see ya!


HEMMA IGEN IFRÅN GÖTEBORG!

Vilke jäkla-awesome dag! Detta behövde jag verkligen, ha lite kul. Få leva, riktig underbar dag som jag sällan kommer glömma. Jäklar, har ränt runder på Liseberg hela dagen med Lovisa och våra muppar. Ni får bilder imorgon, nu ska jag hoppa i bingen. Har varit uppe sen halv sex. Puss

WE'RE OUT!

Nu drar vi iväg på en liten tur till götet! Men ha en riktigt bra dag, så hörs vi senare ikväll eller imorgon. Puss


DAGENS OUTFIT!


Tunika & linne- gina t  jeansshorts-only (bor typ i dom) väska-indiska ringar- present & glitter armband-thomas sabo miss dee och pears for girls klocka-italien

GODMORGON GULLUNGAR!


Fasen vad jag pressade på stranden igår, insåg inte att jag blivit mycket brunare. Äh, kan inte mer än att älska det.


Godmorgon! Vaknade för drygt en timme sen, står just nu och fixar mig inför en 3 timmars lång resa upp till Göteborg med Lovisa och company! Kommer bli en riktigt awesome dag, både jag och lovisa är rätt peppade på vad Liseberg har att erbjuda. Sen att vi ska cabba upp med hennes mammas bil gör ju inte saken lide bättre heller. Nu ska jag fortsätta fixa mig och strax käka frukost med mamsen! Men ni lär få höra mer ifrån mig innan jag åker. Puss

I've had you so many times but somehow I want more

Vilken dag! Låg och stekte på stranden med Lovisa i princip hela förmiddagen&eftermiddagen. Måste säga att det var riktigt jäkla skönt. Doppade till och mig i havet lite då när det blev för varmt. Sen åkte vi hem till Lovisa för att käka pizza och se Uruguay-Ghana. Fint som snus! Och imorgon bär det av en sväng till Göteborg, blir riktig tidig uppdatering! Nu ska jag säga hej till bingen. Pussssss



Maroon 5 - She Will Be Loved

NU SKA JAG TILL STRANDEN!



Overzized brottarlinne- h&m  förra årets avklippta jeans ifrån only  läder armband ifrån accent

Vi hörs när vi hörs! Ha en underbar dag. I'm out

MORNING!


hello sunshines, vaknade på rätt gott humör imorse. Även fast jag sovit jättedåligt, dagens planer var att åka in till stranden rätt tidigt men givetvis ska hela himlen vara full av moln. Men det ska spricka upp snart, så har bestämt mig för att möta upp Lovisa om en timme och sticka in till stranden. Puss

Själv och ensam begreppsförvirrade?

Det är sånna här kvällar som får mig att bara vilja vara ensam. Kan säga att jag medvetet satt bloggen åt sidan idag, och det är inget jag tänker be om ursäkt för. Ibland vill man få tid till sig själv och bara få tänka klart för engångsskull, jag gick ut och sprang en runda eller det blev mest att jag gick. Fick tänka och bara vara med mig själv och ipoden, det var ett bra tag sen jag riktigt njöt av att inte få ha folk omkring mig. Det är ju faktiskt en av de bästa sakerna jag vet att ha folk som värnar mig gott och människor som jag själv tycker om omkring mig. Men ibland är det somsagt skönt att bara få njuta av de få stunderna man har med sig själv.

Lovisa Wifvesson, du är en människa jag håller närma hjärtat. Du är bäst


sometimes the bad things and the right things are the same


Lite brunare är jag allt.. ;)


Blev en mysig men rätt jobbig mysig runda till stranden idag. Blev ju en del tårar och så, men jag har en känsla av att denna orsaken kommer föra oss närmare. Även om orsaken kanske inte är speciellt bra, även fast denna orsaken kanske är urusel. Men det är tufft för mig att veta att det som är jobbigt för mig är inte ens hälften så jobbigt för er. Men somsagt, vi kommer fixa detta.
Visst är det konstigt när man träffar någon man inte träffat på åratal men ändå stått jättenärma och spenderat den "viktiga" delen av sin barndom med, det är sjukt hur mycket man har att prata om! Min magkänsla säger att detta kommer bli bra, även om det kommer vara jobbigt!

nu ska jag käka tacos ;) ha det!

DRAR TILL BEACHEN!


sticker till landskrona med Lovisa och blir brunare, vi hörs när jag är hemma igen! Pusss

RSS 2.0