Godnatt

Sovgott, alla läsare! Nu stänger jag av datorn..


bilderna bjuder jag på - *ush*

Dagens låt

 
mammas gata- promoe



Ut nu =)

Nu är Emmely här, Och vi ska hem till henne och kolla twilight.. Jag är väl den enda i hela världen som inte sett den än? Haha.. Vi hörs senare ikv! Puss
/alice

Hann inte med dagens outfit imorse, så får ta det nu!


♥skor - converse
♥JeansTights - pieces (veromoda)
♥Kofta- carlings
♥Halsduk- only


Rosa alice

Dagens outfit kommer senare, hann ju inte lägga in den imorse.. Fick bråttom till Emmely ♥♥

Jag just nu:

Lite trash kläder, men är grymt trött! Var bara tvungen att byta om när jag kom hem..


090930

Hej alla underbara läsare♥ Nu närmar sig September sitt slut, och jag har haft en riktigt bra månad.. Eller har iaf varit glad mest av tiden ? Jaja..

Skolan, har varit tråkig ? Har haft matteprov, gick väl bra tror jag.. Ska göra färdigt andra delen imorgon önska mig lycka till? Har orienterat idag också, sjukt tråkigt! Hm.. fotboll är roligare. Sprang den J**** rundan på 34min och det var killar i min klass som sprang på typ 24 minuter? ( &och dom bor inte ens här! ) Ja, men jag blev godkänd iallafall bäst

Nu sitter jag än en gång och kollar på mitt favorit program Gossip girl

xoxo

Söt!

Mona Marcus Rasmus och Erika, har fått tbx min telefon nu :@



Godmorgon allt bra?

Hej, bloggen! Sovit gott?
Nu ska jag iallafall fixa mig sen sticka och träffa Emmely, sen iväg till skolan!
Men vi hörs snart..

foto: alice -nikon d5000










Godnatt!

Sovgott, kära läsare! ♥ Måste sova nu, för vill gärna vara pigg imorgon eftersom jag har orientering som jag gärna vill klara av eller få mer än godkänt på iallfall! Ska äta en god frukost och duscha imorgon, så blir jag riktigt pigg! Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag!

Laddar upp några bilder, nu när jag var ute och fotade igår! Puss

ARSENAL!

Nyduschad osv.. =) Sitter och kollar på mitt favoritlag arsenal  och nu gjorde dom MÅL! Gud vad glad jag blev, alltid se sitt favorit lag vinna! Eller jag hoppas dom gör det iaf...

Va ju och tränade för ett tag sen, det var väl skönt.. Och Emmely ska nog börja hos oss! Wiho, *glädje*

Emmely är här ♥

Hej bloggen♥ Mår alla mina läsare bra?  Jag mår helt okej, ska iväg och träna nu, och skolan har varit bra idag, har haft hemkunskap och lite sådant =)

Nu är emmely iaf här, och vi ska dra till bussen och jag är sen som vanligt! Så måste dra nu, men vi hörs ikv..

Lots of love /alice


Hos elin nu

Godmorgon bloggen, dålig uppdateringen igårkväll.. Vet, men ja jag är här nu =) Men är hos Elin, och orkar inte förklara läget, men vi ska iaf snart dra till skolan.

Vi hörs efter skolan, puss


skönt med höst




Videoinlägg -

Lite mycket lässpande och så.. Men ja, haha! Mitt första videoinlägg,  och egentligen förstår jag inte poängen med att sitta och prata till en kamera haha ? Känns helt ovant faktiskt, men ja..





ser bättre ut utan ljud, haha men gör som ni vill!

Hello bitches

Har nyss kommit hem, det började regna lite smått så jag gick hem istället.. Blev inte så många foton med andra ord, men ni ska få se några stycken sen..

Nu sitter jag och kollar Gossip Girl, loving it


typ slår nästan OC hallå då är det DÖbra!

hemma ifrån skolan

hej bloggläsare =) Har precis kommit hem och tänkte gå ut en runda och fota lite med min kamera, (nikon d5000) för er som inte visste! Så fint nu när alla löv håller på att falla..

Min skoldag har varit rättså tråkig, har bara haft lite vanliga lektioner idrott spanska bl.a (sen är en v i s s  p e r s o n i m i n k l a s s väääldigt jobbig)! Ush..

Men vi hörs sen :) puss

Vi hörs sen

Nu drar jag & handlar bullar, sen hem till Elin ♥
Sen sticker vi väll till skolan + att det regnar :S
LOVE


höst väder





♦ Leggings hm
♦ lång kofta indiskan
♦ halsduk only
converse på det


Godmorgon alla bloggläsare =)

Måndag morgon, nya tag osv...  Har sovit riktigt gott, så typ när jag vaknade trodde jag att det var natt för det var helt mörkt ? Men klockan vara bara kvart i sju, helt sick vad tiden går fort! Snart jul o allt..

Nu när jag har fixat mig och lite sånt, så ska jag hem till Elin (som spenderat natten själv) med frukost sen sticker vi till skolan,  men vi hörs då!
Puss

Flickan som lekte med elden

Är den bra? Har någon sett den? Är den värd att se? Är den bättre än män som hatar kvinnor? Finns det någon som kan svara på alla j**** frågor?

stänger av datorn och går och lägger mig & kollar filmen förstås, love♥
Men ja, vi hörs imorgon puss
♥♥♥


Mys ♥

Nu ligger jag i min nybäddade säng (som mamma bäddat), för jag kan fortfarande inte bädda min säng ordenligt så mamma får göra det.. Tänkte iallafall krypa ner under täcket och kolla på män som hatar kvinnor för tredje gången denna helgen. Undrar om jag verkligen vågar kolla på den helt själv (..?)

Har glömt att nämna en sak, igår så åkte jag ju till kågeröd med linn och emmely.. Sen tog vi tio bussen hem så stack jag hem till elin, där julia också var. Så kollade vi klart på sista delen av män som hatar kvinnor sen ca 2 timmar senare stack vi därifrån hem till Julia, sen cyklade jag hem *själv* i mörkret, ush.. Men när jag är två gator ifrån mitt hus, hör jag en man skrika, sen helt plötsligt står han framför min cykel och skriker "-du måste ha lyse på cykeln, sen på något sätt är han mitt på gatan eller han hade liksom gått ifrån mig en bit, så cyklade jag allt vad jag kunde där ifrån, sen skrek han något efter mig, gissa om jag blev rädd? Gud, vad äckliga människor det finns, speciellt alkohol påverkade ?


Fett taggad

SKUMDISCO @ EKEBO


Ines ♥








JUST DE!

På vägen till dopet stannade vi på nåt random ställe, och där hittade jag faktiskt en fin (men förliten) bh. Smart som jag är provade inte den.. Jaja, kanske kan ha den hemma eller nåt, eller ge bort den..?

Frank dandy




Hemma igen

Hej bloggen, hur har eran söndag varit?  Jag har ju varit på dop, sen direkt när jag kom hem somnade jag direkt, så det blev inte direkt något bloggande då.. Nu har jag vaknat och lite så, =) Bilder från dopet kommer nu.. Puss


DOP


Söndagmorgon -.-

Godmorgon, på er vakna läsare.. Själv tvingas jag gå upp såhär tidigt idag, eftersom vi ska ner till Beddinge strand för min kusin ines ska döpas. visst det är alltid kul att träffa min släkt, för dom är så sa**ns roliga men lite drygt att gå upp såhär tidigt ? Jag förväntade mig en lååååång sovmorgon! hm.. Kameran ska givetvis med så det kommer upp bilder sen när jag kommer hem igen.
 
Just nu, Har precis duschat och ska börja göra mig iordning nu, men vi hörs sen!



 
bikini linjen är kvar, hehe puss ♥

emmely's place


Linn & moi, nu drar vi ut

ut nu

Ska möta emmely & linn sen drar vi till Kågeröd och träffar några killar, sen ska vi nog iväg till någon annan, men vi hörs ikv, eller senare!

Puss alla söta bloggläsare ♥
Får väl passa på att önska er en trevlig lördag kväll också


guys guys guys!

Girls don't like boys - girls like cars and money

Hur ser den perfekta killen ut? - Han ska (självklart) se bra ut, tycka om mig! Sen ska han vara rolig givetvis, sen finns det väl alltid någon unik egenskap hos alla? (..?)

Vad  heter den perfekta kille?- ?

Finns det någon perfekt kille i ditt liv?- kanske

Isåfall vem?- hemlis, eller håller gärna sådant för mig själv..

Är du singel?- yes.

Hur känns det?- Har ingen aning, har nog aldrig haft ett seriöst förhållande! Inte som varat mer än en vecka!

Vill du ha pojkvän?-  Om han är perfekt, som ovan ;) Så kan jag ju tänka på det

Hehe, svar på frågor! Kan ni kan jag




saturday evening!

Hello, nu har jag nyss kommit hem ifrån teckomatorp.. Riktig håla detdär är, fast svalöv är kanske inte så himla mycket bättre!

Men ja, nu ska jag äta middag med min familj, sen ska jag ut =)

Drar ut och möter upp emmely

Vi hörs sen !

Stress!

Godmorgon bloggen! Nyss vaknat, och tänkte fixa mig lite snabbt och käka frukost sen sticka till torp och kolla  lovisas fotbolls match, men vi hörs senare puss

090925

updatering! Nu har **** precis gått, har haft det rätt mysigt och kollat män som hatar kvinnor, och jag som trodde jag var sist med att se den, men tydligen inte ;) Nu är jag hemma alldeles ensam, hui! Och jag är mörkrädd så har tänt alla möjliga lampor i vårt hus, och låst dörren! Men nu ska jag äta chips och dricka cider, all alone Hahah puss

har fyndat lite ;)

Dagens inköp:
Höga converse (har bara låga) 700 kr:-  560 kr:-


Gina tricot 100 kr:-   49,50 kr:-

Sen ett par svarta strumbyxor, snyggt nu på hösten ;)

hemma från stan!

Hej, bloggen! Hur mår ni? Själv mår jag bra nu, åkte till Landskrona sen vidare till Lund fick shoppat lite.. Nu är jag hemma och tänkte åka någonstans eller bjuda hit någon, vi får se!

sjuk

Hej bloggen ♥, gick hem från skolan för några timmar sen, fick riktigt ont i magen igen så som förra veckan ni vet? Men mår fint nu, och ska snart iväg möta upp Sara och Jasse, så ska vi till Landskrona, och sen ska vi iväg och fika =)

Vi hörs ikv!

Nu drar jag till skolan, puss



Såhär ser jag ut idag, lite halvt skabbig! Hehe, pus

hey you lovely!


Hej på er ♥

Godmorgon, kära läsare! Idag är jag på strålande humör faktiskt, har sovit riktigt gott & snart ska jag iväg till skolan. Tänkte berätta att det var längesen jag var såhär glad, och det känns skönt att vara på ett trevligt humör.

Iallafall, så tänkte jag berätta att efter skolan så ska jag iväg in till stan och fika eller göra nåt med ett par vänner, så vi får helt enkelt höras när jag kommer hem därifrån..
Men nu måste jag fixa mig, vi hörs sen!


updatering

Hej! Nu är jag trött-hängig- på¨sovhumör- utmattad-febrig-mätt!
Godnatt! Vi hörs imorgon

Off to häljarp

Nu ska vi dra och träna, emmely och jasse är här nu vi hörs ikv!


PUSS

090924

Hemma från skolan nu, sitter och kollar life of ryan mjaou! Och äter pastasallad! *nyttig* Sen ska jag och jasmine iväg och träna, vihörs senare! puss

Vi hörs i eftermiddag ♥


Dresslook



♥ Blus- kappahl
♥ Sjal- hm
♥ Jeansleggings- vero moda
Converse


Godmorgon läsare

Hej på er, ♥ Nu håller jag på att fixa mig för sen ska jag iväg till skolan ni vet!
vi hörs snaert

It's not you i'm inlove with 
i'm inlove with myself
and then he left
not even a goodbye kiss
Im so inspired
One last kiss and then you're gone
/alice

Hemma från helsingborg

Nu är jag hemma från Ltu:n! Det var en lärorik och rolig träning, och fick träffa personer från zonlägerna också, och lovisa såklart ♥ Nu har jag ätit och fixat lite, tänkte sova nu helt utmattad, tar väl nya tag imorgon, men puss och sov gott! Så hörs vi då imorgon.. =)

LTU!

Nu hämtar lovisa snart mig, så ska vi in till Helsingborg, och sen på Lokal talang (ltu)- träning
Men vi hörs när jag är hemma =) Puss

Hemma igen.


Har varit och handlat en snabbis, det på bilden! det är inte förrens nu, jag verkligen börjat inse hur gott choklad är, och det är nu jag insett hur tjock man blir.. Men ska laga mat nu! Puss


Hemma från skolan!

Hej alla underbara läsare, ni flesta är väll i skolan nu.. Själv gick jag hem för ett tag sen eftersom om några timmar ska jag iväg (till Ltu som jag nämnde innan) , och måste käka vila upp mig och lite så innan! Min skoldag har varit rättså kort, men har varit med på idrotten iallafall!

Men nu ska jag upp och handla lunch,vi hörs sen babes!


Outfit


♦ Lackbälte - monki
♦ Gråa leggings - only
♦ Blå väst/linne - gina tricot
♦ Grå ulle tröja - race marine
♦ Svart linne - hm, divided
♦ Pärlhalsband - Ur&penn


Godmorgon läsare :)

Godmorgon bloggen, hur mår ni idag? =) Nu ska jag snart iväg till skolan, osv.. Sen idag slutar jag tidigare (än vanligt) Ska på en LTU träning, inom fotbollen då! Ni kanske inte vet vad det är? Men det är för dom bästa *i vår zon* Ja, nu ska jag inte tråka ut er med en massa fotbollsprat!
Vi hörs i eftermiddag, uppdaterar då!
Massa puss

herregud

Nu är jag trött, hehu! Måste sova, men vi hörs ju självklart imorgon! Update på morgonen like always allt för er? ;) Men då hörs vi imorgon, puss & godnatt!

 
fjortis va? Håller med! Men elin provade kläder och jag hade tråkigt! Så det bara blev så..
Men står fast vi mitt ord, och nu måste jag verkligen sova!

Kärlek♥



rusted root- send me on my way

Har ni sett filmen mathilda? Oj jag har sett den tusen gånger den var verkligen min favorit film när jag var yngre i'm so inlove ♥ Denna låten var iallfall med i filmen, och dessutom får den mig att tänka på mysiga saker, så nu kan ni sitta där hemma och fundera..


Just de!

Har ju glömt visa vad jag köpte!
149:- gina tricot

sen ett svart vanligt bas linne, ett flätad hårband och en sak till.. Minns inte riktigt vad, men jag orkar inte ladda upp bilder på allt! Så nöj er helt enkelt med denna ;)

Kvällsblogg!

En lite sådär kort sammanfattning av min tråkiga dag (som tillslut blev) en rolig dag! Eller morgonen med elin var ju mysig också, fast stressig som f** och jag fattar inte varför jag a l l t i d ska lämna allt till sista sekund! Åh blir så trött på mig själv ibland..

Men skola innan, som jag berättade gick väl rätt bra, fick MVG på någon lame tvättinlämningsupg! Haha *stolt* ellerhur, är man bäst så är man! Sen blev jag hämtad och skjutsad till samlingen med laget, kom försent. Haha så jä*** typiskt mig! Men matchen gick bra, men ska inte tråka ut er? Gjorde iaf ett mål, och resultatet blev 3-0 eller 4-0 aja whatever huvudsaken är att vi vann! olala.

Nu ska jag plugga engelska, mycket pluggande härva!

Puss

Bild sen imorse

'
Blev ju lite stress imorse!
Vi hörs alldelles strax...

090922

Har nyss kommit hem från skolan, eller snarare en timme sen (..?) Har haft en rätt lugn dag i skolan, fast mest haft uttjatade tråkiga lektioner idag, inget roligt alls? Så kan tala om för er att jag absolut inte har nåt roligt att blogga om tyvärr

Just nu väntar jag på min mamma, som ska skjutsa mig till fotbollen! Ska ju spela match nu ;)

Vi hörs när jag kommer hem ikv! Puss


Off to school!

Vi hörs sen!


090922

Godmorgon bloggen ♥ Hur mår mina kära läsare idag? Bra antar jag.. Jag mår också bra, somnade runt halv ett igår efter som en viss person hade mundiarrè haha! Nej men det rätt mysigt faktiskt fast elin är ju mysig och snäll och underbar :] 

Just nu sitter jag och äter bacon & ägg medans elin ligger och pratar med mig ifrån sängen =)
Vi hörs om en stund puss

Godnatt!

Nu ska jag och elin sova =) Men sovgott vi hörs imorgon, uppdaterar efter en god frukost!
See ya!

@ elin

Hej alla bloggläsare♥, riktigt usel uppdatering från min sida idag! Men har ju inte varit på bästa blogghumör och har dessutom varit i skolan och sen lund direkt efter det.. Blev dock inte så mycket handlat i Lund fast Elin hittade ju massor med fina saker!

Nu sitter jag och pluggar och dricker mango vatten och äter billy's panpizza! Sen ska jag och elin kolla film väl, sover här idag! Elins föräldrar är ju bortresta, och jag vet ju själv hur det är att vara hemma helt lonely! Not fun..

Men vi hörs senare, puss puss


Det här trodde ni inte om mig va? Nej men faktiskt elin som tvingat mig! Har ju prov på satsdelar imorgon gäsp*.. Bla bla bla


nysduschad elin söt va?


Lund

Hej bloggen, hur mår ni?   Kom hem från skolan för ett tag sen, & nu ska jag iväg igen till Lund med Elin, handla och fika! Vi hörs sen puss


Facelook



♦ Pärlhalsband - ur & penn
♦ Flätat hårband - Hm

Outfit



♦ ribbad kofta - kappahl
♦ Bas linne - gina tricot
♦ Jeans legging - vero moda

Godmorgon!

Hej bloggen, godmorgon alla läsare =) sovit gott? Heh, själv gick jag upp klockan sju :s

Nu ska jag kila iväg till skolan, men vi hörs sen! Puss

Puss

Nu har jag sprungit runder och jagat spindlar med toalettsullar i evigheter eller kanske inte evigheter men ett tag, & där kan dom få bo. Men fan inte inte levande i samma hus som jag bor i, speciellt sånna äckliga feta med långa ben..! Makes me sick.. bara ens tanken?

Men  nu ska jag sova =) Vi hörs! & sovgott förresten ♥

PUSS


sunday night

Ligger och myser och kollar film, och är alldeles för trött för att lägga ut dagens inköp nu! Får se ifall jag gör det imorgon, vissa är ju rätt nyfikna ;)

Tungpiercing (stavning..?)

Hm.. När jag har pengar nog, ska jag göra en sån hära, fast vet ju inte riktigt vad det kostar någon som vet?

   

090920

Hej bloggen, gud vad dålig uppdateringen idag! Kom hem för några timmar sen.. & Nu har jag precis varit ute, gosh! Men har ju handlat så får väl visa upp det i bloggen sen =)
Vi hörs snart! Puss

Off to malmö

Drar nu, men vi hörs när jag kommer hem!
Lovelovelove





Dagens outfit! Hinner inte beskriva, men ja shopping facet är med ;)
Puss

Nyduschad!

Hej igen, stress(inlägg) Här då! Har bråttom, måste fixa mig jättesnabbt nu! Kanske hinner en outfit bild, eller inte.. Isåfall hörs vi när jag är hemma från stan! Puss


Hello sweet sunday!

Godmorgon! Sovit gott? Hell yeah att jag har.. Har nyss käkat frukost, och tänkte gå en runda med vålle! Min hund! Sen ska jag iväg till Malmö, och fika & shoppa wiho!

PUSS


Godnight and don't let them betbugs bite

Sovgott nu, alla läsare ♥  Hoppas ni haft en mysig lördag! Min har varit ultrabra, men ska kolla färdigt på sex and the city så vi får helt enkelt höras imorgon!
Lots of love, alice

Wild child (!)

"och ska jag stoppa in den?" "hjälp henne att få in den" "spotta på den med"  Hade ni varit där hade ni fattat, synd om er att ni inte var det ;)  Det är ju inte många som har lika kul som oss en lördagkväll!
I love u♥


trött? Enda bilder ifrån idag!


Aloha!

Hej bloggen♥, dåligt uppdaterat idag men men! Har varit i Lund, och kollat bio med sara! Riktigt rolig film, The ugly truth! Har ni inte sett den? Se den! Kan inte minnas senast jag skrattade så mycket..

Innan bion blev det donkan, efteråt också! Det var sån inspark i Lund, så där var en massa snygga killar! ;) Klart vi inte missar det.. Och de flesta befann sig på donken! Mjaauo!!!

Nu är jag hemma igen, tänkte kolla film & lite sånt! Ska ner och fixa lite saker nu, vi hörs snart!

Off to Lund!

Såhär ser jag ut!
ser ut som en bitch på bild 1 (inte meningen)
Vi hörs!




♦ väska, jeansjacka, sjal och svarta leggings är ifrån hm
♦Skor converse
♦ silverarmband present
♦ klocka ur&penn (sthlm)


Saturday plans!

Nu ska jag snart ut möta upp Sara (som redan sitter på tåget när jag kommer) Sen ska vi till Lund, och kolla bio, och shoppa nåt kanske? Vi får se.. Vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss

Lite segstartad?

Snart på gång, ny duschad och allt ;)





One two three four,
uno dos tres cuatro

♦Linne från dcate
♦ Hotpants hm
♦Vit spets bh- hm


Äntligen!

Så ja! Nu är jag färdig, och här kommer resultatet


Lite skördat! Men ändå helt okej..





goodmorning sunshines

Hej på er ♥ Sovit gott? Det har jag gjort, är uppe såhär pass tidigt eftersom jag inte hade planer på att sova bort hela min dag.. Shoppa? Får se är rättså sugen på det! =)

Just nu: Sitter och plockar mina ögonbryn, det behövs ju det med
Hör av mig senare puss

Goodnight lovers!

Kärlek på allt och alla er som läser min blogg, tack för det!♥
Men nu är det dags för mig att gå och lägga mig, eller ska somna till sex and the city (säkert tredje gången jag nämner att jag ska se den) Men nu ska jag verkligen se den! Haha..
Sov gott, vi hörs imorgon! Puss

Svart på tal, pucko !


För det första stå för vem du är istället för att kommentera anonymt, jag menar come on? 

För det andra har jag inte ens fotoshop, och det enda stället jag redigerar mina bilder (inte alls ofta!) är picnik och kan man ens göra så där (?..)

Och för det tredje vet jag inte ens hur man "redigerar sina ben" Så visst jag *över* reagerar kanske, men vill bara få folk att veta att jag absolut inte redigerar mina ben! Men okej! jag tar väl det som en komplimang? Eftersom jag antar att du tycker mina ben var smala? Thanks alot *fniss!
 ;)

hemma igen!

Saknat mig? Har varit borta lite länge nu.. Men var i torp och grilla =) Mysigt men kallt, och här kommer lite halvt seriösa bilder!  Enjoy!
love










UT NU!

Ska ut nu, & träffa några av Joshua's vänner & en del är mina också såklart! Vi ska grilla och ha det mysigt, får väl ta chansen nu, för jag tror det blir den sista grillningen för i år, =)
Vi hör sen ikv!

L.O.V.E♥

Right now..





Hello, nu ska jag kolla på sex and the city! Och har nyss fått reda på att det kommer en tvåa, vadå att jag kommer springa till seriepremiären? =)
Puss

& jag vet! Men jag har studiedag,  JAG KLÄR MIG SOM JAG VILL :D


Ändrade planer (!)

Hej bloggen, dålig uppdatering? förlåt, men handlade frukost sen åkte jag hem till elin och åt där, dömysigt! Fast när har man inte mysigt med elin?

Nu har hon åkt iväg till hennes kära far, & jag tänkte kolla film.. Fast det är rätt fint väder så kanske ska passa på att vara ute? Vi får se..
Höres senare♥

Godmorgon!

Hej bloggen, hur mår ni? Jag mår prima, och nu ska jag iväg och handla frukost, men vi hörs sen.
Puss puss

03.58- studiedag

Förvånade? Jag är fortfarande vaken.. Och är duktigt hungrig, så får väl gå ner och göra nåt att äta! Utan att väcka halva familjen iaf, minst..
Hörs imorgon! Eller ja, idag? typ senare hehu
Kärlek

Sovgott!

Sovgott alla fina läsare♥ Ha en bra dag imorgon.. Lär sova när ni går upp, hehe *studiedag* olalala!
Puss Puss vi hörs imorgon!

I love u♥

Ännu en mysig dag med dig.. Babe, alltid du och jag!♥


Nyttiga? HELL YEAH



PUSS


Veronika's place.

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos veronika =) Vi har käkat och läst veckorevyn, bilder kommer senare. Sitter vid veronikas dator nu, så kan inte lägga över bilderna, eller ja.
Jaja, nu ska vi kolla på step up 2 ;)

Träning yeah!


UPDATE!

Hej underbara läsare ♥ Hur mår ni?
Vill bara påpeka att ni som läser min blogg är rätt dåliga på att kommentera, haha! Ifall ni kommenterar och ni har en egen blogg reklamerar ni ju den samtidigt och på såsätt får ni ju också fler läsare bara en tanke!

Nu ska jag snart iväg och träna med mina brudar, ska bli skönt efter som jag bara legat och degat hela dagen, men vi hörs senare!
Love

Plättar & Pannkakor

Grundrecept: 2 personer
1 1/4 dl vetemjöl
3 dl mjölk
1 krm salt
2 ägg
1 msk matfett

Tips:
Är du vegetarian eller allergisk mot ägg kan du ersätta äggen med 2 krm bakpulver!


Pannkakor!

Det blev pannkakor till frukost/lunch!






Resultat =)
Recept kommer snart!

Just nu =)





Pyjamas outfit!
♦ tee ginatricot
♦ Hotpants - hm (sports(?)
På tredje bilden är det björn borg trosor som syns inte med meningen ifall ni tror det!

090917

Godmorgon, eller godförmiddag eller vad säger man goddag? Jaja, nu har jag iallafall vaknat! Ska ner och käka frukost, ägg och bacon kanske? Eller så sticker jag iväg och handlar något? Får väl se..
Ha det bra! puss

Sovgott

Godnatt alla söta bloggläsare!♥ Haft en lång dag och på tiden att jag går och lägger mig! Men jag uppdaterar på min studiedag imorgon ;)
LOVELY!



Haha, nej ska sluta med ↑ detta nu, haha det är bara såå wannabe!
Fast jag gjorde den mest för att det var kul + att jag hade väl hyffsat tråkigt! Äsch vi hörs imorgon!
Puss


Sovgott

Godnatt alla söta bloggläsare ♥ Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs imorgon..
Puss & kram alice

Gratismode.se

Bli medlem på gratismode.se där du kan du värva dina vänner och vinna presentkort på massa kända butiker runtom i Sverige! Det enda du behöver göra för att komma igång är att bli medlem här 
Lycka till önskar alice!



Vad väntar du på? Sätt igång och shoppa loss!

vrede!

Nu är jag arg? Designen ser helt konstig ut, vet inte riktigt vad som hänt? Men sur nu iaf.. Och det har varit såhär ett bra tag nu! Är det så på era bloggar också?

090916

Hello loves! Hur har eran dag varit? Själv började det med att jag kom försent till spanskan, lämnade ju inte huset förrän 5 i 9, och vi börjar klockan nio.. Sen var jag tvungen att ha ett samtal med min mentor fast han är ju iallafall en av dom normala lärarna *skönt* Sen fortsatte dagen med några tråkiga lektioner (döda mig?)

Och nu har linåkerskolan två studiedagar också, ohyes! Härligt, men funderar på att gå och sova ett tag, jag kan ju vara vaken hur länge somhelst idag, kan ni också det`? Nej justdet ni har inte studiedag!
*skrytarn*

Dagens outfit


Bilderna är tagna väldigt snabbt, har ltie bråttom nu, puss puss


Godmorgon!

Hej på er ♥ Kunde inte uppdatera igårkväll för att datorn total laggade? Så förlåt för det, men nu ska jag iväg till skolan, så ni får ha en underbar dag!
Vi hörs sen!


Hemma igen!

Så ja! Nu är jag hemma igen, har varit ute och pratat lite med T, och gud vad jobbigt det är med rykten! Blir så jä*** trött på det! Ska ta en dusch nu och "rensa skallen" vettja..

Hörs senare! Puss


Ut snabbt..

Kommer strax ska bara ut en snabb sväng, vi hörs! ♥

Tidsfördriv!

Nintendo ds lite, som jag fick i julklapp för nåt år sedan! Askul.. har fördrivit den senaste tiden såhär, nolife!


Spelet heter super mario bros.. Can


Deltar i en tävling!


Nu är jag snart med och deltar i en tävling (även min första) bloggen hittar ni här och tävlingen hittar ni här  & när detta inlägget är publicerat är jag med och tävlar, önska mig lycka till?

Black eyed peas live!



Hej bloggläsare, dags för mig att tycka till lite! Satt nyligen och kollade på ellen's show (kanal 5) och såg att black eyed peas var där och gästade, självklart blev jag överlycklig eftersom dom är grymt bra♥ Men sen när dom började sjunga blev jag riktigt besviken och en aning chockad, för dem var inte alls så bra som dem brukar vara. Okej visst publiken var kanske inte den bästa men ändå jag tycker dem kunde gjort mycket bättre, och dessutom sjöng Fergie lite falsk på vissa toner när dom uppträdde låten boom boom pow! Hm, skärpning kanske?



Black eyed peas (live)


I gotta feeling deras senaste singel

Godmorgon

Hej på er ♥ Sovit gott? Fast dom flesta av mina läsare är väl i skolan? Själv är jag sjuk.. Skönt att kunna ta det lugnt och göra absolut ingenting men ändå tråkigt att ha huvudvärk & ont i magen. Jaja, har fått i mig lite frukost eller "frulle" som vi säger i Skåne! Har även kollat lite på tv "vecko revyns blog awards" och kissie var den nominerade, vet inte riktigt om jag tror på den lilla kissekatten? För i tv påstår hon "jag spelar bara en roll i bloggen" eller såhär "dom flesta blir chockade när dom träffar mig i verkligheten" Men vem vet kanske hon talar sanning?

Nu sitter jag och tittar på ett program som heter rock of love på tv400 patetiskt lr vadå? Det är 25 "heta" brudar som ska börja dejta, (ni vet han som var med i poisen) Bret Michaels, men iallafall ska dom börja dejta honom, och det är så patetiskt att man inte kan sluta kolla =)


GODNATT♥

Sovgott, alla vakna! =)
Nu behöver jag min skönhetsömn, eller nej det gör jag inte ;) haha skoja, inte dessie provocerande bitch här inte! Men vi hörs imorgon!
xoxoxo alice


Kvällsblogg ♥

Godkväll eller nåt :) allt bra? Jag mår helt okej. Fast var lite upprörd för ett tag sen, men mag(värken?) har gått bort nu, det kan bero på stress? Det har ju blivit rätt mycket på sistoende..

Åt iallafall kvällsmiddag för ett tag sen billy's panpizza, nyttigt och bra! Sen har jag druckit varmchoklad också, och kollat på gossipgirl! Men det jag skulle komma till var att jag har suttit och disskuterat med mamma en hel timme typ om en sak som hände i skolan (saker som jag inte vill ta upp här)  Och jag är fly förbannad dock inte på mamma utan mina lärare, får man göra så?  Känner att jag inte får svar på en hel del saker och det är rätt frustrerande. Men imorgon (ifall jag ska till skolan) ska jag prata med min mentor. Sen får vi väl göra det bästa utav situationen "om det nu går"

Nu ska jag smörja in mig med body lotion, fixa lite med min hy, nattkrämer osv..
Men uppdaterar innan jag går och lägger mig lovar♥

well I know there's a rhyme


jag kan stirra på en bild såpass länge tills den inte blir mer än ful!
Äsch, här har ni dagens låt:


"Well, you're where you should be all the time
And when you're not you're with
Some underworld spy

You had me several years ago
When I was still quite naive
When you said that we made such a pretty pair
And that you would never leave


You're so vain you probably think this song is about you
I'll bet you think this song is about you don't you?"


Update

Hello, sweetneses! Hur mår ni? Jag mår bättre men fortfarande dåligt.. Har inte rört mig en centimeter sen sist förutom till tv:n & tillbaka. Och ingen varm choklad blev det heller, all mjölk var slut så det blev ingen varm choklad. Men får väl hoppas på det bästa att mamma handlar med sig mjölk hem, så får jag väl hålla mig till ikväll, i guess!

Lots of love / a

090914

Hej bloggen, hur mår ni? Jag har nyss kommit hem ifrån skolan! Mår illa, ont i magen osv..(vet ej vad det beror på) Men ska göra lite mat nu, & en varm kopp choklad! Åh mums, men vi hörs sen!
Puss på er sålänge♥

Butterflies




Svart halvsticka kofta kommer ifrån indiskan
Blå tröja med fjärilen på kommer ifrån vero moda
jeans tightsen kommer också ifrån vero moda.
 vita sjalen kommer från hm (förra året)

Godmorgon!

Måndag morgon! Ska snart kila till skolan, så ni får helt enkelt ha det fint tills jag är tillbaka, sakna mig inte för mycket ;)

Puss

Random söndag

Hje bloggen, jag hoppas ni haft en underbar söndagskväll? jag har iallafall tagit vara på min, har bara varit med Elin kollat film och tagit det allmänt lugnt! Men sådana dagar behövs ju efter man festat för tredje helgen i rad! Inte sant? ;)

Nu ligger jag i min säng nerbäddad med hundratals kuddar, 2 täcken och 1 filt! Hur skönt somhelst, om jag får säga det själv.. Fast nu ska jag försöka somna till en film (lånad av elin) Som jag somnade bort från innan..

Imorgon ska jag upp tidigt, måste tvätta håret eftersom jag inte orkade göra det idag (euw) Sen har jag en halv skolvecka framför mig! Har jag glömt att berätta att vi har två studiedagar denna veckan? Haha, såbra är vår lilla randomskola! Men har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än (..?) Men självklart har jag gott om tid att hinna tänka ut & planera det, under den kommande skolveckan, för vissa har ju mer tur än andra..

Sovgott alla läsare & ha en fortsatt trevlig söndagskväll vi hörs imorgon♥
utan er är min blogg ingenting.


Dagens låt!



The corrs- Breathless (tagen ur filmen the wedding date)

5 tips dem sjuka



ta av dig alla tajta klädesplagg (såsom, jeans t-shirt osv.)
 
Ta på dig mjuka "pösiga" kläder som joggingbyxor, pappas stora t-shirts!
 Tänk på att dricka mycket, tex te (ifall du har ont i halsen) Annars mängder med vatten!
 Ta det lugnt, och slappna av.
 Sätt på en film, lyssna på musik, läs en bok sov!

Bilden.
Den stora t-shirten är lånad utav joshua (min bror) och kommer ifrån Billabong
Joggingbyxorna är ifrån märket Puma..
Strumporna -nike

& såhär har jag gått klädd i stort sett hela dagen!

Lång text*

Ni fattar inte hur det är när man nästan alltid blir kompis med folk som är helt underbara,sen märker man att de blir surare och surare och bara är avundsjuka på en. Vill klanka ner på en i smyg och vill bara tillslut att man ska må piss. Ni fattar inte hur sårad man blir, jag har alltid tänkt att alla är underbara och snälla innerst inne, bara att vi alla är olika. Men fan va jag har fel. Hur kan ens kompisar bli så? Jag förstår inte, har jag bara otur eller är det såhär? Jag har lätt att få kompisar,men ibland för lätt och jag är så pass social, och jag tänker inte när jag pratar osv, allt händer så snabbt sen är jag bästa kompis med någon. Men jag måste lära mig att alla inte vill ens bästa, fyfan för sånna människor, jag hatar de så himla mycket!

Seriöst jag ska bara bli kompisar med ärliga människor, hellre hur jävla mobbad som helst än den populäraste personen, för vafan tjänar man på det? Jag är hellre med människor som är ärliga än människor som gör saker bakom ens rygg. Den vill bara försämra ditt liv i smyg, och samtidigt låtsas att man är bästa vänner.  Jag har alltid,alltid tagit mina kompisar i första hand och det kommer jag fortsätta göra tills jag dör. För jag vet hur jobbigt det är att bli sviken. Jag vill alltid tro det bästa om folk, att alla kan bli kompisar, alla är snälla.. jaja, även om han gjorde det så är han snäll innerst inne blabla. Jag ska alltid inte bry mig, alltid tycka synd om den andra personen.. Jag vill aldrig inse att det finns en sanning, alla vill inte att ens medmänniskor ska må bra och vara lyckliga. Det är så jävla hemskt att jag bara gråter, tänk om hurni. Vad får det er att må bättre för att ni fått er bästavän att må dåligt, just det - ingenting! Ge de istället så mycket kärlek ni bara kan, då mår ni själva så mycket bättre.

elin är här!

Nu har elin kommit, och vi har varit iväg och handlat onyttigheter efter en timmes tid i affären kom vi tillbaka med en påse ostbågar & cider, men nu ska vi kolla på en film som heter Confessions har ni sett den? är den bra?


Hörs sen!



Ska jag bjuda hit nån kanske? Eller bara njuta av att vara med mig själv? hm..


undra vilken film som är bra?? Har ni några förslag?
 *Hoppas elin kommer förbi snart, detta huset är helt dystert helt själv*


Höstväder♥

Nu börjar det bli höst riktigt, lite småblåst, småkallt och solen tittar fram lite då & då :] Och då passar alice på att värma bullar och ett glas saft & en bra mysig film på det!
Wiho nu ska jag mysa galet och tror bullarna är färdiga nu!
Puss♥

Fiesta!







Bilder sen förfesten, nu ska jag ut & hämta min cykel, glömde den hos tova igårnatt självklart ska vi prata lite också, så det tar sin lilla tid, men vi hörs senare!
Love A

Godmorgon!

Gud vad denna helgen har varit dåligt uppdaterad, men iaf igår runt fem så drog jag iväg till Tova och fixade mig och städade undan, sen stack vi vidare till Emmely & där va det förfest.. Lite trist tills det kom en massa folk, jag emmely & tova Var dock dom enda tjejerna, resten var killar (men vadå? More fun 2 us!) Sen efter nån timme stack vi vidare till Tova, så förflyttade allt folk sig dit, och jovisst festen var helt okej men där kom typ många som var objudna, men annars var allt lugnt, och det blev väl lite vad man gjorde det till! Men lyckad fest om man tänker på att vi kom på det så sent!
Love ya



A

Life is what you make it!


Festen som vi skulle på blev inställd & nu försöker vi fixa lite annat!
Hörs

Godmorgon typ.

Hej bloggen, har varit och tränat ingen bra träning från min sida.. Måste verkligen ta tag i att städa mitt rum (totally sucks) Men, gotta doit! Så vi hörs senare
puss

Dagens låt, nåt att bita i?


Lily Allen-so naive

jag tror det är så att jag lyssnar på olika låtar beroende på vilket humör jag är på,  just nu är jag rätt ledsen och mår inte särsklilt bra, men jag får väl fundera lite imorgon medans jag tränar på vad det beror på, fast jag redan vet det      här kan du se videon

GODNATT♥

Sovgott, är grymt trött nu! Ska upp & träna imorgon, plus äta frukost med bästa♥

Hörs imorgon!
kisses xxx


Godkväll bloggen

Ligger & somnar snart, ska upp & käka frukost med laget imorgon vid elva sen träning, vet faktiskt inte om min fot orkar det!  D E T  G Ö R  S J U K T  O N T! :( stackars alice! Ska ner & fixa med lite saker, och prata lite med J=) Puss

Kanel & vaniljbullar!

Hej bloggen! Hur har eran fredagskväll varit? Min har i stortsett, sett ut såhär:
Har bakat som ni ser, kanel & vaniljbullar. Elin kom och höll mig sällskap och självklart hjälpte mig att baka, mysigt♥




KOLLA VAD FINA?


gjorde bilden liten, så ni inte märker mitt sugmärke ;) höh!

RECEPT FINNS PÅ: recept.nu klicka här för att komma till receptet! Halvera satsen, så blir det runt 30 bullar, och ifall du vill göra vanilj bullar byter du bara ut kanelen mot vanilj!


090911

Hallå, hur är det idag?♥ Hoppas ni haft en bra dag, jag har haft en grymt dålig dag varför behöver ni inte veta, har ju faktiskt ett privatliv, och föredrar att det stannas privat.. Men det handlar iallafall om en kille, så nu kan ni sitta där & fundera!  

Förutom den lilla incidenten så har det varit helt okej idag, ska ut nu & handla sen, ska jag baka, =) vad får ni snart veta!
 
Satt och läste metro innan, hittade världens sötaste barn.. Kolla så söt.. Är helt överlkär i bebisar, rätt galet! Kan börja gråta så fort jag ser en urgullig liten nyfödd bebis!


helt bedårande, =)


Facelook


Puss, vi hörs efter skolan!

today's outfit


Lila kofta med ett rosa fred perry tröja- fred perry
långt linne- hm
jeans tights- pieces
svart, glittrig sjal- har faktiskt ingen aning :)

kör på svarta adidas sneakers idag..

lite pimp va? Haha, dom är jätte mjuka & har grymt ont i min fot så behöver faktiskt dom idag (pågrund av det) Men det är storlek 37/38 och finns att köpa på stadium runt 700 kr

Dagens låt

Lite speciell kanske? Jag tycker den är bra =) Har ju lite blandad musiksmak, vad tycker ni?



Tenacious D - Fuck her Gently

Godnatt alla fina

Nu ligger jag & kollar på nån random "krigs" film inne på J's rum, fast han har såklart somnat (som alla andra tusen gånger)  Har dock inte pluggat klart än, fast är snart färdig.. Riktigt trött, & ska sova snart..
Sovgott ♥


HEMMA NU!

Hej bloggen har inte kunnat uppdatera förrens nu, förlåt.. Men Stack till Sara med Jessica direkt efter skolan, sen stack vi och träna en timme senare och däremellan skulle vi hinna käka & byta om osv..

Min skoldag har varit helt okej, =) Har haft en rätt bra dag om jag ska vara ärlig, började med biologi och då gjorde vi någon sak med örat, anyway man skulle lyssna på ljud och sånt, efter det matte sen musik, (vi hade läxförhör..? Hallå varför får jag inte reda på nåt?!?!) Men svarade iaf på några frågor, är man duktig så är man!

Just nu ligger jag och pluggar svenska kul va? Nej tror inte det, men det behövs har nåt stort prov på allt detta nu, satsdelar om ni vet vad det är?

Uppdaterar innan jag går & lägger mig.. Puss Puss♥

DRESSCODE



Godmorgon

Hej, hur är det? Sovit gott? Det har jag, väldigt gott faktiskt *pust*

Nu har jag precis duschat & ska fixa mig, men slänger in en outfit bild senare
Hörs!


Ciao

Elton John

Nu fick jag logga in igen, glömde slänga in dagens låt ska försöka göra det så ofta så möjligt.. Blir lite låångtråkigt med bara massa "textinlägg"  så här får ni

Elton John- Your song


Puss

Har haft en jättetrevlig dag, & min skoldag var helt okej =) Inge bråk med lärare idag iallfall, är man duktig så är man  Sen kom ju Tova hem till mig också, och det verkar som om det är lite halvt vi igen. Känns rätt skönt eftersom vi varit bra vänner innan, eller det var typ alltid "vi" fast vi har bråkat rättså mycket, och det är förjäv** synd, för det handlar mest om lögner svek och missförstånd, men ja sånt kanske också ska finnas med i en vänskap, men idag har vi haft en av våra flippdagar, heheheh! Ja klart ni vill veta vad det innebär, 2 bad you weren't there ha? HAHAHA





Godnatt bloggen, sov så gott! Det är iallfall vad alice ska göra nu.. Beutysleep, ohyes! Hörs imorgon!
xoxo alice ♥

SOME SKILLS!


"-hallå hur trär man tråden?" ni anar kanske hur resten gick(..?)


Nej att sy är inget för mig.. Räckte väl att jag förstörde ett par Levi's jeans idag, heh. Får väl hitta på nåt annat, kanske buisness woman det lät lite bättre..


Bättre mamma håller sig till det ämnet, eller hon är jätteduktig på att sy.. Fast hon jobbar typ med sånt..


SVERIGE-MALTA

Wiho, vinst till oss =) 1-0 seger!

Snart kommer då duktiga jag syr =)
Puss

COLA, TOVA & IDOL♥♥

Ska kolla idol med tova & käka popcorn, cola finns såklart också på plats..
Puss så länge..

lite halvt ¨småtrötta efter att lekt lite med symaskinen ;)


UPDATE

Hallo, Sitter just nu & syr in lite kläder med Tova det går ju halvt bra, har tagit en liten paus nu..
Uppdaterar snart.. Puss

Home from school..

Hej bloggen & alla fina bloggläsare ♥
Hemma nu,


har precis lagat mat med tova =) Hallelulja (jag lagade väl mest..) Hie, nu ska vi plugga sen ska vi dra ut en stund..
(inlägget skulle pupblicerats  klockan fyramen det blev fel så jag gör det nu )

Puss Puss

090909 önska dig nåt?

Godmorgon! Nu ska jag iväg och möta Jasmine, sen ska jag handla enerigi dricka (stavning..?) Sen drar vi till skolan.. Och sen ska jag ha prov idag, och gissa hur mycket jag pluggat, skitsamma vi har gått igenom det tusen gånger & jag brode kunna det.. Jag får se hur det går, kan berätta sen..

Hinner inte lägga upp outfit bild, för jag har inte hunnit sminka mig än & ska vara hos Jasmine nu, och kameran hade dessutom inge batteri.. så det får bli senare =)
Ha en bra dag, vi hörs sen. Puss Puss

snart 090909

update- 23.23
Ska nu gå och lägga mig, men ni läsare får ha det såbra så hörs vi imorgon
puss puss ♥

det bästa med hösten..



Nya höstmodet kommer

Man blir tröttare

Man köper nya kläder

Det blir kallare

Det blir mörkare "snabbare"

Jag börjar skolan

Jag får träffa mina vänner
(som jag inte hunnit träffa under sommarlovet)

Man kan gå med halsdukar överallt

MIN IDOL♥

Han var så fruktansvärt bra, love his voice ♥ Blir svårt för dom andra att bräcka, men vi får väl se..



Men vi får väl se hur det går för dom andra, men annars är Jon kvällens favorit  Han hade liksom en underbart skrovlig lite dov röst helt perfekt typ.. love it..  Men vi Hörs innan jag går och lägger mig Puss puss

Hej alla fina bloggläsare

Njöt ni av idol? Jag tyckte det var underhållande iallafall, hehu. & Nu har mamma slagit hälen så hela badrumsgolvet är fullt med blod urk.. Jag sprang upp till J, och är rätt orolig nu så ska gå och prata med mamma, jag älskar ju min mamma såklart
hörs snart

IDOL-09

Nu har jag kommit hem, har varit ute & pratat lite med elin♥ grymt bra hon är! Aja, nu ska jag titta idol med joshua, och äta chips&godis! Don't blame me ;)

Vi hörs snart

Huvudvärken har släppt så tänkte ta lite frisk luft nu, men kommer tillbaks.. Tänkte handla lite godis också eftersom jag är grymt sugen på det (& jag som skulle ha nyttig vecka :( )  sug på det!
Sakna mig inte för mycket!

Home from school!

hemma nu, sitter här & min hund har precis dreglat ner mig så funderar på att byta om.. Skoldagen har varit helt okej, men mår riktigt dåligt.. Har huvudvärk och ska snart gå & lägga mig mår riktigt illa så det blir ingen träning med brudarna idag tyvärr..

Har en del att plugga, och nu har jag ju tid att ta igen..
Vi hörs


dagens klädsel


hinner inte beskriva, men vi hörs sen
LOVE


UT NU!

Godmorgon bloggen!
 vad fort det gick att fixa mig, och klockan är bara åtta? en hel timme tills skolan börjar, men ska träffa Elias nu vet inte om vi drar ut eller så kommer han väl hit, (tidigt..) sen drar vi till skolan, vi hörs självklart sen! Puss ♥

Måndagskväll

Har precis suttit och kollat tv med min bror, fast pluggade mest... Lite drygt arbete, men nu är jag klar *suck*. Men nu är jag helt utmattad efter en duktigt jobbig dag..

Hoppas ni haft en underbar dag, till viss skillnad från mig..
Sovgott ♥


har internetsurfat lite..

Lite kläder som jag blev kär i...


De svarta pumpsen kommer ifrån din sko och kostar 399:- döö läckra!
Den svarta skinnjackan "skinn immitation" kommer ifrån hm och kostar 499:-


Den millitärgröna jackan kostar 399:- ifrån h&m
Den rosa volangklänningen är också ifrån h&m och kostar 299:-






hemma & myser


Hej bloggen ♥ Har ni det bra?
Jag mår iallfall mycket bättre nu.. Sitter & pluggar färdigt en SO uppgift som ska vara inlämnad imorgon (igt till fre, men vi har den bästa SO läraren på hela skolan)  Men det går faktiskt framåt, samtidigt sitter jag och kollar kläder på internet.. åh I ♥ kläder! Finns typ inget bättre, kommer ni på nåt? Nej tänkte väl det..
Nu ska plugghästen plugga vidare, men vi hörs sen.
Love from A

090907

Hej bloggen, hur har eran dag varit? Min har varit usel, haft en rätt jobbig dag i skolan *suck* (av privata skäl) Skoldagen började med att ha en svensklektion i en timme, men jag gillar faktiskt den läraren, hon är bestämd och sträng men samtidigt ändå trevlig och ödmjuk, och liksom hur kul är det att ha en tråkig bitchig lärare?!?! (för andra är ju så) Ja, sen hade vi lite random lektioner men har iallafall haft en chill-dag..

Nu ska jag plugga & få i mig lite käk, väntar på att Gossip girl ska börja också love it
Plus att denna veckan ska jag nyttig, heders!
Puss

"sometimes the bad things and the right things are the same.
and i'm just trying to do the right thing, even though it hurts..
but hey? who said it was gonna be easy"


Godmorgon!

Vi hörs, drar till skolan nu

Outfit

Stickad halsduk- only
ribbade strumpbyxor- h&m
linne- gina
svart stickad kofta- indiskan
Sen svarta låga converse till det ;) perfa


sängdags

Dags att byta om, göra mig i ordning och gå och lägga mig och en kopp tè.. Har haft en rätt sisådär låång helg. Eller är rätt trött nu, och behöver sova! Men ni får ha en jätte trevlig (fortsatt hoppas jag?) Söndagskväll, så hörs vi imorgon antingen på morgonen eller efter skolan lovar inget!
Puss & Godnatt♥

Förresten, till alla förskylda & sjuka människor en kopp te innan ni går och lägger er hjälper faktiskt, det lugnar på nerver kroppen och sinnet, själv dricker jag lipton- persian grey just nu, med lite mjölk och honung, mm mums!
Bara ett tips! ;)


hemma igen

Hej alla fina! ♥
'har varit ute m lite folk, bla danijela tova hampus det var väl helt okej.. Rätt mysig avslutning på min såsagt "BRAIGA" helg.. Iaf, sen gick jag och jasse en runda, fick pratat lite.. Och hon är sjukt bra!
Har käkat pizza med familjen och gash vad längesen vi satt ner alla fyra, haha? Man undrar om vi ens är en familj längre, (ni kan ju förstå hur längesen det va) aja..
Men puss!

Ut nu!

Ska ut snabbt och möta upp Elin, sen är jag riktigt sugen på nåt =) så får se vad jag ska handla!

JUST DE!


sweet like sugar


refreshment a la toalett



vad ska man säga?
en lyckad lördagskväll dock!


Börjar bli sjuk..

Hej alla fina bloggläsare♥
Gud vad trött jag är trillar typ snart ihop. Ska fixa lite saker sen ska jag bara slänga mig i sängen, så blir det typ sova & kolla film eller nåt.. Är iaf riktigt trött, som ni nu förstår, tror jag börjar bli sjuk?!?!?! fast egentligen jag tror man blir det nu framåt hösten lite trött och hängig kanske? Ja, jag vet dock inte, men ska bli skönt med lite beutysleep.. för det är väl trots allt det jag behöver?
Puss på er alla, och tack för att ni läser min blogg


PARTYMUSIC

we love to pardey! ♥




1. Pitbull - hotel room
2. David Guetta ft Akon - sexy bitch
3. Ke$ha- tiK toK
4. Cascada- evacuate the dancefloor
5. Afc- inatt


Gårdagens outfit

Såhär så jag ut igår, tjusigt! Lite bilder kommer från gårdagen, när jag orkar *gäsp*


 Paljett klänning från ichi (gårdagens köp)
Brun väska från gina tricot *hm skrev fel innan!
armand (?)
tunna strumpbyxor från hm
(går dock att köpa varsomhelst)


VINST PÅ HEMMAPLAN!

Vinst idag, jadå! Härligt brudar, 4-0 också wiho.. nu trappar vi upp ett steg i serien också! Gott.. Aja nu ska jag iallafall käka lite lunch nu ;) Vi hörs snart!


MATCH

Godmorgon, lite halvt trött nu med tanke på när jag kom hem.. Ska ladda inför matchen nu, äta frukost packa bl a. Sen drar vi till Häljarp och spelar match, på hemmaplan *pust* Det är iaf skönt att slippa behöva köra någonstans..

Det blev en lyckad fest igår, roligare när man känner alla vilket jag gjorde ;)

MALIN'S PLACE!

Hos Malin nu, och snart beger vi oss ut i regnet.. Jo det spöregnar, så jävla trist..
OFF TO BILLEBERGA! hio.. vi får skjuts iaf. ;) Pardey
Puss

FIESTA! =)

Nu har jag fixat mig hur snabbt somhelst.. typ 30 minuter (wow) Hinner inte ladda upp bild på min outfit men gör det när jag kommer hem eller imorgon.. 

Jag och Veronika ska iallafall till Malin nu, och där är det en förfest sen drar vi vidare till madeleine som har fest..
Hur ska ni spendera er lördagskväll?

Puss på er alla sålänge vi hörs inatt eller imorgon ♥

STRESS!

Är väldigt stressad nu, så detta får bli ett kort inlägg..
Men denna väldigt fina paljettklänningen köpte jag idag, och den ska bäras på festen =)





Klänningen är köpt på ichi och kostar 300:-
Vi hörs snart.. Puss

HEMMA IGEN!


Dagens klädsel:
Kofta köpt på inwear
baslinne gina
tights eller jeanstights från vila
väskan från gina

Förlåt försvann ett tag där fick brått in till Lund, för jag skulle hämta mina foton, (äntligen) och sen köpa nåt att ha på mig ikväll..
Kram


UPDATE 090905

Men gud vad seg jag är. Har ju dock inte rört mig en centimeter sen förra inlägget.. Men men, är det lördag så är det, right (?)

Nu ska jag städa.... I mean it ;)


Söt kissekatt


Godmorgon lördag!

Hej alla fina läsare
Vaknade för drygt en och enhalvtimme sen.. Skulle ju ut och springa idag men det regnar ): & tänkte att jag sparar mig till morgondagens match!

Nu tänkte jag städa mig rum & fixa lite saker, sen ikväll ska jag nog på en fest!
Vad ska ni göra idag?
Vi hörs sen PuSs

MORGONDAGEN!

  • Äta frukost
  • Ut och springa
  • duscha, fixa lite
  • handla ansiktsmask
  • åka iväg ett tag ;)?
  • Fixa mig
  • fiesta

    Här kommer ett lite snabbt inlägg.. Ligger bara och planerar inför imorgon.

Nu måste jag verkligen sova, så puss på er alla!


Sovgott

Godnatt söta bloggläsare & bloggen ♥
Rätt "chillfreda" men imorgon har jag faktiskt en del för mig så vi hörs, då!

Mysig låt, & tycker alla borde lyssna ♥

Beliver- christina milian


Fredags mys ♥

Hej bloggen! =)

Nu är jag hemma igen, har bäddat ner mig i Joshuas soffa och kollar på nån bögfilm (inte för jag har nåt emot bögar tvärtom), brokeback mountain nåt sånt heter den.. Aja skönt iaf, för detta är första kvällen på hela veckan som jag verkligen tar det lungt så jag njuter verkligen av varenda sekund till fullo..


 Får väl duga ;)
KISSES ♥


UT NU!

Ska ut och möta Tova, hörs sen!
KISS♥

L O V E L Y



internet, ohyes!
Klart mamma fixar allt..


Patetiskt (?)


Veronika's place.

Sitter hemma hos Veronika nu, mitt internet funkar ju inte än *suck*

Nu ska vi ut hörs sen! Men lovar inget ;)

090904

Hello bitches! Friday, 2 day.. lovely höjdpunkt ofc? ;)

Haft en rätt chilldag, började med att jag möte upp jasse sen skola till två sen har jag och veronika äcklat oss.. Och har blivit helt depressed eftersom mitt internet inte funkar (fixa det!!!!) Åhh, har iaf inte funkat på 3 dagar tror jag, har fått mer tid till läxor och fotbollen, skönt!

Match på söndag, sen vetja inte vad som händer..
Puss

HERE I AM!

Hej bloggen, har inte kunnat blogga för mitt internet inte fungerar. Sitter i skolan nu, skit tråkigt. Hör av mig när mitt internet fungerar igen..
Puss


Hörs sen!

Drar och tränar nu, hemma rätt sent..
Uppdaterar sen, puss

SKO(LAN!)

Hej bloggen, är hemma från skolan nu! Rätt jobbig dag, och om jag ska vara ärlig är jag redan trött på skolan.. Och den har kommit igång på "allvar" nu så jag måste verkligen börja skärpa mig!

Det började iallafall med att vi hade typ 50 minuters svenska, helt okej eftersom jag gillar den läraren.. Men sen efter det hade vi spanska, haha fast det är också rätt okej eftersom jag sitter med Ulrika och vi är ju helt klart bäst *host* hahah, ohyes!

Sen åt vi lunch, och det var väl lika äckligt som alltid annars? (varför ändra på det nu..?) Efter typ 30 minuters lunchrast skulle vi ha hemkunskap, wiho.. Jag började med att lämna in min uppsats om tvättning (på typ sju sidor..?!?!) Fråga mig inte varför jag gjorde den så lång för det kan jag dock inte svara på.. Sen gjorde vi grova baugetter, eftersom jag och Ulrika är nyttiga men dom blev faktiskt rätt goda =)


Dagen avslutades med nån biologi lektion och matte därpå.. Rätt jobbigt eftersom alla lektioner varar i typ ca 1 timme, det är drygt.


 Ser ju dock inte så goda ut här, men det var  innan dom skulle in i ugnen ;)


Inte dåligt snygga!

Ibland får man väl bjuda på sig själv, men ska fixa mig lite nu.. Sticker och tränar runt sex men vi hörs nog innan det, annars efteråt lovar jag ;) Och skulle väl aldrig svika mina läsare? ♥
Puss

FACELOOK


DRESSCODE

Today's outfit





I'm out!

Ska möta upp Jasmine nu, sen drar vi till skolan.. Sen har jag riktigt mycket att plugga när jag kommer hem, plus att jag har träning men, får väl bli en "icke" stressfri dag, haha..
Vi hörs sen! Puss

RSS 2.0