FIESTA!


Nu ska vi iväg på en fest här i min lilla by! Sen ska vi kanske på efterfest i torp, vi får se vart kvällen leder oss! Hoppas ni alla får en underbar nyår! Jag vill bara önska er,

Gott nytt år!


Before new years...



Godmorgon! Och vill bara påminna om vilken härlig morgon/förmiddag jag har. Joshua dunkar musiken i högtalarna, jag har absolut världens bästa morsa som är ytterst duktig på att lösa jobbiga situationer, det tackar jag henne för helt klart. Men nu har jag lite saker att ta hand om innan the big evening, halla at you later!
PEACE


Its gettin' late but I dont mind.



Försöker göra allt för att få den perfekta outfiten imorgon, var därmed inne en snabb runda på hennes och mau i eftermiddags och lyckades handla en del saker. Bl.a. glittrig eyeliner rött läppglans ett svart armband (som går ihop med min väska)  lösögonfransar och en liten dubbelsidig spegel.  Tror jag fick med allt! Men hörni, sängen kallar, vi ses som sagt mellan varven imorgon. peeeace out!

ALOHA BABY.


Har haft en helt okej kväll! Lagom lugnt alltså, sen har jag även ätit middag med min familj, legat och halvsovit, jävlats med Joshua, haha rätt bra. Men kan fortfarande inte förstå att det snart är ett nytt år, detta har gått så jäkla fort damn alltså. Nästan alldeles för fort tycker jag. Fast det ska ändå bli skönt att få nya möjligheter, nya chanser och nya tag. 2010 here we come. Uppdaterar mellan varven imorgon! Full rulle.


året som gått alltså 2009

 

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? - helt okej
Bättre än förra året? - tveksamt, men ja eftersom nu spelar i världens bästa lag!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - danmark soccer festival<3
Har du flyttat under år nollnio? - nix
Har du hittat en ny låt som du älskar? - några stycken faktiskt 
vilken? - running up that hill-placebo
Har du kysst en främling? - hahaha, ja.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? - inge vidare.
Har du varit kär? - kvittar väl
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ohyes
Har du haft ett hemligt förhållande? - nop

SORG & HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nje.
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon med knytnäven? - haha, min bror igår faktiskt!
Varit i slagsmål? - nix

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - jo, det har jag väl
Isåfall vad? - äe spela roll :D
Har du skämt ut dig? - har jag säkert ingår halvt i min vardag.
Har du ljugit för en vän? - inte en riktig vän isåfall
Har du varit ute en hel natt? - inget jag minns
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - yes
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja det med

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? - linåker
Hatar du ngn på din skola? - ingen jag kan komma på, men det finns många människor som jag tycker mindre om
Har du gjort ngt framsteg? - absolut
Haft alla rätt på ett prov? - ja, :D haha faktiskt!

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - många <3
Har du förlorat en vän? - det med!
Har du haft en relation med en vän? - nej, inga relationer this year.

Vill bara berätta.. Det absolut bästa med detta året har varit min lilla (eller rätt stora) förflyttning till häljarp, ni kan inte ens ana hur underbart det laget är, all my love to you

Btw! Detta året är mitt nyårlöfte att koncentrera mig mer på mig själv -mindre på andra, fokusera på mitt skolarbete och äta mindre godis! Kan ju försöka iallafall? Love

MOVEMENT.


Befinner mig just nu i hemmet! Har kommit hem från en liten trip in till stan med Jessica, fick handlat ett par saker till nyår, HELNÖJD!  Halsbanden är ifrån JC halsduk only randomtröja från ? Armband ifrån sisters och miss dee, ringarna ifrån Bl.a glitter!

Drar in till stan..




Ska möta jessica, nu. vi hörs sen!
PEACE OUT

No women, no shorties, no nothin but clothes

>Två lagom trötta Opebiyi’s <

God morgon! Nu ligger jag och planerar med Jessica, vi ska in till helsingborg och fixa med ett par saker, bl.a hitta ett halsband till min nyårsklänning. Sen åker vi nog en sväng till väla också! Men nu ropar min mage efter mat, see you!

 


I swear by love you've got it

Random bild/ när jag sitter i min underbart sköna säng!

 

Har tänkt riktigt mycket på hur underbart det verkligen är att ha jullov, så kollosalt skönt! Man kan sova hela dagarna, göra exakt vad man vill sjukt härligt. Men har inte kommit så långt att jag har hunnit sätta igång O.C ännu! Tror det blir step up istället, uppdaterar antingen senare eller imorgon!

Peace readers!

Svar till anonym:nagelacket är ifrån depend nr 36


Gårdagens



Nu har jag inte bara ont i halsen utan börjar bli förkyld också, så typiskt två dagar innan nyår. Igår hade jag på mig magtröja ifrån JC linne ifrån gina tricot jeansleggings ifrån vila halsdduk ifrån only, klocka och armband är ifrån ur&penn plus sisters. 

 
Nu ligger jag och segar helt sjukt hur trött jag är idag, har inte lyft ett finger, men tänkte sätta igång en skiva OC, big love


we don't care about haters


Nothing can ever tear me apart from you, I love you big brother!

HOME! Efter en lång natt med tre underbara människor är jag finally hemma.
Runt ett blev jag och Bea väckta av Joshua och Victoria helt underbart!!! Vi sov i knappt 5-6 timmar inatt, haha så det ska va..  Just nu har jag precis städat mitt otroligt stökiga rum, funderar på att ta en dusch om en stund känner mig riktigt lökig, senare ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt har varit rätt fullt ös på sistonde!
Take care
Au revoir!

 


DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD





photo [1] victoria, jag och Bea, spelar sånt parlamentet spel! HAHA
photo [2] Bea, som letar efter mat typ klockan 04.30 är man hungrig så är man
photo [3] Joshi och victoria som sover! Tråkiga 93.or dock!

Runt nio åkte vi hem till vici och bea, här har jag och storebror spenderat vår måndag kväll/tisdag morgon. Vi har hunnit med en hel del saker! Har spelat ett sjukt roligt spel, som gick ut på att inte svara nej/ja eller tveka på frågor, haha galet! Sen har vi kollat två skräckfilmer och awake, sjukt bra!
Nu ska jag och Bea kolla på Saw 5, ciao!

NEW YEARS EVE DRESS


Här är skorna och kuvertväskan som går ihop med min nya klänning! 

Har hittat en alldeles perfekt nyårsklänning nu, tänker inte visa den för självklart ska det bli en överraskning tills nyår! men kan tala om för er att den är absolutely faboulous, ska bara matcha den med ett stort halsband.
Au revoir!


In till stan.


Nu ska jag på det igen! Vi hörs om några timmar.


your so troubled baby


Somnade till antal gånger under filmerna. Mår bättre nu när jag köpt hostmedicin!

Nu ska vi sätta på ytterligare en film, dagispapporna tror jag. Sjukt rolig! Imorgon ska jag troligen iväg och byta min klänning, sen kanske en runda ut till väla med morsan vi får se! Vi ses, I’m out for today.

LOVE

 


091227

Jag och min efterlängtade vän som sådan tur är tillbaka på sin plats, gosh vad jag har saknat henne!

Hello! Nu har vi precis ätit pizza, och innan åt vi donken haha, det känns som om vi lagt på oss lite idag! Men nu ska vi sociala oss mot min bror, så att stackaren inte behöver sitta själv. Vi ska bla. Kolla film, vara uppe halva natten och äta chips! Mer info behöver ni nog inte, uppdaterar nog senare ibland allt film tittande. Ha en mysig söndagskväll..
Alice!


Svar på tal idiot.


Nya klänningen från whoops fashion. Ett impulsköp får jag påstå, så den lär faktiskt få åka tillbaka efter lite om och men, den var ju först tänkt som nyårsklänning, men nej! En svart kavaj ifrån bik bok, blev det också!


Svar på tal btw: Sofia bla bla bla? Någon random brud ifrån någon håla utanför helsingborg  kommenterade min blogg häromdagen! Sedan påstår hon att det inte är hon? Förresten du kommenterade min blogg i somras, och det var samma IP-nummer. Att du ens orkar lägga energi på det? Så där fick du något att tänka på. I'm off!

now time's up idiot!


Picture: tagen idag!
Nu är jag totalt nollad, helt död!!! Ska kolla klart på en film, sen ska jag sova. Imorgon blir det upp tidigt igen och åka iväg på ännu en shoppingtur, vi hörs innan det! Love


NYTTNYTTNYTT.


grå tisha ifrån bik bok  en vattenfast mascara och en i färgen black ifrån h&m bh + trosor also h&m svart 3/4 tröja from JC Smycken: Halsbandet kommer ifrån JC pärlorna och ringen ifrån glitter berlockarmband ifrån sisters (ifrån det omtalade märket pearls for girls)

Var ju som sagt ute på väla idag, ?bland alla andra shopping galna människor? Blev helt utmattad, somnade till dirr på soffan när brosan satte på en film! så nu är jag rent av ännu mera trött, och känner för att sjunka ner i soffan igen och koppla av. Hoppas ni har haft det bra där ute bland rean, jag ska dit imorgon igen! Är långt ifrån färdig, fast får passa mig lite nu eftersom  jag börjar bli sjuk! Typiskt att det alltid ska hända mig när allt roligt börjar, aha får hoppas att jag är frisk till nyår bara!
PEACE OUT

what if I rather be with him?


Kofta {ny] – tommy hilfiger Tunika- gianini Strumpbyxor- vero moda

Nu ska jag ta mig in till stan, och shoppa satan!

See ya!

Peace

 


I shouldn’t have let you hit that



Nu ska jag och brorsan, kolla filmer. Vi ska iväg tidigt imorgon eftersom vi ska vara inne i stan så tidigt så möjligt. Jag hoppas era juldagar varit bäst! Nu är det folk som frågat mig vad jag fått i julklapp, så tänkte rabbla upp det lite snabbt i slutet på detta inlägget..
Vi hörs och ses innan jag åker imorgon.
PEACE AND LOVE

MINA JULKLAPPAR 09

• Massa shoppingpengar till imorgon!
• Ett par underbara högklackade skor.
• En kofta ifrån tommy hilfiger
• Ett par silkes björn borg troser
• En biokväll m tova :D
• En värmeljushållare som man kan hälla dofter på, så luktar det (den doft man valt) i hela rummet
• Mer pengar...
tror att jag fick med allt!
tack så mycket vänner & fam ni är så grymt underbara.

Seems like we are so gone



Såhär har jag gått runt i princip hela dagen! Mysigt va?

Hej!
Jag och mamma var uppe på vinden för ett bra tag sen och letade upp ett par gamla godingar, haha! Hittade rätt bra bortglömda filmer som låg där och samlade damm, fast nu ligger dom på mitt rum, och jag ligger i min sköna säng och funderar på vilken jag ska börja med.
Känner mig lite halvt nere idag, började med att jag hade jätteont i halsen imorse, sen en del andra saker. Bäst om jag går ner och gör en stor kopp tèe nu. Vi hörs sen, love!

PEACE OUT


 Skorna btw, är ifrån DIN SKO! Tror dom ligger runt 300-400 kr


I'll do anything for you


Någon söt random bild på mig och storebror sen igår.

God morgon! Eller det är ju mer eftermiddag nu men jag vaknade för bara någon timme sen, skönt att äntligen få sova ut! Dagens planer är nog bara att lägga mig i sängen och kolla på några bra gamla filmer, ska vila upp mig för imorgon då det ska shoppas satan i de. Det är ju mellandagsrean. Vi  hörs sen sötnosar!

Maaake love not war

 


I FELL IN LOVE!!!


Jo, dom blev mina!! Hittade dom igår, sen smög Joshua på nåt sett iväg och köpte dem! Sedan låg dom där i ett paket och väntade på att bli mina!  Jag som har lovat mig själv att aldrig bli kär i ett par skor, but now it's too la8!

Har haft en underbar julafton, och det blev bra tillslut! Just nu ligger jag och halvsover, och kollar O.C! Hoppas er jul varit underbar. I'm off to bed, big love ♥

Hope your having a very good christmas!


 Den höga  kjolen är ifrån gina tricot, och den är sooo last year!


Hela morgonen och eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min bror, rätt mysigt eftersom vi inte umgås lika mycket. Vi har även hunnit kollat Kalle Anka och ätit julmat och efterätt! Nu är det bara julklapparna kvar. Men ska gå ner och vara social mot min kära familj även morfar och farmor är här, ♥ 

*

GOD JUL!

Ha en underbar julafton, önskar Alice er alla!


THE DAY BEFORE THE BIG DAY




Haha, söt bild va?
Ligger i min varma säng och myser, har även världens skönaste tjocktröja på mig {inte min} snart jag tänkte ta en dusch, sätta på en film och sedan göra en fet kopp med tè. Passar perfekt till detta kalla vädret! Ohyes, men nu kallar duschen, vi ses imorgon WHEN IT'S THE BIG DAY! 
peace out.


you are the only one that needs to know.


Sitter och myser framför tv:n med ett glas julmust och choklad Kollar på John tucker must die. Ikväll ska jag kila iväg en sväng till en vän och lämna en julklapp, sen slå in lite andra julklappar!
Vi ses sen! PEACE OUT

Cafè Barista




photos, me and josh!
Hej alla glada filurer! Idag har jag varit iväg och handlat de sista julklapparna, tog en fika inne i stan, malmö på ett relativt nytt ställe vid city tunneln. Riktigt mysigt faktiskt, och rätt god mat. Sedan åkte vi till ytterligare ett par olika shoppingcenter. Hoppas er lilljulafton varit mysig, lots of love.

Mysig tisdag











Nu är jag hemma ifrån en riktigt mysig tisdag! Har varit inne i stan och träffat både nya och gamla vänner. Jag har världens bästa vän <3 Nu ska jag krypa ner i sängen, puss
Ciao


092212



Hej! Nu är jag hos världens mest efterlängtade vän. Nu håller vi på och fixar oss, för om någon timme åker vi in till helsingborg!
PEACE

hos elin!


spenderar min natt hos Elin, underbart. Nu ska vi kolla new moon.
Peace out

Nu ska jag iväg!


Photo: Our christmas tree, made by me and mum
ph taken by me!

Nej, nu ska jag iväg till min fina vän Elin och kolla på OC och mysa i värmen! Hoppas ni har fått en bra start på lovet.  vi hörs senare, adios.

Måndag


Hoodie från billabong smycken bl.a. från indiskan och bikbok

Blev rätt sent med mina underbara vänner igår, somnade inte förrens halv nio in the morning. Sen fick jag noja på morgonen och började städa upp efter gårdagen/idag.  känns som om jag sovit på en sten because my back hurts.  det är 3 dagar och några timmar kvar tills julafton,  och jag har knappast önskat mig något detta året, så det får väl komma som en överraskning!   Ni har blivit duktiga på att kommentera, good work fast tro inte jag tar åt mig av dom som kommenterar illa, för jag vet vilka som är mina vänner! Fuck haters, har inte bett er läsa min blogg  but you keep coming back ;)

H
ar jag bara strosat runder i ful/sköna kläder hela dagen, härligt. Om någon timme ska vi klä julgranen, först ska mamma och joshua bara välja ut en, och det lär ta lång tid.
Ciao

snow patrol


Photo taken by: Joshua

Hello lovers, haters?, we're still watching the O.C and now I'm very lively.
It's alot of snow in skåne right now, it's been snowing everyday the past couple of days,
l o v e l y.. Now we're going downstairs getting some ice cold coca cola!


sleepyheads



Update: 03.17
Är fortfarande på första säsongen, och har råkat somna till en timme när vi hade paus, haha! Men nu har vi druckit redbull och är duktigt pigga igen, fast nu börjar ett nytt avsnitt vi hörs senare.
LoVe

Nu ska vi kolla OC hela natten!




Hej hopp, har varit hos tova och bakat lussebullar. Mysigt! Sen mötte vi Mona vid ica och handlade massor  med onyttiga saker *like always* Men nu ska vi börja vårt maraton oui.
Peeeeeaaacccceee!

avslutning i klubbstugan :)







ph 1: Emma Cicci jag
ph 2: Sabina Cicci jag
ph 3: jag och cicci
ph 4: jag och rebecca
ph: 5: Emma Cicci jag


Härlig kväll! Och ni är fruktansvärt bra, allihopa.
Love


3-kamp



Hej, tänkte bara säga att jag lever! Och att jag är hemma ifrån en sjuk, och rolig kväll/natt/morgon med vårat underbara lag! Här kommer lite bilder ifrån 3-kampen.

Morning fellas





Godmorgon, gud vad härligt väder det är! Mysig start på lovet, m god mat och en skräckfilm! Nu ska jag iväg med laget till helsingborg och spela tre-kamp och laserdome, sen ska vi övernatta i klubbstugan. Hinner inte blogga mer, vi hörs imorgon! Svarar på alla kommentarer då också.
Peace out!

vaccation



Hej, är äntligen hemma nu! Har varit och handlat julklappar i Lund, svinkallt. Men mysigt ändå. Mina betyg var väl helt okej, inget ig iallafall! Nu har vi ett 3-veckor långt jullov framför oss, gott. Tänkte äta tacos m ett par vänner ikväll! Kameran ska givetvis med, vi ses sen!
Peeeeace!

it was at highway to hell


Tänkte berätta hur man gör sin egna enkla ansikts "peeling" som bekämpar finnar och rengör huden på djupet så här kommer det! Socker, svaret är socker det gör huden babylen och dessutom får man bättre hy! Du kan tex använda ansiktsmousse och sedan skrubba på socker, eller bara med vatten! Jag brukar avända aco-ansiktmousse super bra! Finns att köpa på apoteket.

 dessutom ville bara informera mina läsare om att jag har några dryga timmar kvar i skolan 2009, måste också berätta om hur oerhört skönt det känns att jag klarat av detta läsåret, trots vissa omständigheter! Tack för att ni är så bäst att ni  stannar kvar- och läser min blogg även när jag uppdaterar som sämst. Vad vore jag utan er? Ni är bäst!
Peace out you
lots!

My friends!


Hittade en rolig grej på denna bloggen, ni vet sådan man alltid lät sina vänner göra när man var yngre? ;) well here you go! Bara att klicka in på länken.
http://enoughisenough.blogg.se/2009/december/mina-vanner.html

SWEET HOME

Hej på er, dålig uppdatering ifrån min sida! Kom hem för drygt en timme sen har varit och handlat med mona och bla. blivit bortskämd med både det ena och andra. vi hörs snart :]
 Men


armband [nytt]- bikbok
kjol [nytt]- indiskan

Godmorgon!





Nu ska jag iväg till skolan, efter det ska jag nog in till stan och handla ett antal par julklappar :] Vi hörs ikväll!

End of 2009

Tänkte sova om ett tag. Har spenderat kvällen, med en lång telefon konversation med tova, rätt okej. Och eftersom det snöar så orkade vi antagligen inte träffas, hehe tur att någon uppfann telefonen :)

Ph: taken last weekend!

-imorgon ska jag spela fotbollsturnering med skolan
 -om två dar har jag jullov
-om fyra dagar börjar mitt O.C maraton med Mona!
-om drygt en vecka är det julafton
- om 16 dagar är det nyår

Ser absolut inget negativt med det :)

take it easy

man väcker en ångest när man släcker en annan



Hej bloggen, här kommer min dag i kort och gott!
Har ju varit på volleyboll hela och vi kom två i hela turneringen, sög att förlora finalen! Sen har det snöat nästintill hela dagen, och varit riktigt mysigt väder och lagom kallt. Sen efter turneringen så var jag ju på "äntligen" det gick iallafall jättebra! Pratade om ämnesbedömningen osv, awesome.
Sen var jag på konfa, gjorde armband faktiskt! Haha, :) sen har emmely varit här ett bra tag! hörs snart

get your hands up!



Godmorgon :D nu sticker jag till skolan, har sportkläder på mig! Och nu j**** ska det spelas volleyboll haha, i suck... Vi hörs sen när jag är hemma, ska ju ha utvecklingssamtal idag också, wish me luck?

PEACE!

now dance fucker, dance


Nu har jag precis gjort hemmagjordansiktsmask och fixat mig, kände att det var ett tag sen och att det var dags nu! Så, nu är jag säkert lagom taggad inför volleybollen imorgon. Känner att lite sömn kommer göra susen, imorgon ska jag upp i tid och ta en dusch och fixa mig lite, rasmus kommer nog också hit snabbbt! Men vi ses imorgon..
känn pepp'

Update 23:56-
gud, har fortfarande inte somnat. Har däremot suttit och kollat igenom hela min blogg och haha, gud vad roligt det var! Har visst då, fått mig ett gott skratt som andra också brukar få ;) HAHAH! :) men sov gott! ps. antar att jag kommer få en patetisk och avundsjuk kommenterar av personen? So what, bring it on!

lovely song!


"chasing pavements"
Adele


Flerlagsexponering




För någon timme sen, låg jag och dega och käkade lite mackor och drack tè. Nu funderar jag på att också klä ut mig imorgon, men nej vet inte riktigt ifall jag har ork. Ligger just nu och lyssnar på en jättebra låt! Tänkte lägga upp den i nästa inlägg! Kram, oc + Tack för att ni läser min blogg underbaringar!!!!

15 december


Ph: sen imorse..

Efter en långtråkig dag i skolan sitter jag och värmer mig hemma ifrån kylan, det har ju kommit ett rejält lager med snö här i skåne, men nu har det nog övergått till regn. Funderar skarpt på att gå ut en runda och fixa ett par saker när det lugnat sig lite... Sen ska jag hjälpa en kompis med utklädnad, för vi ska ha volleybolls turnering i skolan imorgon, så ska (dem som vill) klä ut sig, och han ska vara en ***** Haha..  Vi hörs sen

                                                   Ciao, fellas :D

Paradise hotel


Photo: random sen  /09

     Nu har jag nyss sett ett avsnitt Paradise, rätt patetiskt program om jag ska vara
   helt ärlig. Men nu är det dags att krypa ner i sängen, så vi ses imorgon när jag vaknat.

LUSSEBAK M ELIN!




Foto 1: Alice, elin och joshibooi
Foto 2: Våra goda lussebullar

                 Nu har vi äntligen bakat klart, har ju stått i köket hela eftermiddagen efter en
                 chilldag i skolan. Nu har vi precis fikat, och tänkte lägga oss i min sköna säng
                       och kolla TV! Missa inte paradise hotel ikväll, på tv6!

This morning


Skolan! bara sju dagar kvar. Detta fixar vi,  eller rättare sagt vi ska fixa det.

ETTTVÅTREFYRA


foto: jag, osminkad!

1.har sovit alldeles för lite under 24 timmar
2. Måste hitta en nyårsklänning snaaaart!!!!!
3. Kommande veckan är sista skolveckan :D
4. Jag måste julstäda mitt rum, ser förjävligt ut IGEN.


Jag behöver jullov nu!!!


HALLELULJA!



Sitter och små slipar innan sista veckan i skolan, bland annat duschat smörjt in benen målat om naglarna (avskaft är det värsta som finns) Sen har jag även hunnit dricka en kopp tè, lugnar nerverna!
PEACE!

cellphone pictures.

Kameran dog innan jag hann fota så fick bli "kvalitet's" fyllda mobil bilder istället! Men hade en riktigt trevlig kväll, och hela helgen överlag har varit perfa. Kunde inte spenderat den med bättre människor.

 
Update: Har varit iväg och ätit på en supergod resturang i
Lomma där det blev julmat på menyn, supergott!
Now I'm totally exoristed, the one and only thing
that's on my mind is my bed? Hahaha!
Later


Peacee out

Gårdagen var mysig,var hemma ifrån bion vid halv nio påmorgonen. Lagom pigg på att vakna runt tolv igen, och fixa sig så att man kan följa med familjen på julbord! Tänkte iallafall bara berätta att jag lever, och att min helg har varit super trevlig! Ha en trevlig söndag :)
keep it up


Nu drar jag in till stan med Elin!


Nu drar vi in till stan!  Döödstrött, så vi måste handla liter med energidricka.. Vi hörs imorgon!
Puss

tidsfördriv!











all photos:på mig och elin <3

Hej, nu har vi precis druckit cola det är inte min favorit direkt haha =D
Sitter och väntar på att klockan ska bli typ halv 12, då ska vi pallra oss in till stan och kolla bio!
Vi fördröjer ju tiden på alla olika möjliga sätt!!!! Typ härma folk i olika tv-program , träna på en träningsboll, ja you name it :) Men vi hörs..

Helsingborg





Ph 1: När vi käkade pizza på bomb i stan.
Ph 2: Elin
Ph 3: Elin och moi :)

Update: Nu sitter vi och kollar Robinson, laddar inför ikväll då lussevakan spenderas på en biograf i helsingborg, Lucia Movie Night, ska bli hur trevligt som helst! Vad ska ni göra idag? Festa eller bara hemmakväll?

dagens

tröja och väst ifrån gina tricot jeansleggings ifrån pieces klocka ifrån ifrån ur & penn halsband miss dee


morning


Morsning, riktigt mysigt väder så ska ta tåget in till helsingborg och möta upp elin,
fika och mysa! Vi hörs sen :) Puss

jacuzzi :D


ph: moi och simon

ph: simon jag elias och lite tova =D

ph: jag och simon

ph: tova och lite elias :D
Alla foton är tagna av Erik, som dock banga att bada, synd..

Har haft en riktigt trevlig fredagskväll, fastän lite blöt ;) Missade ju hela idol? Tyvärr.. Ni kanske kan berätta vem som vann allt! Men nu ska jag sova, och ber om ursäkt för den usla uppdateringen men datorn ville verkligen inte starta innan, och sen fick vi rusa till tåget.. Vi ses imorgon!


Very simple today.

fredag fredag fredag!!! Nu sticker vi till skolan, hörs sen..

MICKEY MOUSE


Ligger i Elins stora säng, och har gjort många failade videoinlägg. Imorgon blir det är det
Luciatåg i skolan Good luck =). Hehe, nu ska jag sova fniiiiiiiiiiiiiisss!

Puss

what a tragic song?

Röda naglar, love it! Ska dock försöka få tag i en rödare färg.
Men nu mina vänner, ska jag iväg till elin <3

uppdaterar antagligen därifrån, see ya!


school



Love you man <3

Har varit hemma från skolan ett bra tag nu, pluggat och lite sånt tråkigt...
Lyssnar på en remix utav ke$ha tik tok
Igårkväll pyssla jag om mig själv lite, målade naglarna
och lite annat! Hoppas ni får en underbar kväll,
vi hörs snart!

Thursday ;D


leggings hm linne gina tricot hoodtröja carlings smycken: öronhängen-kum kum halsband: miss dee
the bag is from hm-divided

I'm hitting school, see ya later!


turning into dust



Nu är jag trött, tänkte säga hejdå till datorn och hej till sängen, och godnatt till er!
Tänkte förresten berätta att jag har anmält mig till skolans volleyboll turnering coolt va? Nejdå, jag suger. Men strunt i det! Sov gott ♥


shoes +++++

rättså sugen? Har kollat runt på lite höga stövlar! Men dessa i svarta var nog snyggast!

Hello sunshine?



Hello fellas! :) Nu har jag enormt bråttom, men vi hörs efter konfan ikväll! Ha en bra dag läsare.

sleep tight!

random bild sen/09 i sthlm

Nu har jag suttit och pluggat matte hela kvällen, har prov imorgon! Wish me luck ;)
Vi hörs imorgon! Puss

 


självutlösare



Update:
Ligger och pluggar och lyssnar på mysig musik, tova tittar nog in om en stund see ya!

Boring, look.


Skjort-tunika carlings till detta hade jag mina älskade converse

Jag har fått en lysande idè, eller jag funderar fortfarande att sluta äta godis. Men tro mig det är hur svårt som helst, så funderar på att sluta efter jul.. kanske senare! Haha, totalt ointressant va?
Jaja, nu ska jag plugga matte! Funny? Totally

tovas @ place!

 
Hej, just nu är jag hos tova! Har planer på att sova här, och nu tänkte vi göra middag sedan kolla dessa två filmerna och mysa! Men vi ses imorgon på morgonen, eftersom bloggdatorn är med ;)
Keep it up


Lite av dagens!


min favorit just nu! Är så inne på skjortor, denna är ifrån carlings!

Vi hörs sen!

Crazy night!

Har precis blivit klar med min so-inlämningsupg, galet va? Har suttit i flera timmar!
Denna helgen har varit supermysig!

Sixpence None The Richer - Kiss Me

super mysig låt! Love it, sovgott iallafall. Och hoppas ni har haft en trevlig helg, just like me.
Love

Vill ha dig i mörkret...


Jag och Alice igår när vi sjöng rätt fint hihi. Klockan va runt två, halv tre? Nu snart ska Alice på träning, och jag ska va hemma hos henne tills fem :o Hihi puss / M

2 advent





2:a advent, är med mona och tova. Vi har handlat mängder med choklad och snacks, dock är hälften inte ens slut, men vi har gott om tid på oss! Är inne på andra läsken nu!

Ja, Alice var rätt seg med att lägga in detta inlägg, så nu gästbloggar jag lite här nere, sen lägger ut den :) Jag ligger i Alices sköna säng, medans hon och Tova ligger på varandra på golvet.. Vi såg någon läskig skräckfilm innan, höll på att dö, spy & börja gråta på samma gång heh. Ja, lilla Alice och jag ska ha OC maraton om nån vecka, härligt! Riktigt pepp på en hel helg med Alice och OC. Nu ska jag inte tråka ut er hihi. Pussssss /Mona

redan mörkt ute.


outfit: Skjorta hm jeansleggings veromoda

Saturday!!!!
Har varit på en tvåtimmars lång shoppingrunda med min moder, och har även hunnit fika och ätit bokstavligt talat världens största vaniljbulle. Men nu ska jag gå och möta underbara vänner, som jag därmed ska tillbringa kvällen med! Keep it up.

Sunday noon


Sänk ljudet!! ENYOY


051109


ph: 1. thursday++++++ moi ph: 2. Look a like, right now. Har gått runt i myskläder hela kvällen!

Har även hunnit kolla idol, :) Skönt att Erik är kvar, synd att Tove åkte. Men hon sköng rent utsagt uselt på den första låten, but let us blam the jury? Riktigt dåligt låtval! Nu hejar vi på Erik!!!!
Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng
! Redan Lördag, kram

Now I miss summer the most.


Linn Fajersson ph: Sigrid en vän, och moi ;) Bilden är tagen en hot fast blåsig sommardag i Juni/Juli

Just nu blir jag trött på detta tråkiga vinter vädret, det är ju bara mörkt och kallt!
Det är lätt att sjunka ner i samma nivå, och bli lite småtrött och låg..

Pencil sketch.


converse

Går fortfarande runt i mina converse. Riiktigt trött nu, efter en jobbig skolvecka!
Men vi hörs sen ikväll, ha en fin fredag!!
Take care

Godmorgon


armband från england klocka ur och penn koftan carlings t-shirt gina tricot
sen har jag tajta(jätte) jeansleggings!

Gissa om jag försovit mig ordentligt idag, you bet it! Vaknade tio i åtta så ni kan ju gissa om jag har stressat! Har prov idag, oh damn wish me luck.

god damn it.


Ph: Alice och Ulrika, labb!

Spotify kan vara underhållande på alla möjliga håll och kanter, speciellt på en tråkig tors kväll där man "borde" plugga. Men det är en annan femma, :) Äe, ska plugga!
L o V e

• delicious

It's getting very cold now, have just eaten chocolatecake (which I have baked all by myself) and drank hot chocolate, also soo nice because I'm freezing my ass.
The more days to go, I am just more tired and tired .. May well be because it feels like it is always dark?



min bebis, nikon d5000 i fell in love!

Skolan idag var ju lite halvt hysteri, diagnosiskt prov iallafall.
hoppas ni har haft en awesome dag!!!

Sesame street.



kofta carlings t-shirt h&m herr, figuren är ifrån sesame street såå söt!

Godmorgon! Nu ska jag iväg till plugget, vi höres senare! =D
keep it up


STUDYING




Dennar veckan börjar ju gå emot sitt slut redan torsdag imorgon skönt att veckan gått
så fort inte mycket pluggande. Hoppas på nåt litet party till helgen får se hur det blir med det.


right now I am sitting and studying technology, a bit boring but I have test on Friday so just gotta doit. 
keep it up, i'll be back soon



Uppdatering kl: 23.57
Har inte blivit klar, får plugga resten imorgon..
Nu kallar sängen!


Nothing special!


Denna veckan har varit lite segstartad men börjar komma igång nu faktiskt,
har prov på fredag, så pluggar just nu :> 
Konfirmationen, var mindre lyckad. Sjukt tråkigt!
Men är som tur hemma nu. Uppdaterar senare
så håll utkik!
See ya!


Morning.


t-shirt the doors hood carlings halsdduk carlings

Vi ses runt 6-7 tiden, har konfa direkt efter skolan :) Hörs då!


Black eyed peas.


NEW SONG! (har lyssnat på den ett tag, så ni inte tror jag är efterbliven)
Black eyed peas meet me halfway
början är grym!


just another good day.





all ph by: moi.

Dom tre sista, la jag nog mest ut för att verkligen få förklarat vilka retard dom är :D Haha, eller inte. Kanske söta ist?


alot of text!

Till häljarparNa:  Jag är så glad att jag blivit en del av vårt lag. Vi har haft en del tuffa stunder, men se på oss se var vi står? Vi har ju klarat oss hittentills, så nu tror jag vi klarar av det mesta! Om vi inte gjort det vi har gjort skulle vi inte varit där vi befinner oss just nu, så jag ångrar verkligen inte någonting! Tack för ni varit så positiva och fått mig att stanna i ett helt sjukt bra år.



right now.
Lyssnar jag på musik ♪, eller rättare sagt knarkar Timbuktus gamla låtar, så grymt bra!
ikväll ska jag kolla film med min broder. Snart kommer photos from today, ;)
Ses snart!


Home from school.


Hej alla underbara läsare, har haft en riktigt chilldag i skolan! Hann tyvärr inte blogga imorse eftersom datorn lagga! Men här är dagens, nu ska jag iväg på avslutning med laget! Kameran ska naturligtvis med, ses senare ♥


RSS 2.0