godnatt :*

tänkte sova. Vi hörs imorgon, puss


tja bitches

rätt pigg nu, och sugen på att dra någonstans, wie.
PUSS

..

internetet segar, neje. ush vad segt jaja, ska ändå sova nu..
puss puss


wiho vadå trött?

Hemma från cupen nu,  gick väl inte så bra spelat en lika och förlorat en inte med så stora siffror hehe, :)
ska ta det lungt nu, och sova. Men först äta lite "lunch" haha. :)

TAR VI NYA TAG IMORGON BRUDAR! wiiiie...

Eskilscupen, rätt seriöst.

hellu,
Nu har jag packat klart min väska och käkat frulle, och borstat tänderna har jag också gjort. Kvart i åtta kommer Jasse och hämtar mig, hiooo sen drar vi till häljarp och samlas med laget, sen till eskilscupen, wie.
Lycka till kanske? :) mihi


ush vilken tråkig bild. Men en bild iaf?

INGEN SOVMORGON HÄR INTE...

Så ja, då är jag vaken. Lite tidigt eller vaknade 06.30 doh... Men ska käka frulle nu, och mamma som skulle väcka mig snarare jag som väcker henne. Hah!  Väckte nog Saga lite innan eftersom jag satte på musik, usch känner mig dum nu, :(
Puss

& saga här!

nu är jag hos alice sötnos! och jag bloggar från hennes lilla blogg :)
just nu är det bara musik och datan, myys.
innan åt vi hamburgare ifall någon ville veta och det var mums.
sen snart blir det popcorn, ostbågar, läsk och chips endast till alice.

vetefan om jag orkar ens ett popcorn. hennes mamma gör gooda hamburgare :)
men nu ska jag blogga på min egen blogg.
ha de bra!  pusshej! <3                                                                                                               www.sagabohinen.blogg.se


& så blir det en posebild på mig och halva alice ;)

  

hm...

lite dålig uppdateringen igårkväll och idag, hio.. har mest sovit. Men nu är vi på gång och ska sticka till svalöv om någon timme.
Puss

LANDET!

hos saga nu! kollar film och käkar popcorn:) landet är rätt mysigt haha
puss

hello

nu ska jag ut en sväng, sover hos saga.
puss


skor- urban outfits
jeans shorts (klippta) - vero moda
linne- gina tricot
t-shirt- gina tricot
väska- h&m

sweet home!

nu håller jag på att städa..


små söta trosor, köpta på biblioteksgatan, i dieselaffären- kostade 250 men det var rea..


IBLAND ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT!

Såja, nu är jag i skåne igen, åh min mjuka säng... hihi, har nog längtat egentligen!
Kom hem för en timme sen har nästan precis duschat, och mitt rum är redan stökigt.. igen.... heh, så nu ska jag slänga kläder i tvätten.. hiohio vilket liv. not!
hörs!


nivea body. - Mjukgör kroppen, jag använder den bara på benen. Finns att köpa i en vanlig livsmedels affär.
Eller på h&m :)

nyrakade ben, nothing but fresh? :)


bjuder på mig själv haha

snyft..

Så nu är allt packat.. gick oerhört fort men jag fick göra det ifred så det är väl inte så konstigt? haha. Men nu åker vi till skåne, :( kommer sakna dialekten framförallt, men karl och björn också!
Japp, skriver när jag är hemma i skåne land...

TRÖTTER, JADÅ!

Godmorgon :)
Nu har jag precis ätit frukost, eller ätit och ätit, drack ett glas juice. Men måste packa nu, alla är färdiga och jag har inte ens börjat. hm.. känns som alla är lite trötta på mig i vår familj. hu.. jaja, hörs


snark snark snark.

Nu snarkar joshua riktigt mycket. Blir ännu svårare att sova... men får försöka.
godnatt :*

pics sen sthlm.


jag och joshua på hotellet.

gröna lund, - lustiga huset eller nåt liknande haha.


sånna här är läskiga. ush...


NK!!!

hotellets bar :)


gallerian, dumt att jag inte köpte såna. snygga!


HELT DÖTT!

Nu har jag precis tagit en varm dusch, var riktigt skönt. Hela familjen ljunggren och opebiyi sover, förutom jag då, joshi ligger och halvsover och pratar halvt med mig, haha sött.  Men jag kan inte sova... upp tidigt imorgon i think. BORING!



wonderful.

GÄSP!

hej :)
har kollat klart på en film nu, tsatsiki- vänner för alltid. En söt film faktiskt, haha. Men börjar bli lite halvt trött nu, ska ta en dusch.


proppmätt.

Så nu har jag nyss käkat tacos, åh gott! Blir efterrätt nu, fresh!  sen ska jag nog spela mer wiie, helt beorende framkallande ju, heh.
puss

mojitos! som man säger i mexico...

Står och lagar mat nu, snart kommer Marits föräldrar och äter tacos med oss. Mysigt! Har fixat lite med kameran också, eller mer eller mindre försökt lära mig alla finesser, får nog ta den fotokursen snart..
Måste sticka nu kommer dom! :)
HÖRS!

mmm i livet..

rätt sliten.. är jag.

I ♥ STHLM

Blev tillbaks till västerås idag,´och sthlm har varit riktigt trevligt! Fick inte plats med allt i väskan tyvärr, och glömde mina hotpants på hotellet tror jag . Men nu ska vi sova här i en natt sen blir det "roliga" skåne och svalöv igen. Men ska bli lite skönt  iallafall. Men nu ska jag kissa och spela wii men karl och björn.
HA DET ;)


på tåget, arniie och joshiiie


tur man är lite nyttig


SHOPPING!

second day!
 Blev en rätt sen kväll igår, och en tidig morgon idag. Frukosten var helt okej på hotellet, mätt som tomten blev man dock.  Men tog en taxi till Vasa museum efter frukosten, tog en liten tur därinne sen vidare till en utställning om Titanic, rätt intressant... snark. Sen åkte vi till Stureplan och käkade italiensk mat, sen tog vi en titt inuti Sturegallerian där var rätt mysigt faktiskt. Vi satte oss i en av barerna och vilade lite, sen gick vi vidare till biblioteksgatan, me like! Hittade lite saker faktiskt, efter vi gått in och ut i princip alla affärer gick vi till gallerian sen till Nk sen Drottninggatan efter det var Arne och mamma slut haha, men jag och Joshua fortsatte tills pengarna var slut. Efter det gick vi tillbaka till hotellet, och smarta som vi är glömde båda bort att ta med sig korten till hotellrummen ut! Så det fick vi fixa haha. Sen byta vi om och gick ut och letade upp en restaurang, vi åt på ett annat lite lyxigare hotell en bit bort,. Mums! Sen fick vi skynda oss bort till vårt hotell igen. Vi skulle till ice bar, vi fick ta på oss varma rockar, och vantar. Sen vi drinkar i glas av is, och allt var utav is i den baren riktigt coolt. Men efter den andra drinken blev det rätt kallt. Efter icabar, gick jag och joshi till 7/11 och köpte godis, och vi såg en knarkare som gick runt och slog folk riktigt läskigt hon hade kissat ner sig också helt snetänd, usch fett läskigt faktiskt.

SHOPPAT!
fyra par skor
två par trosor
en klocka
ett pärlhalsband
allt jag kan minnas faktiskt :)


NK! bilder från icebar kommer sen, och då blir det mobilbild! :)
SES!


hey love i'm back.



Första dagen i stockholm!

Tog tåget från Västerås till sthlm tog ca en timme, sen promenerade vi från centralstationen till vårt hotell, men incheckningen var inte förrän vid två så vi lämnade våra väskor i ett sånt baggage utrymme, sen gick vi och åt lunch, tillslut hittade vi ett hyfsat ställe men vi hade fel, haha tyvärr. Så när mamma och Arne käkade gick jag och joshi vidare till bk! Gott.  Runt klockan två gick vi tillbaks till hotellet, men dom var fortfarande inte färdiga med våra rum. Drygt, och det skulle vara fyrstjärnigt haha. Så vi tog en liten sightseeing, eller ja vi gick mest runt och kollade, sergelstorg (stavning) och gallerian bland annat.  Kameran var också på plats!  Sen gick vi tillbaka till hotellet, och duschade och fixade och lite så. Senare på kvällen tog vi en taxi till gröna lund. Iiiiihhhh blev nästan tvingad till att åka de mest läskiga karusellerna, ush ett frittfall som var 80 m högt och dessutom lutade den ut ett tag, aj började nästan gråta haha. Men det var inte den värsta!!!! Sen kom någon som hette insine eller nåt, äe fyfan. Sen när vi varit där tog vi en taxi tillbaka vid halv elva tiden, satt i baren och snackade lite. Sen blev jag trött och tog ett bad.
PUSS
 förresten har inte kunnat blogga tidigare för internetet på hotellet funkade inte på vårat rum.

 mammi på centralstationen.


moi, på sergelstorg ellår nåt :)


hm.. på gallerian, lite törstig och fundersam! ;)

DRESSCODE!

nu drar vi mera uppåt,  nämligen sthlm!!!
PUSS


ibland blir det tidiga mornar... suck*

Vaknade nyss och ska gå in och äta frukost med de andra snart..

lite bilder sen dk resan

här kommer lite bilder sen våran danmarks resa-09
så riktigt kul det har varit, fjärde pris också inte dåligt alls!

Men nu har jag packat till sthlm, hade tänkt sova nu i vår söta lilla stuga.
så sov gott .


lite engelsmän + kajsa i blont!
lite tyskar i bakgrunden syns till.

jag tredje från vänster på andra kvällen KAROAKE KVÄLL!!

vissa åkte väl mer än andra. haha

detta får bli den sista bilden, och jag skojar inte om jag säger att detta är I STORT SETT VÄRLDENS GULLIGASTE!
åh jag blev helt kär i honom?!?!

har cyklat långt.

hello, nu sitter jag och kollar kung fu panda med småttingarna och dom är så härliga. Filmen är väl snart slut, och jag med. hiehiohieho, har cyklat ganska långt idag bort till ica maxi handlade godis, men det tog typ en halvtimme och det var en massa sniglar ivägen ?!?!?!?!? snacka om äckligt... och självklart skulle karl och björn cykla på dom, eller jo det var ju min idè men det var bara för det skulle gå fortare hem. Haha, ska väl snart gå och lägga mig i våran lilla stuga som vi fått sova i, härligt


här är en liten idè på en header, men nja... vet inte riktigt, får inte till det som jag vill.

tja fuckers!

DAY 2
har sovit riktigt jävla skönt, vaknade runt tolv och åt frukost då sen åkte vi alla åtta iväg och körde gocart, :| ihhh rätt läskigt men tuff som man är klarar man allt, förutom att min handled är halvt stukad.. lite synd, men nu har vi precis ätit lunch och jag tänkte siesta lite, och kolla film.

peace ouut


it's alice bitch

VÄSTMANLAND YEAH!!!


aw.. urgulliga!


bilden bjuder jag på


dag 1 på vår sthlms resa

hejdå skåne och hej västerås, nu har vi kommit fram till västerås eller det var ett rätt bra tag sen vi kom fram
 men åkte bil i sju timmar och jag och joshua hoppade inte ur bilen en enda gång.. när vi kom fram tog jag en dusch sen åt vi lunch och hoppade studsmatta och gungade gunga med karl & björn och tro mig dom är världens sötaste
 sen har vi ätit grillad mat och spelat familjespel men mest gungat och hoppat studsmatta haha
men nu funderar jag starkt på att kolla film och sova, blir antagligen upp tidigt imorgon och äta frukost med dvärgarna , för vissa är ju mer "morgonpigga" än andra :)
CIAO!

sthlm baby

Hej!
nu drar jag till vår kära huvudstad i några dagar wiho!!
Först ska vi hälsa på lite släktingar i västerås i nån dag sen till stockholm.
Sen gröna lund och sthlms sevärdheter haha.
Bara för att jag och joshua aldrig varit där?!?!?!?!
rätt otroligt, haha :)
hejdå fuckers

lite halvt morgon pigg, jadå !


WHAT HAPPENS IN DENMARK STAYS IN DENMARK!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i danmark med häljarp och riktigt trevligt har det varit, vi kom totalt fyra härligt!  Men mer kan jag ju inte berätta, hehehe!  Imorgon ska jag till vår fina huvudstad stockholm fast med en liten omväg och stannar i västerås, spendera tid med familjen men så synd att jag missar helsingborgs festivalen.
Men har det bra
tudelu


hahaha, dennis lovade att vara tjej för en dag det var han i någon timme
sen skämde han ut sig själv :) hahaha och vi bara njöt!

BYE BITCHES!

här är jag
nu sticker jag faktiskt till dk i fem dagar,  det kommer antagligen regna satan!
Lite solsken får gärna titta fram, men har packat två feta väskor nu, och har förmodligen alldeles för mycket saker med mig, men det är typiskt en "alice thing" men ja, bättre att ha för mycket än för lite eller?
Nu ska jag käka lite brunch, har inte hunnit äta frukost än, haha. Men kvart över ett sticker jag.
FIIIINT!

HA EN BRA DAG


webcam pics..


man kan ha kul... :)


JAG HATAR OREDA

håller på att packa det sista till dk nu! tiden har gått ganska fort om man tänker efter, hio vi åker ju imorgon och det känns som om jag kommer glömma en miljon olika saker, ganska stökigt mitt rum är men så kan det va! har ju bara fotbolls sakerna nu, sen ska jag nog sova tror jag! fint
tudelio


usch, vilken oreda ): dåligt!


dagens klädsel!


väska, från hm
linne från ginatricot
shorts från hm (internetshop)
cardigan från bikbok
halsband (present)
armband (mum's)

shopping!

hey, åt en god frukost tillsammans med mums, jordgubbar och melon så detså :)
sen stack vi till la, och köpte en luftmadrass och pump så nu ska jag tvingas sova på den saken i FYRA HELA DAGAR, iiiiiiih, kom få nackspärr eller nåt, men ja sen åkte vi till väla fullt med folk, men vi åt på tacobar sen handlade jag en tröja och en massa andra saker till dk, fint :) nu är jag hemma igen, ska nog vila lite!
tudelu


rätt gott! men såsen va rätt uspädd, så det var ett fett minus..


honey you make my day as hell!

efteratt ha kommit hem och käkat, osv bestämde jag och veronika oss för att köpa godis, men det blev att vi hyrde en film wild child, sen fick vi gå tillbaka och hämta mer pengar och handla godis & chips! haha, men nu är allt godis och alla chips slut även filmen, den var riktigt chic, och absolut bra! topp-10 enligt mig,helt  great. :)
tänkte faktiskt somna till en annan film nu.
och en sak till,  jag har tänkt hur fantatiskt det är att en människa kan få en annan på bra humör på hur kort tid som helst. bara så underbart helt enkelt...
hallabaccck at ya soon
/alice


mums! och hur gott som helst..

Följ min blogg med bloglovin

blivit medlem på bloglovin nu


molnigt.

jag och elin tog oss friheten att åka till stranden och bada och sola lite, vi tog oss ett dopp, men solen ville inte komma fram, åt glass gjorde vi också, sen bussen hem till svalöv.
hehe, men mysigt ändå! Laddar inför dk nu bara nån dag kvar. lol :)
/ alice


lite tråkiga kläder, men det kom väl med vädret men dagens outfit är
en grå tunika från vero moda(present) en mörk grå kofta (stadium) 99 kr {rea}
shorts h&m 198 kr bikini h&m överdel svart med broderade paljetter 149kr underdel,med paljetter över hela 49,50kr {rea}

like usual i don't care anymore about you.

drog till billeberga efter träningen, alltid mysigt att umgås med de två töntarna jessica och sara.
Men det blev iallafall att vi spelade fotboll och badade,efter badet kollade vi på film och och drack varmchoklad och åt popcorn  sen gjorde vi en jättefin, (vetej vad man ska kalla det) till dk :) härlit att den blev så fruktansvärt snygg också hahah :D
efter allt trams käka vi sen drog vi och träna fotboll!
här är då vårt extremt snygga plakat!  som ska med till dk :)
skitsnyggt :) ellerhur?!?!!?!

solsken solsken & solsken, härrrligt! :)

hej!  gårdagen blev mer eller mindre misslyckad! gick hem vid elva från det vindskyddet sen vid två gick jag och emmely hem  och sov hemma hos mig, jag somnade väl direkt (som vanligt) men trött va jag, sen vaknade vi runt tio, vid tjugo över elva stack jag upp till gymmet en sväng, skönt! Är sugen på att bada faktiskt får se hur det blir, träning ikväll iallafall och det är sista träningen innan dk wiiiiie!
see ya!


15 juli

härligt badväder idag, så jag louise och lisa passade på att bada och sola i landskrona. Så där stannade vi till fem sedan tog jag bussen hem och sooolade!   Nu ska jag laga lasagne  mums! Sen sova i vindskydd mitt ute i ingenstans, men det blir säkerligen kul haha :)
ciao!

kamera bild, helt segt!

GRATTIS MAMMA OPEBIYI! 14juli-1970 14juli -2009

Idag fyller mamma 39 år :) och det skulle givetvis firas, :)
själv fick man stå i köket och laga mat, tillsammans med joshua.
Efter en stund kom rasmus och hjälpte till! efter några timmars matlagning, hade
alla gästerna kommit och det bjöds på lite dricka och tilltugg.
Sen åt vi middag, och det var riktigt gott :)
Det har varit en riktigt trevligt dag faktiskt, och alla var nöjda med maten,
och här kommer ett enkelt recept på en av sakerna vi gjorde.

Räksnittar:
1.  ett paket tunnbröd
2. 500 g skalade räkor
3. 2 msk majonäs
4. ett helt paket phiadelphia ost (500g)
5. 2 msk dill
6. ½ rödlök
7. 1 msk citron skal.
Garnering: räkor, citron och dill

skala och hacka räckorna, och blanda det tillsammans med
majonäsen, färskosten, dillen, citronskal, och lök.
lite peppar och salt kan de gott också vara i :)

mums!








-------

i'm still crying over the few words you said
they did really hurt deep down in side
and i keep thinking about if i really want this
but then suddenly it gets blurred and i start
thinking about our fine memorys.
But i wont forget thoose few words i wont
because they did really hurt
):

tillbaka på ruta ett, eller jag vet inte ens hur jag känner
fan!


alltid lika mysigt!

Så nu har man sin kära bror hemma :) !!!!
tydligen inte speciellt saknad från hans front men jag klarar mig :D
hemma från kusinerna vid elva, riktigt mysigt!  åt på en resturang där nere
snålt med mat, men ändå helt okej (:  sen blev det glass i beddinge strands glasskiosk, tre kulor :D inte dåligt alls!
mätt och belåten åkte man ifrån morbror kusiner och alla. (K)
/alice



12 juli (!)


hej, vill ha en ny mobil nuuuu!!!! :) den andra är på lagning och det känns som det kommer ta  typ 198294395 miljoner år :( men får se hur det blir. Iallafall så spenderas dagen med familjen ska ner till beddinge och hämta en efterlängtad bror :D får se hur mycket han saknat mig (a) haha :D sen blir det käka där, och sen får vi se när vi beger oss hem, :) hihi! ska duscha och fixa mig nu :) här får ni en bild som är tagen i veckan :)
puss!

-varför vara sig själv när man kan vara som någon annan?
var dig själv, det finns redan så många "andra"




still me

hola!
karnevalen tors-fred trevligt har det varit
torsdagen var roligast för då spelade timbuktu
och det var ett tag sen jag såg han live, :D
dansade som ett svin gjorde man, tillsammans med trevligt sällskap
fredagen blev mest skit det regnade och så
 så jag tog en tidig buss hem, :(
smart som man är tappar man bort sitt usb minne med över 1000 bilder
åh vad irriterad man kan bli! ja, hoppas jag hittar det iallafall,
nu blir det lite olika filmer och chips, tänkte att jag hoppar karnevalen  idag,
känns som om jag kommer förstöra min egen dag plus andras annars.
ciao


'


--

du kan om du vill
du vill så du kan

11 juli

Nästa vecka blir hård vecka! träna varje dag.
sen på söndag bär det av till danmark
några dagar med laget, härligt ska det bli
lämna skåne och sverige!


<3

this decision i take now
may not be the right one
maybe i'll regret it
but that's the smack
i will pay for,
i love you for always

en av mina favoriter. - sovgott

timbuktu -det löser sig
Hej allihopa
Hej hej hallå
Hej goddag, tack goddag, hej goddag
Hur e läget? Jo, tack.. såhär är det
att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem
här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss
så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana... eller manana manana som vi säger.
skjut på det, skjut på det. Skjut på det..

Hon sa att det gått tre veckor över tiden
jag tänkte det är bäst att hon överdriver
vadå dom pillerna du tar var dag
hjälper inte dom ska du och jag ha barn?
du vet att jag har gig och du har ditt plugg
det är väl bra med kids men nu är litt dumt
men gynekologen säger att det finns risker
och psykologiska aspekter som trycker
fan va lätt att va efterklok
ska det bli nytt liv för vi hade sex ihop?
jag menar jag kan inte ens planera en dag fram
ett sånt ansvar kräver en fulländad man
det är långt ifrån jag och knappast du
nåt att ångra nån dag inget vackert slut
ett snabbt beslut eller du är inte säker
bara ett sår till som kanske tiden läker

refr.
Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...

Chords:
Jag kastar bollen i luften ser var den landar
låter den studsa ler när den stannar
vet var jag är men är där jag hamnar
trevar och famlar lever och andas
blundar åt problemen som samlas
hot från den ene brev från den andre
fogden är sne och har kletiga vantar
tror inte det man, teven den stannar
livet är för kort för sånt
passerar såna bekymmer på min horisont
planerar aldrig i förväg, jag spar på tiden
tar ner det till en nivå där jag bara glider
tar det lugnt ingenting att stressa för
kvittar vad som väntar bakom nästa krök
inget jobb, inget slit, inget folk kommer hit
inget knas, inget skit för jag vet...

refr.
Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...

Supreme:
Lyssna, förr eller senare kommer hon fatta
plus du tog det jävligt lugnt och lät henne tala till punkt
hör hur du resonerar nu när vi snackar
man du gjorde inget dumt, lät som hon tog det för tungt
vi har ungt blod i ådrorna, studs i dojan
vi måste gasa när vi kan och få bukt med nojjan
och jag kör om du ger mej nyckeln eller cykeln väljer flykten
härifrån passa på när du sluppit bojjan
måste kolla av resten av världen vi roddar resten på vägen
liftar till löningen har landat
gått från värsta misären till förfest i baksäten
då är jag oförmögen till att stanna
tjänar ingenting till att oroa sig mer
det som är gjort är gjort och jag vet att jag kan lova dig
tärningen är kastad allting står på spel
spela korten fort för du vet det kommer ordna sig.

refr.
Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...
Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
som allt annat och om det inte går nu så skjuter vi bara fram det
för det ordnar sig

timbuktu

landskrona karnivalen- 09


TIMBUKTU! en sju helvetes duktig filur, och vi älskar honom! yes

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0